2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
ben hiç bulantı ilacı sormamıştım doktoruma, sen ne kullanıyosun bulantı için, ben de sorayım çünkü gerçekten kuruyemiş ve meyveden başka hiçbir şey yiyemiyorum, bi tek extra balık yiyebiliyorum, onun dışında ne yesem dışarda🙄

son 1 ay kaldı inşallah gebelik sonuna kadar bulantı çekenlerden olmayız🙈
Prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 tane yeterli oluyor benim için.

Ay inşallah valla kuzenim doğurana kadar bulandı kustu kolay değil

Günaydın kızlar.
Kalp atışı duyan anneler, bir dahaki kontrole ne zaman çağırdı doktorunuz, benim 1 ay sonra dedi 🥴
Normalde seni 5 hafta sonra çağırıcaktım ama çok endişelisin duramassın 2 hafta sonra gel dedi.Endişeli olmamın nedeni İlk gebeliğimin kaybı kendisi takip ediyordu durumu bildiği için böyle dedi.

Normalde seni 5 hafta sonra çağırıcaktım ama çok endişelisin duramassın 2 hafta sonra gel dedi.Endişeli olmamın nedeni İlk gebeliğimin kaybı kendisi takip ediyordu durumu bildiği için böyle dedi.
Anladım canım, senin durumun farklı sürekli takip ettir tabi.
Benim için şuan sıkıntı görünmüyor fakat kendini iyi hissetmezsen gel 1 ayı bekleme dedi.

Günaydın kızlar.
Kalp atışı duyan anneler, bir dahaki kontrole ne zaman çağırdı doktorunuz, benim 1 ay sonra dedi 🥴
2 hafta sonra çağırdı canım ama artık ben bu doktoru dikkate almayacağım kendi doktorumu dikkate alacağım ona da Perşembe gidecegim bakalım o ne diyecek

Kızlar boğaz ağrım burun akıntım için doktora gittim gebesin ilaç veremem grip olmuşsun geçmesini bekleyeceksin dedi 🤦🏻‍♀️ Ama ona sormayı unuttum parolu günde sadece 1 kere mi içebiliyoruz bileniniz var mı? Ben 1 kere içiyorum ama 5-6 saat sonra tekrar ağrılarım başlıyo özellikle boğaz ağrısından uyuyamıyorum

Kızlar ben biraz araştırdım da çok moralim bozuldu benim bebeğim 4 mm görünüyor olması gerekenden çok küçük doktor geç döllenme olabilir dedi ama adetlerim hep düzenlidir ve ovulasyon yaptım kalp atışlarını da çok cılız gördük çok kötüyüm 😢😢

2 doktora gidiyorum. Biri yakın devlette, diğeri baya uzak ve özel. Devletteki 1.5 ay sonra gel direkt 2li teste falan bakalım dedi. Özeldeki 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi.
Hmm anladım. Sanırım bende doktorumu degistirecem ya. Memnun kalamadim

Kızlar günaydın bende dün sabah büyük korku yaşadım. Sabah uyandığımda kırmızı renkte kanamam vardı. Apar topar acile gittik. Çok şükür bebek iyiydi 🥺 kan uyuşmazlığı iğnesi ve düşük önleyici iğne yapıp gönderdiler. Şimdi full yatıyorum 😐

Kızlar günaydın bende dün sabah büyük korku yaşadım. Sabah uyandığımda kırmızı renkte kanamam vardı. Apar topar acile gittik. Çok şükür bebek iyiydi 🥺 kan uyuşmazlığı iğnesi ve düşük önleyici iğne yapıp gönderdiler. Şimdi full yatıyorum 😐
Günaydın canım.
Çok geçmiş olsun.
Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum.

Ben de Çarşamba günü aynı korkuyu yaşadım.
Oluk oluk kanamam oldu benim.
Doktor muayene ettikten sonra zor temizlendim, çok kötüydü.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
O günden beri tuvalete korkuyla giriyorum. 😔

Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine

Günaydın canım.
Çok geçmiş olsun.
Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum.

Ben de Çarşamba günü aynı korkuyu yaşadım.
Oluk oluk kanamam oldu benim.
Doktor muayene ettikten sonra zor temizlendim, çok kötüydü.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
O günden beri tuvalete korkuyla giriyorum. 😔

Senin peki neden olmuş senin daha fazlaymış ya geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamayız😐

Merhaba geçmiş olsun öncelikle bebeğiniz iyiymiş korkmayın🍀

İlk gebeliğiniz mi acaba? Eşimle bende de kan uyuşmazlığı var. Haziranda bir düşüğüm oldu kürtaj sonrası kan uyuşmazlığı iğnem yapılmıştı. 2. Gebelikte de yapılacak mı ya da ne zaman yapılmalı? Kafam karıştı bu konuda

X