- 4 Ağustos 2021
- 1.357
- 1.887
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.601
Canım kendini üzmemeye çalış. Benim de temmuz sonunda düşüğüm oldu eylülde tekrar hamile kaldım. İnsan çok üzülüyor evet ama bundan sonra çok daha güzel olacak inşallah senin içinMaalesef olumsuz canım kürtaj olacağım
Kuzum benimde geçen hafta öyleydi muayenede cok gazin var dedi yemene dikkat etmiyor musun dedi ediyorum dedim birsey demedi bu hafta da zaten mide bulantisindan birsey yiyemedim yine gaz oldu anlamadim. Süt, mercimek falan yapiyor sanirim.Kızlar bu gaz problemi için ne yapacağız ya şiştim kaldım tuvalete de çıkamıyorum doğru düzgün. Bugün doktor çok gaz var falan dedi. Nefes bile alamıyorum neredeyse var mı boyle sıkıntı yaşayan
İnşallah inşallah çok teşekkür ederimCanım kendini üzmemeye çalış. Benim de temmuz sonunda düşüğüm oldu eylülde tekrar hamile kaldım. İnsan çok üzülüyor evet ama bundan sonra çok daha güzel olacak inşallah senin için
Merhaba, kalp durması sonrasında ne kadar sürede hamile kaldınız acaba? Benim de ilk gebeliğim kalp durması ile sonlandı ve bebekte yaşamla bağdaşmayan trizomi 22 denen bir bozukluk çıktı.Hakkında hayırlısı olsun canim. Benim de ilk gebeligim bu sekilde kurtajla sonlanmisti. Embriyonun dna si bozuk olduğunda veya yaşamla bağdaşmayan bir sorun olundugunda kalp atisi duyulmuyor ya da kalbi duruyor.
Bundan sonraki gebeliklerin insallah saglikla ilerleyecek.
Insan başlangıçta kahroluyor uzuluyor seni oyle iyi anlıyorum ki. Ama doga yaşamayacak bir bebegi anne vücudunda dusukle atiyor ya da kalp atisina engel oluyor. Bilim bunu söylüyor.
Insallah bundan sonrası cok cok guzel olsun senin için.
Canım benim de 5+1 de başladı mide bulantim resmen 6+1 de bitti 2 gündür hiç bulantı hissim yok. Ama bugün kontrolum varda herşey normal çok şükür. Yaa diyetisyen Merve aksoya ben de yazdim fiyat aldim hatta 1 ay daha geçsin öyle başliyim dedim çok iyi olmuş burdan tecrubeni yazman şuan vazgeçtimBenim bugun 6 oldu. Bugun bulantim yok. Bende şaşkınım. 6 hafta iken başlarmış normalde ben de 5 hafta iken basladi simdi kesildi. Umarim böyle devam eder.
Ben kese de kalp atisina da gitmedim. Bu hafta gideceğim. Onumuzdeki haftalarda da yeme icmem böyle duzgun devam ederse diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Daha once gebelik diyetisyeni merve aksoydan diyet almistim. 6 aylik olacak sekildeydi. Sureklk her hafta diyet yazar misin diye hatirlatiyordum. Yazdıklarıma cevap alamiyordum. 2. Ayin basinda ben diyet listesi için yazmadığım zaman bana liste de göndermeyi birakti. O yuzden oyle instagram fenomeni olmus kişilerden bir hizmet almamayı dusunuyorum. Bir kac kişiyle gorustum aylik diyet alirim belki. Memnun kalırsam devam ederim.
Estağfurullah teşekkür ederim eklediğiniz içinGörmemișim kusura bakmayın
Ayyy sağlıksızı görünce nasıl korktum. Hadi gözün aydın
İşte benKızlar rüyalarınızda artma var mı böyle garip rüyalar görüyorum
Yaa anladım kuzum sağol ben etmiyorum sanırım ya o yüzden oluyor olabilir evet çok teşekkür ederim bende biraz yememi icmemi düzenlemeye çalışayım geçer belkiKuzum benimde geçen hafta öyleydi muayenede cok gazin var dedi yemene dikkat etmiyor musun dedi ediyorum dedim birsey demedi bu hafta da zaten mide bulantisindan birsey yiyemedim yine gaz oldu anlamadim. Süt, mercimek falan yapiyor sanirim.
İşte benama ben aşırı saçma komik komik rüyalar görüyorum
var canım özellikle bebişle alakalı olumsuz rüya görmeye başladımKızlar rüyalarınızda artma var mı böyle garip rüyalar görüyorum
Bende henüz gitmedim doktor 29 una çağırdı beni deBenim bugun 6 oldu. Bugun bulantim yok. Bende şaşkınım. 6 hafta iken başlarmış normalde ben de 5 hafta iken basladi simdi kesildi. Umarim böyle devam eder.
Ben kese de kalp atisina da gitmedim. Bu hafta gideceğim. Onumuzdeki haftalarda da yeme icmem böyle duzgun devam ederse diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Daha once gebelik diyetisyeni merve aksoydan diyet almistim. 6 aylik olacak sekildeydi. Sureklk her hafta diyet yazar misin diye hatirlatiyordum. Yazdıklarıma cevap alamiyordum. 2. Ayin basinda ben diyet listesi için yazmadığım zaman bana liste de göndermeyi birakti. O yuzden oyle instagram fenomeni olmus kişilerden bir hizmet almamayı dusunuyorum. Bir kac kişiyle gorustum aylik diyet alirim belki. Memnun kalırsam devam ederim.
Kizlar tek tarafli bel agrisi çeken var mi ? Yeni basladi bende. Normalmi diye soruyorum kendime. Dusuncelerinizi alabilirmiyim ? Oglumu tasiyorum gün boyu ona yoruyorum ama bilemedim.
Yok cancan benimki baya sizliyo ya. Hayir olsun ne diyimbende bıçak saplanması gibi olmuştu sonra geçti biraz masaj yaptırmıştım eşime
şimdi son zamanlarda inanılmaz bir halsizlik başladı zaten yemek yiyemiyorum, bulantıdan yediklerim çıkıyo sürekli, bi de üstüne halsizlik eklendi, tatsız tuzsuz bi süreçteyim inşallah 3 ay bitince bunlar da kesilir1 gün iyiyim sonra yine aynı
İnanır mısın aynı şeyleri bugün banada söyledi doktorum çok gazın var dedi ama ne yapacağımı şaşırdımmm bende aynı durumdayımmmKızlar bu gaz problemi için ne yapacağız ya şiştim kaldım tuvalete de çıkamıyorum doğru düzgün. Bugün doktor çok gaz var falan dedi. Nefes bile alamıyorum neredeyse var mı boyle sıkıntı yaşayan
Kahve lekeyse yerleşme olabilir canım. Benim adet günümde başladı daha yeni kesildi kahverengi lekelenmelerKizlar acil sorum var..çarşamba 5,7 betam adetim 2 gun gecikti. Az önce pembemsi acik kahvesi leke geldi peceteye .adet oncesi olmazdim yada dikkat etmezdim bilmiyorum. Ne olabilir ki bu? Yerleşme desem erken değil mi?
Normal canım. Benim yeni kesildi adet günümden beri vardı. Progestan başlar muhtemelen doktorunuz.Arkadaşlar merhaba kısmetse haziran annesi olacağım bende dün sağlık ocağında test yaptırdım, beta 216 çıktı, doktor bir iki gün sonra yenide yaptır dedi ama benim aklıma şu takıldı arada çok açık kahverengi akıntım var normal mi bu? yaşayan var mı acaba ?
Bende öyleyim canım ya. Bulantım çok şükür ilaçla geçti tiksinmeden yiyemiyordum çok fazla sanırım ondan halsiz düşüyoruz. Bacaklarım falan titriyordu çok ayakta duramıyordum. 2 gündür biraz daha iyiyim. Doktorun bulantı için ilaç vermedi mi?bende bıçak saplanması gibi olmuştu sonra geçti biraz masaj yaptırmıştım eşime
şimdi son zamanlarda inanılmaz bir halsizlik başladı zaten yemek yiyemiyorum, bulantıdan yediklerim çıkıyo sürekli, bi de üstüne halsizlik eklendi, tatsız tuzsuz bi süreçteyim inşallah 3 ay bitince bunlar da kesilir1 gün iyiyim sonra yine aynı
Dün gece yatarken bulantı hapını içmedim belki kesilmiştir diye. Sabah uyandım doktora gideceğim için heyecan vardı ondan mı bilmiyorum bulantı yok gibiydi. Sonra bi anda öğürmeye başladım ve affedersiniz safra çıkardım. Bulantı olmadı aslında. Anlamadım acaba bulantım olacak mı olmayacak mı ilacı bıraksam mı