- 2 Ağustos 2013
- 34.201
- 101.955
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.621
Prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 tane yeterli oluyor benim için.ben hiç bulantı ilacı sormamıştım doktoruma, sen ne kullanıyosun bulantı için, ben de sorayım çünkü gerçekten kuruyemiş ve meyveden başka hiçbir şey yiyemiyorum, bi tek extra balık yiyebiliyorum, onun dışında ne yesem dışarda
son 1 ay kaldı inşallah gebelik sonuna kadar bulantı çekenlerden olmayız
Normalde seni 5 hafta sonra çağırıcaktım ama çok endişelisin duramassın 2 hafta sonra gel dedi.Endişeli olmamın nedeni İlk gebeliğimin kaybı kendisi takip ediyordu durumu bildiği için böyle dedi.Günaydın kızlar.
Kalp atışı duyan anneler, bir dahaki kontrole ne zaman çağırdı doktorunuz, benim 1 ay sonra dedi
Anladım canım, senin durumun farklı sürekli takip ettir tabi.Normalde seni 5 hafta sonra çağırıcaktım ama çok endişelisin duramassın 2 hafta sonra gel dedi.Endişeli olmamın nedeni İlk gebeliğimin kaybı kendisi takip ediyordu durumu bildiği için böyle dedi.
2 hafta sonra çağırdı canım ama artık ben bu doktoru dikkate almayacağım kendi doktorumu dikkate alacağım ona da Perşembe gidecegim bakalım o ne diyecekGünaydın kızlar.
Kalp atışı duyan anneler, bir dahaki kontrole ne zaman çağırdı doktorunuz, benim 1 ay sonra dedi
Anladım canım, herseyin hayırlısı olsun2 hafta sonra çağırdı canım ama artık ben bu doktoru dikkate almayacağım kendi doktorumu dikkate alacağım ona da Perşembe gidecegim bakalım o ne diyecek
2 doktora gidiyorum. Biri yakın devlette, diğeri baya uzak ve özel. Devletteki 1.5 ay sonra gel direkt 2li teste falan bakalım dedi. Özeldeki 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi.Günaydın kızlar.
Hmm anladım. Sanırım bende doktorumu degistirecem ya. Memnun kalamadim2 doktora gidiyorum. Biri yakın devlette, diğeri baya uzak ve özel. Devletteki 1.5 ay sonra gel direkt 2li teste falan bakalım dedi. Özeldeki 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi.
Valla cok iyi olur canim. Bulursan muhakkak yaz banaBende henüz gitmedim doktor 29 una çağırdı beni debende doktoruma danışıp gideceğim inşallah iyi bir diyetisyen bulursak yazalım buraya canım olur mu
Günaydın kızlar.
Günaydın canım.Kızlar günaydın bende dün sabah büyük korku yaşadım. Sabah uyandığımda kırmızı renkte kanamam vardı. Apar topar acile gittik. Çok şükür bebek iyiydikan uyuşmazlığı iğnesi ve düşük önleyici iğne yapıp gönderdiler. Şimdi full yatıyorum
Bende öyle düşünüyorum. Degistirecem doktorumu sanırım.Çok geçmiş yaw. Bazı doktorlarda cidden çok geç çağırıyor bana 2 hafta sonra gel demişti.
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendineKızlar günaydın bende dün sabah büyük korku yaşadım. Sabah uyandığımda kırmızı renkte kanamam vardı. Apar topar acile gittik. Çok şükür bebek iyiydikan uyuşmazlığı iğnesi ve düşük önleyici iğne yapıp gönderdiler. Şimdi full yatıyorum
Günaydın canım.
Çok geçmiş olsun.
Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum.
Ben de Çarşamba günü aynı korkuyu yaşadım.
Oluk oluk kanamam oldu benim.
Doktor muayene ettikten sonra zor temizlendim, çok kötüydü.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
O günden beri tuvalete korkuyla giriyorum.
Merhaba geçmiş olsun öncelikle bebeğiniz iyiymiş korkmayınKızlar günaydın bende dün sabah büyük korku yaşadım. Sabah uyandığımda kırmızı renkte kanamam vardı. Apar topar acile gittik. Çok şükür bebek iyiydikan uyuşmazlığı iğnesi ve düşük önleyici iğne yapıp gönderdiler. Şimdi full yatıyorum
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine