- 2 Ağustos 2013
- 34.187
- 101.872
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.561
Ekledim kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim kuzum
Bugün güzel haberler aldık çok şükür gözün aydın bebişlerimize koca birr diyelimKızlar çok şükür duyduk kalp atışını. 6+4 haftalikmisiz
Darısı sizlerin başına
Aslında ovulasyonla takip ettim ama bilmiyorum valla geç döllenme dedi inşallah bir sıkıntı yoktur Perşembe günü gidip kendi doktorumdan düzgünce öğrenirim artıkBenim de dün sata göre 7+3 bebek boyutu 7+0 sanırım geç döllenme bebesi bizimkiler ve doktor ultrason çok çok önemli ölçüler belirliyor çünkü artık. Aslında tahmini doğum 7 haziran ama ultrasona göre 10 haziran. Aman sezeryan olacak benim zaten ilki sezeryan sanırım mayıs annesi olacağım insaallah
Senin yine bı gün geçmiş benim daha adete 4 gün varken öğrendimEvet erken öğrenmek iyi bişey değil bende adet 1 gün geçtikten sonra öğrendiğim halde keşke daha geç öğrenseydim dedim
Çok şükür canım darısı diğer gebelerimizin başına ❤Bugün güzel haberler aldık çok şükür gözün aydın bebişlerimize koca birr diyelim
Teşekkür ederim canım, hepimizin sağlıkla devam etsin
Sağol kuzum benimMaşallahhhh gözün aydın
Teşekkür ederim kuzumEkledim kuzum
Çok teşekkür ederim canım
Her yerine baktım kuzum problem olduğunu düşünmüyorum ya kaç gündür kendimi çok gerdim zaten perşembeye kadar salacagim biraz her şey olacağına varır şimdilik sağlıkla duyduk şükür bilgi için sağol kuzum
Rica ederim canım, ne demek.Her yerine baktım kuzum problem olduğunu düşünmüyorum ya kaç gündür kendimi çok gerdim zaten perşembeye kadar salacagim biraz her şey olacağına varır şimdilik sağlıkla duyduk şükür bilgi için sağol kuzum
Merhabalar arkadaslar. Gecen ayın 19 u adet oldum 4 gün sürdü. Ve üstünden 10 gün sonra kahveakintm oldu. Ondan sonra sürekli diğer adet günüme kadar, adet agrm oldu bel bacak kasik göğüs ağrısı, ve adetimden 2 gun onceden şimdiye kadar yani 6 gündür süren ilk önce toz pembe sonra kahverenkli bi sarı akıntılarım oluyo. Ve adet agrumda ara sıra oluyo. Ha adet olucam diyorum olmuyorum.ikitane gebelik testi yaptım ayrı ayrı marka ikisinde de 1 saat sonra çizgiler gözükmeye başladı. Böyle durum yaşayan varmı. Evliyim 2 senelik daha hiç başıma böyle birşey gelmediCanim ben transferin 6. Gunu kan testi yaptirdim. Hamilelik cikti.1 gun sonrasinda yani dun bir lekelenmem oldu artık dusuk mu yerleşme kanamasj mi bilmiyorum
Benim tup bebek oldugu icin bir yorum yapamıyorum. Ama bence bi kan testi verin. Orada net sonuc cikar.Merhabalar arkadaslar. Gecen ayın 19 u adet oldum 4 gün sürdü. Ve üstünden 10 gün sonra kahveakintm oldu. Ondan sonra sürekli diğer adet günüme kadar, adet agrm oldu bel bacak kasik göğüs ağrısı, ve adetimden 2 gun onceden şimdiye kadar yani 6 gündür süren ilk önce toz pembe sonra kahverenkli bi sarı akıntılarım oluyo. Ve adet agrumda ara sıra oluyo. Ha adet olucam diyorum olmuyorum.ikitane gebelik testi yaptım ayrı ayrı marka ikisinde de 1 saat sonra çizgiler gözükmeye başladı. Böyle durum yaşayan varmı. Evliyim 2 senelik daha hiç başıma böyle birşey gelmedi
Ben sabırlıyımdırSenin yine bı gün geçmiş benim daha adete 4 gün varken öğrendim
140 bpm yazıyo omu acaba
Adet günüm yani 19 u verdim test 0.3 çıktı. Ama 5 gün oldu hala lekelenme varBenim tup bebek oldugu icin bir yorum yapamıyorum. Ama bence bi kan testi verin. Orada net sonuc cikar.
Benim bugun 6 oldu. Bugun bulantim yok. Bende şaşkınım. 6 hafta iken başlarmış normalde ben de 5 hafta iken basladi simdi kesildi. Umarim böyle devam eder.Kaç haftalıksın canm. Yine senin boyun uzunmuş benim boyumdan kısa şuan baya 5 aylık hamile gibiyim zaten ve benim hiç bulantım yok aksi gibi kan şekerim düşüyor sürekli acıkıyorum 5+2 oldu benim
Emin değilseniz tekrar bi test yaptirin isterseniz.Adet günüm yani 19 u verdim test 0.3 çıktı. Ama 5 gün oldu hala lekelenme var
Pazartesini bekliyorum canim. Eğer hamileysem böyle olmaz bence diye düşünüyorum.Emin değilseniz tekrar bi test yaptirin isterseniz.