2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Arkadaşlar merhaba kısmetse haziran annesi olacağım bende dün sağlık ocağında test yaptırdım, beta 216 çıktı, doktor bir iki gün sonra yenide yaptır dedi ama benim aklıma şu takıldı arada çok açık kahverengi akıntım var normal mi bu? yaşayan var mı acaba ?

Hiç atmadı canım zaten çok küçük bebek 3 mm kadar. Gelişmemiş yani 4,5 - 5 haftalık kalmış. Ben 8+4 deyim.
Hakkında hayırlısı olsun canim. Benim de ilk gebeligim bu sekilde kurtajla sonlanmisti. Embriyonun dna si bozuk olduğunda veya yaşamla bağdaşmayan bir sorun olundugunda kalp atisi duyulmuyor ya da kalbi duruyor.

Bundan sonraki gebeliklerin insallah saglikla ilerleyecek.
Insan başlangıçta kahroluyor uzuluyor seni oyle iyi anlıyorum ki. Ama doga yaşamayacak bir bebegi anne vücudunda dusukle atiyor ya da kalp atisina engel oluyor. Bilim bunu söylüyor.

Insallah bundan sonrası cok cok guzel olsun senin için.

Arkadaşlar merhaba kısmetse haziran annesi olacağım bende dün sağlık ocağında test yaptırdım, beta 216 çıktı, doktor bir iki gün sonra yenide yaptır dedi ama benim aklıma şu takıldı arada çok açık kahverengi akıntım var normal mi bu? yaşayan var mı acaba ?
Hayırlı olsun canım ben çok yaşadım doktoruna danışıp önlem almalısın

Hiç atmadı canım zaten çok küçük bebek 3 mm kadar. Gelişmemiş yani 4,5 - 5 haftalık kalmış. Ben 8+4 deyim.
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme diyemem başka çocuğun varmı ilkmi bu bilmiyorum ama benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu çok ağlamıştım çok üzülmüştüm ama sağlıklı bir evlat nasip edince Rabbim muhakkak vardı ondada bir hayır dedim Allahım evlatlarımızla imtihan etmesin sağlıklı ömürlü olanını nasip etsin inşallah tez vakitte 🤲🏼🤲🏼

Kızlar bu gaz problemi için ne yapacağız ya şiştim kaldım tuvalete de çıkamıyorum doğru düzgün. Bugün doktor çok gaz var falan dedi. Nefes bile alamıyorum neredeyse var mı boyle sıkıntı yaşayan

Selizay Selizay kuzucum üzülme diyemem bugün doktor beni de çok kötü yaptı o an bile çok kötü oldum Allah'ım sabır versin kuzum ama bir de şöyle düşün demekki sağlıklı değilmiş. Hiçbirimizi neyin beklediğini bilmiyoruz. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebegin seninle olsun canım 🙏

Selizay Selizay kuzucum üzülme diyemem bugün doktor beni de çok kötü yaptı o an bile çok kötü oldum Allah'ım sabır versin kuzum ama bir de şöyle düşün demekki sağlıklı değilmiş. Hiçbirimizi neyin beklediğini bilmiyoruz. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebegin seninle olsun canım 🙏
İnşallah canım çok teşekkür ederim

Kızlar bu gaz problemi için ne yapacağız ya şiştim kaldım tuvalete de çıkamıyorum doğru düzgün. Bugün doktor çok gaz var falan dedi. Nefes bile alamıyorum neredeyse var mı boyle sıkıntı yaşayan
Canim biraz hareket etsen sicak masaj yapsan ayaklarına bir de doktora sorup rezene içsen gecer mi acaba? Benim gaz sancim oldugunda metaspazm diye bir ilac içiyordum. Fakat hamileler iciyor mu bilmiyorum. Konforun ve sagligin onemli bence. Muhakkak doktora sor uygun bir ilac vardir.

Ee bunun için bişey önermedimi kuzu
Yok sadece aaa çok gaz var ultrasonda bile görüyorum demekle yetindi 🤣 ayy iyice tilt oldum doktora 😅
Canim biraz hareket etsen sicak masaj yapsan ayaklarına bir de doktora sorup rezene içsen gecer mi acaba? Benim gaz sancim oldugunda metaspazm diye bir ilac içiyordum. Fakat hamileler iciyor mu bilmiyorum. Konforun ve sagligin onemli bence. Muhakkak doktora sor uygun bir ilac vardir.
Ediyorum canım asla hareketsiz durmuyorum zaten de özellikle 2-3 gündür böyle 3-4 aylık hamile gibi karnım 😅 evet diğer doktoruma da sorayım biraz araştırdım da zararı yokmuş anne ya da bebeğe ama tabi dediğin gibi konfor önemli mahvoldum 🤣
Bende takip ettim ama içerideki süreç önemli 😂🤣😍😍
Ahhahaa doğru diyorsun 🤣🤣

X