2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kuzum benimde geçen hafta öyleydi muayenede cok gazin var dedi yemene dikkat etmiyor musun dedi ediyorum dedim birsey demedi bu hafta da zaten mide bulantisindan birsey yiyemedim yine gaz oldu anlamadim. Süt, mercimek falan yapiyor sanirim.

Merhaba, kalp durması sonrasında ne kadar sürede hamile kaldınız acaba? Benim de ilk gebeliğim kalp durması ile sonlandı ve bebekte yaşamla bağdaşmayan trizomi 22 denen bir bozukluk çıktı.
Doktorlar tıpkı sizin açıklamana gibi bunun tamamen şanssızlık olduğunu ve vücudun bunu attığını söylediler.

Canım benim de 5+1 de başladı mide bulantim resmen 6+1 de bitti 2 gündür hiç bulantı hissim yok. Ama bugün kontrolum varda herşey normal çok şükür. Yaa diyetisyen Merve aksoya ben de yazdim fiyat aldim hatta 1 ay daha geçsin öyle başliyim dedim çok iyi olmuş burdan tecrubeni yazman şuan vazgeçtim

Kuzum benimde geçen hafta öyleydi muayenede cok gazin var dedi yemene dikkat etmiyor musun dedi ediyorum dedim birsey demedi bu hafta da zaten mide bulantisindan birsey yiyemedim yine gaz oldu anlamadim. Süt, mercimek falan yapiyor sanirim.
Yaa anladım kuzum sağol ben etmiyorum sanırım ya o yüzden oluyor olabilir evet çok teşekkür ederim bende biraz yememi icmemi düzenlemeye çalışayım geçer belki

İşte ben ama ben aşırı saçma komik komik rüyalar görüyorum

benim de pandemide evden çalışıyorum normalde ama rüyamda çalıştığım binanın tepesinde kilise varmış göya çan falan varmış teras gibi bi yermiş değişikti

çalıştığım bina da farklıydı ben de tuhaf rüyalar görüyorum, benim bi de burnum çok kuruyo ben biraz ona yormuştum nefes almakta zorlanınca değişik rüyalar görüyor olabilirim

susam yağı aldık hatta burnumun kenarlarına süreriz diye

Kızlar rüyalarınızda artma var mı böyle garip rüyalar görüyorum
var canım özellikle bebişle alakalı olumsuz rüya görmeye başladım . Rabbim hayıra cıkarsın inşallah insan cok etkileniyor.

Kızlar bugün güzel haberler alanların gözü aydın . Selizay Rabbimin mucizleri bitmez her şerde vardır bi hayır. Tez vakitte Rabbim inşallah tekrardan sağlıklı bi gebelik nasip eder. Başında olması belki illerde daha cok üzülmekten daha iyidir kuzum .

Bende henüz gitmedim doktor 29 una çağırdı beni de bende doktoruma danışıp gideceğim inşallah iyi bir diyetisyen bulursak yazalım buraya canım olur mu

Kizlar tek tarafli bel agrisi çeken var mi ? Yeni basladi bende. Normalmi diye soruyorum kendime. Dusuncelerinizi alabilirmiyim ? Oglumu tasiyorum gün boyu ona yoruyorum ama bilemedim.

Kizlar tek tarafli bel agrisi çeken var mi ? Yeni basladi bende. Normalmi diye soruyorum kendime. Dusuncelerinizi alabilirmiyim ? Oglumu tasiyorum gün boyu ona yoruyorum ama bilemedim.

bende bıçak saplanması gibi olmuştu sonra geçti biraz masaj yaptırmıştım eşime

şimdi son zamanlarda inanılmaz bir halsizlik başladı zaten yemek yiyemiyorum, bulantıdan yediklerim çıkıyo sürekli, bi de üstüne halsizlik eklendi, tatsız tuzsuz bi süreçteyim inşallah 3 ay bitince bunlar da kesilir 1 gün iyiyim sonra yine aynı

Yok cancan benimki baya sizliyo ya. Hayir olsun ne diyim

İnanır mısın aynı şeyleri bugün banada söyledi doktorum çok gazın var dedi ama ne yapacağımı şaşırdımmm bende aynı durumdayımmm

Kizlar acil sorum var..çarşamba 5,7 betam adetim 2 gun gecikti. Az önce pembemsi acik kahvesi leke geldi peceteye .adet oncesi olmazdim yada dikkat etmezdim bilmiyorum. Ne olabilir ki bu? Yerleşme desem erken değil mi?
Kahve lekeyse yerleşme olabilir canım. Benim adet günümde başladı daha yeni kesildi kahverengi lekelenmeler
Normal canım. Benim yeni kesildi adet günümden beri vardı. Progestan başlar muhtemelen doktorunuz.
Bende öyleyim canım ya. Bulantım çok şükür ilaçla geçti tiksinmeden yiyemiyordum çok fazla sanırım ondan halsiz düşüyoruz. Bacaklarım falan titriyordu çok ayakta duramıyordum. 2 gündür biraz daha iyiyim. Doktorun bulantı için ilaç vermedi mi?

Dün gece yatarken bulantı hapını içmedim belki kesilmiştir diye. Sabah uyandım doktora gideceğim için heyecan vardı ondan mı bilmiyorum bulantı yok gibiydi. Sonra bi anda öğürmeye başladım ve affedersiniz safra çıkardım. Bulantı olmadı aslında. Anlamadım acaba bulantım olacak mı olmayacak mı ilacı bıraksam mı

ben hiç bulantı ilacı sormamıştım doktoruma, sen ne kullanıyosun bulantı için, ben de sorayım çünkü gerçekten kuruyemiş ve meyveden başka hiçbir şey yiyemiyorum, bi tek extra balık yiyebiliyorum, onun dışında ne yesem dışarda

son 1 ay kaldı inşallah gebelik sonuna kadar bulantı çekenlerden olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…