- 24 Ekim 2012
- 3.216
- 2.202
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.581
Kan testi negatif gosteriyor. Ama dediğim gibi normal yolla hamilelikte nasil oluyor benim bilgim yok. Benim tup bebekle oldu cunku.Pazartesini bekliyorum canim. Eğer hamileysem böyle olmaz bence diye düşünüyorum.
Anladım teşekkür ederimKan testi negatif gosteriyor. Ama dediğim gibi normal yolla hamilelikte nasil oluyor benim bilgim yok. Benim tup bebekle oldu cunku.
Evet canım, tam da o işte.140 bpm yazıyo omu acaba
Canım gittinmi dr? Son durum ne?Merhaba canım ben de 6 +4 te gittim kese ve yolk vardı nokta gibi bebek de vardı kalp atışı duymadık. 7+4 de gittim bebek daha çok vardı ama yine kalp duymadık, yarın 8+4 tekrar randevum var, eğer kalp atışı duyarsam sana da umut olur
Maalesef olumsuz canım kürtaj olacağımCanım gittinmi dr? Son durum ne?
Canim beklesen mi acaba, kalbi hic atmamış mi? Yoksa atip durmus mu? Doktorun yorumu ne oldu canim.Maalesef olumsuz canım kürtaj olacağım
Hiç atmadı canım zaten çok küçük bebek 3 mm kadar. Gelişmemiş yani 4,5 - 5 haftalık kalmış. Ben 8+4 deyim.Canim beklesen mi acaba, kalbi hic atmamış mi? Yoksa atip durmus mu? Doktorun yorumu ne oldu canim.
Hakkında hayırlısı olsun canim. Benim de ilk gebeligim bu sekilde kurtajla sonlanmisti. Embriyonun dna si bozuk olduğunda veya yaşamla bağdaşmayan bir sorun olundugunda kalp atisi duyulmuyor ya da kalbi duruyor.Hiç atmadı canım zaten çok küçük bebek 3 mm kadar. Gelişmemiş yani 4,5 - 5 haftalık kalmış. Ben 8+4 deyim.
Hayırlı olsun canım ben çok yaşadım doktoruna danışıp önlem almalısınArkadaşlar merhaba kısmetse haziran annesi olacağım bende dün sağlık ocağında test yaptırdım, beta 216 çıktı, doktor bir iki gün sonra yenide yaptır dedi ama benim aklıma şu takıldı arada çok açık kahverengi akıntım var normal mi bu? yaşayan var mı acaba ?
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme diyemem başka çocuğun varmı ilkmi bu bilmiyorum ama benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu çok ağlamıştım çok üzülmüştüm ama sağlıklı bir evlat nasip edince Rabbim muhakkak vardı ondada bir hayır dedim Allahım evlatlarımızla imtihan etmesin sağlıklı ömürlü olanını nasip etsin inşallah tez vakitteHiç atmadı canım zaten çok küçük bebek 3 mm kadar. Gelişmemiş yani 4,5 - 5 haftalık kalmış. Ben 8+4 deyim.
Kıyamam çok üzüldüm hayrlısı böyleymiş kuzum acını üzüntünü derinden anlıyorum bazen şer sandığımızda hayır. Hayır sandığımızda şer çıkıyor. Ne desem boş onu biliyorum rabbim kalbini ferahlatsın inşallahMaalesef olumsuz canım kürtaj olacağım
İnşallah canım çok teşekkür ederimSelizay kuzucum üzülme diyemem bugün doktor beni de çok kötü yaptı o an bile çok kötü oldum Allah'ım sabır versin kuzum ama bir de şöyle düşün demekki sağlıklı değilmiş. Hiçbirimizi neyin beklediğini bilmiyoruz. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebegin seninle olsun canım
Ee bunun için bişey önermedimi kuzuKızlar bu gaz problemi için ne yapacağız ya şiştim kaldım tuvalete de çıkamıyorum doğru düzgün. Bugün doktor çok gaz var falan dedi. Nefes bile alamıyorum neredeyse var mı boyle sıkıntı yaşayan
Canim biraz hareket etsen sicak masaj yapsan ayaklarına bir de doktora sorup rezene içsen gecer mi acaba? Benim gaz sancim oldugunda metaspazm diye bir ilac içiyordum. Fakat hamileler iciyor mu bilmiyorum. Konforun ve sagligin onemli bence. Muhakkak doktora sor uygun bir ilac vardir.Kızlar bu gaz problemi için ne yapacağız ya şiştim kaldım tuvalete de çıkamıyorum doğru düzgün. Bugün doktor çok gaz var falan dedi. Nefes bile alamıyorum neredeyse var mı boyle sıkıntı yaşayan
Bende takip ettim ama içerideki süreç önemliAslında ovulasyonla takip ettim ama bilmiyorum valla geç döllenme dedi inşallah bir sıkıntı yoktur Perşembe günü gidip kendi doktorumdan düzgünce öğrenirim artık
Yok sadece aaa çok gaz var ultrasonda bile görüyorum demekle yetindiEe bunun için bişey önermedimi kuzu
Ediyorum canım asla hareketsiz durmuyorum zaten de özellikle 2-3 gündür böyle 3-4 aylık hamile gibi karnımCanim biraz hareket etsen sicak masaj yapsan ayaklarına bir de doktora sorup rezene içsen gecer mi acaba? Benim gaz sancim oldugunda metaspazm diye bir ilac içiyordum. Fakat hamileler iciyor mu bilmiyorum. Konforun ve sagligin onemli bence. Muhakkak doktora sor uygun bir ilac vardir.
Ahhahaa doğru diyorsunBende takip ettim ama içerideki süreç önemli