- 2 Ağustos 2013
- 35.792
- 110.739
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.381
Bende az içiyorum artırmaya çalışıyorum.Ben tuzu neredeyse hiç tüketmiyorum zaten cnm
Uygulamada hiç fark etmedim
Son zamanlarda okuyamadımda kaçırdım muhtemelen yazanı
Bak bu doğru suyu çok az içiyorum
Günlük 1 litreyi zar zor tamamlayabiliyorum
Bol bol C vitamini al
Evet su bile mahvediyor. Ben ama sahurdan sonra maden suyu içtim baya işe yaradı tavsiye ederim bundan sonra hemen içcem öyle bir durumda.Su içiyorsun geçmiyor süt de aynı şekilde biz ne yiycez acaba
Dünden beri girmemiş umarım iyidirler
ayy evet ya hep peş peşe belirtilerimiz. yarın olmadı gaviscon alıcam eczanedenBizde de öyle derlerannem falan da diyordu midem yanıyor diye. Bişey olunca herkeste oluyor sanki
Bana da bi şurup verdi ama ben içemiyorum. Panto rennie idare ediyorum. Maden suyu baya iyi geldi gece artık onu denerim önceayy evet ya hep peş peşe belirtilerimiz. yarın olmadı gaviscon alıcam eczaneden
Bende hiç sevmem ama içeyim bari iyi gelecekseEvet su bile mahvediyor. Ben ama sahurdan sonra maden suyu içtim baya işe yaradı tavsiye ederim bundan sonra hemen içcem öyle bir durumda.
Sanki doğum yapmış gibi geliyor bana ama inşallah sancılar durmuştur ve sağlıklılardırDünden beri girmemiş umarım iyidirler
Bende sevmem normalde de işte mecbur bi deneyim dedimBende hiç sevmem ama içeyim bari iyi gelecekse
İnşallah yaSanki doğum yapmış gibi geliyor bana ama inşallah sancılar durmuştur ve sağlıklılardır
Şuan ne durumdasın kuzu hastanedemisin napıyorsun
Evet nasıl oldu acaba yaa iyidir inşallah
Dünden beri girmemiş umarım iyidirler
Hastanedeyim kızlar hala, giremedim bir türlü. Ciğer geliştiricileri yaptıktan sonra kasılma önleyici ilacı kestiler, şimdi kasılmaların ve açılmanın durumuna göre hareket edeceklermişSanki doğum yapmış gibi geliyor bana ama inşallah sancılar durmuştur ve sağlıklılardır
Biraz daha bekliyim o zaman. Ya bebek küveti gelmişti bim'e katlanabilen çokta iyiydi fiyatı kaçırdım ona üzüldüm yağmalamışlar resmenBezlerin fiyatı düşecek sanırım kdv indiriminden. Ben sleepy aldım Kasım indirimlerinde falan
1 hafta daha dursalar kar canım. Allahın izniyle atlatacaksınHastanedeyim kızlar hala, giremedim bir türlü. Ciğer geliştiricileri yaptıktan sonra kasılma önleyici ilacı kestiler, şimdi kasılmaların ve açılmanın durumuna göre hareket edeceklermişbiraz daha iyiyim şükür kasılmalar açısından, ama doktorlar uzun süre bekleyeceklerini düşünmüyorlar, en azından ciğer geliştiricileri yaptık mantığındalar
Evet öncekilere göre uygundu. Ben gidemedim ama öyle valla hemen alıyorlarBiraz daha bekliyim o zaman. Ya bebek küveti gelmişti bim'e katlanabilen çokta iyiydi fiyatı kaçırdım ona üzüldüm yağmalamışlar resmen
Bana arkadaşım hediye olarak aldı BİM’den seti. Çok kaliteli ve sağlam duruyor kızlarBiraz daha bekliyim o zaman. Ya bebek küveti gelmişti bim'e katlanabilen çokta iyiydi fiyatı kaçırdım ona üzüldüm yağmalamışlar resmen
İnşallah canım benim1 hafta daha dursalar kar canım. Allahın izniyle atlatacaksın
Öyle yapacağım bebeğim büyük ihtimal çünkü hala gelmiş haksızsın diyo halbuki bir şey yapmıyorum Allah yukardaAnnene gitsen biraz uzaklaşsanız canım nasıl olur.
Birşey olmaz canım bende çok şişiyorum.Ilk bebeklerde ödem daha cok oluyor hareket daha az olduğundan ve vücut ilk kez yaşadığından.Doğumdan sonra geçecek hepsi boşver bugünlerin tadını çıkar.Kızlar ya ben bu bir hafta içinde çok şiştim .
Tamam kilo aldım kabul ediyorum
Fakat bu ayrı bir şişkinlik, yüzüm falan balon gibi oldu
Elde ve ayakta yok henüz.
Ama onun dışında dana gibi oldum ben yaaa
Dün eşimde dedi ne oldu sana böyle diye. Çünkü cidden bir anda oldu. O da şaşırdı
Az önce arkadaşımla da görüntülü konuştuk o da 33 haftalık hamile
Sen nasıl şiştin öyle deyince iyice psikolojim bozuldu
O günlük 4.5 lt su içiyor bu yüzden hiç bir şişkinlik ödem falan olmadı onda
Yok mu bunu geçirecek bir şey
ne yapmam lazım benim
Öpeyim de geçsin sen hasta olma kuzuBen grip oluyorum hatunlarhemen bir şeyler yapcam artmadan
Benimde kaçgündür mide bulantım var amaa vitaminler artık gına geldi banaaÜfff bilmiyorum ki neyden olduğunu yaaa valla anlamadım
Banada bi geliyo bi gidiyo grip yaa ıhlamur içBen grip oluyorum hatunlarhemen bir şeyler yapcam artmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?