2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aslında ovulasyonla takip ettim ama bilmiyorum valla geç döllenme dedi inşallah bir sıkıntı yoktur Perşembe günü gidip kendi doktorumdan düzgünce öğrenirim artık

Teşekkür ederim canım, hepimizin sağlıkla devam etsin

Çok teşekkür ederim canım

Her yerine baktım kuzum problem olduğunu düşünmüyorum ya kaç gündür kendimi çok gerdim zaten perşembeye kadar salacagim biraz her şey olacağına varır şimdilik sağlıkla duyduk şükür bilgi için sağol kuzum

Rica ederim canım, ne demek.
Problem olsa doktorun söylerdi zaten.
İçin rahat olsun.

Canim ben transferin 6. Gunu kan testi yaptirdim. Hamilelik cikti.1 gun sonrasinda yani dun bir lekelenmem oldu artık dusuk mu yerleşme kanamasj mi bilmiyorum
Merhabalar arkadaslar. Gecen ayın 19 u adet oldum 4 gün sürdü. Ve üstünden 10 gün sonra kahveakintm oldu. Ondan sonra sürekli diğer adet günüme kadar, adet agrm oldu bel bacak kasik göğüs ağrısı, ve adetimden 2 gun onceden şimdiye kadar yani 6 gündür süren ilk önce toz pembe sonra kahverenkli bi sarı akıntılarım oluyo. Ve adet agrumda ara sıra oluyo. Ha adet olucam diyorum olmuyorum.ikitane gebelik testi yaptım ayrı ayrı marka ikisinde de 1 saat sonra çizgiler gözükmeye başladı. Böyle durum yaşayan varmı. Evliyim 2 senelik daha hiç başıma böyle birşey gelmedi

Kizlar acil sorum var..çarşamba 5,7 betam adetim 2 gun gecikti. Az önce pembemsi acik kahvesi leke geldi peceteye .adet oncesi olmazdim yada dikkat etmezdim bilmiyorum. Ne olabilir ki bu? Yerleşme desem erken değil mi?

Benim tup bebek oldugu icin bir yorum yapamıyorum. Ama bence bi kan testi verin. Orada net sonuc cikar.

Senin yine bı gün geçmiş benim daha adete 4 gün varken öğrendim
Ben sabırlıyımdır
140 bpm yazıyo omu acaba

Kaç haftalıksın canm. Yine senin boyun uzunmuş benim boyumdan kısa şuan baya 5 aylık hamile gibiyim zaten ve benim hiç bulantım yok aksi gibi kan şekerim düşüyor sürekli acıkıyorum 5+2 oldu benim
Benim bugun 6 oldu. Bugun bulantim yok. Bende şaşkınım. 6 hafta iken başlarmış normalde ben de 5 hafta iken basladi simdi kesildi. Umarim böyle devam eder.
Ben kese de kalp atisina da gitmedim. Bu hafta gideceğim. Onumuzdeki haftalarda da yeme icmem böyle duzgun devam ederse diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Daha once gebelik diyetisyeni merve aksoydan diyet almistim. 6 aylik olacak sekildeydi. Sureklk her hafta diyet yazar misin diye hatirlatiyordum. Yazdıklarıma cevap alamiyordum. 2. Ayin basinda ben diyet listesi için yazmadığım zaman bana liste de göndermeyi birakti. O yuzden oyle instagram fenomeni olmus kişilerden bir hizmet almamayı dusunuyorum. Bir kac kişiyle gorustum aylik diyet alirim belki. Memnun kalırsam devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…