- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.361
Ara onları ben hamileyimm ne bu geç yaaayok kuzu yapamadım daha yarım saat sonra kalkar hazırlarım
Burdada aşşağada inşaatt varrr kuzu öffff camımım önünde birşeyler ediyor güneşliğide açamıyorum görüyolar nese dııırrrr dııırrrr dııırrrr akşama kadar hiç durmadı dün ensonda bi bağırdımm başım şişti ara verin arada yaaa dedim tamam abla diyo hahahahah gördüler baktı hamilee hormon tavan
Yok kızz aksine cok iştahsız oluyorumm hemen acıkmıyorumm 10da uyansam 1 saat dolanıyorum telefonda ilacımı içiyorum kahvaltı hazırlayana kadarr 12 ye geliyo öyle yaniiYa yemek sepetine yazdık onlarda ulaşamadı birazdan güzel bir yorum yaparım ben onlara :) bişi dicem nasıl bu saate kadar durabiliyorsun benim midem çok kötü oluyor ya
İyi yapmışsın ahahah neden rahatsız ediyorlar
Bencede iyi demişsin sayende dinlemişler :)) yavrum ya minik aç aç bekliyor annesi bişi yesede şenlense :) ya bu arada benim sol kasığım acayip ağrıyor. Sol tarafa kız bi iğne yaptı resmen sakat etti. Sizde Kasık ağrıları ne durumdaYok kızz aksine cok iştahsız oluyorumm hemen acıkmıyorumm 10da uyansam 1 saat dolanıyorum telefonda ilacımı içiyorum kahvaltı hazırlayana kadarr 12 ye geliyo öyle yanii
Arada bi dursa nese akşama kadarr bidk durmadı yeter bee dedim çıktım cama iyi dedim
Oiğnedendirrr olurr kuzu öyle ağrıBencede iyi demişsin sayende dinlemişler :)) yavrum ya minik aç aç bekliyor annesi bişi yesede şenlense :) ya bu arada benim sol kasığım acayip ağrıyor. Sol tarafa kız bi iğne yaptı resmen sakat etti. Sizde Kasık ağrıları ne durumda
Oiğnedendirrr olurr kuzu öyle ağrı
Benimde az once sağ da batmalar oldu epeyy anlayamadım gecede idrar yaparken öyle oldu
Azönce sagıma toplandı zaten sıpa
Yesunlerrrr onun tekmeğiniiiBenimkide genelde hep sağda toplanıyor minnoş. Sabah tekmeleri uyandırdı beni
Allahım şifa versin sana arkadaşım :/Testim pozitif çıktı perşembe günü canım.Zaten ağırlaşınca acile gittim orda test yaptılar hemen.Bebek iyiymiş şükür.Ben de biraz öksürük boğaz ve bel ağrısı var şu an.Birkaç güne toparlarım inşallah.
Yaaaa herkesinki bir değilkiii seninki demekki ödem böyle oluyorr simdiden başladın kuzu tuz lu şeyler yememeyi özen gösterirsin bundan sonra yüzünde cok şişkinlik olduysa doktoruna sor uygulamada öyle gördüm çünkü el ve yüz çok şiştiyse doktorunuza başvurun yazıyorKızlar ya ben bu bir hafta içinde çok şiştim .
Tamam kilo aldım kabul ediyorum
Fakat bu ayrı bir şişkinlik, yüzüm falan balon gibi oldu
Elde ve ayakta yok henüz.
Ama onun dışında dana gibi oldum ben yaaa
Dün eşimde dedi ne oldu sana böyle diye. Çünkü cidden bir anda oldu. O da şaşırdı
Az önce arkadaşımla da görüntülü konuştuk o da 33 haftalık hamile
Sen nasıl şiştin öyle deyince iyice psikolojim bozuldu
O günlük 4.5 lt su içiyor bu yüzden hiç bir şişkinlik ödem falan olmadı onda
Yok mu bunu geçirecek bir şey
ne yapmam lazım benim
Hamileliktekıyamam ya hamilelikte mi başladı canım yoksa hep var mıydı
AyyyAnnem yatılı gelsin diyo kendisi işe gidecek annesi ile ben kalacağım mantığa bakar mısınız ben de mesafeliyim ama eşim peşimde
Üfff bilmiyorum ki neyden olduğunu yaaa valla anlamadımNe yedin gene dün
Resmen boğazım kaynadı çok kötü bir durummuş valla bu reflüDün de benim midem çok yandı ya deli oldum resmen
Suyu az içtiğinden ödem muhtemelen. Benimde yavaş yavaş şişiyor sankiKızlar ya ben bu bir hafta içinde çok şiştim .
Tamam kilo aldım kabul ediyorum
Fakat bu ayrı bir şişkinlik, yüzüm falan balon gibi oldu
Elde ve ayakta yok henüz.
Ama onun dışında dana gibi oldum ben yaaa
Dün eşimde dedi ne oldu sana böyle diye. Çünkü cidden bir anda oldu. O da şaşırdı
Az önce arkadaşımla da görüntülü konuştuk o da 33 haftalık hamile
Sen nasıl şiştin öyle deyince iyice psikolojim bozuldu
O günlük 4.5 lt su içiyor bu yüzden hiç bir şişkinlik ödem falan olmadı onda
Yok mu bunu geçirecek bir şey
ne yapmam lazım benim
Ben tuzu neredeyse hiç tüketmiyorum zaten cnmYaaaa herkesinki bir değilkiii seninki demekki ödem böyle oluyorr simdiden başladın kuzu tuz lu şeyler yememeyi özen gösterirsin bundan sonra yüzünde cok şişkinlik olduysa doktoruna sor uygulamada öyle gördüm çünkü el ve yüz çok şiştiyse doktorunuza başvurun yazıyor
Senin uygulamada ne yazıyor peki benim 29haftalık öyle diyo
Bak bu doğru suyu çok az içiyorumSuyu az içtiğinden ödem muhtemelen. Benimde yavaş yavaş şişiyor sanki
Bol bol C vitamini alBen grip oluyorum hatunlarhemen bir şeyler yapcam artmadan
Su içiyorsun geçmiyor süt de aynı şekilde biz ne yiycez acabaResmen boğazım kaynadı çok kötü bir durummuş valla bu reflü
Bizde de öyle derlerdünden beri benim de midem cok kötü yanıyorbebeler saçlanıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?