- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.541
Aynen canım işte erken öğrenmenin dezavantajlarıBencede canım diğer türlü insan tedirgin oluyo
Canım 6. Haftadaysa normaldir başlarda az duyulması benim geçen hafta 6+2 de duyulmadı bile bide cihazdan cihazada fark eder bence sadece kendi doktoruna git diğer türlü kafan karışır hemde stres olursun böyleÖyle net bir atım duymadım çok cılız geldi görüntüsü de çok cılız kalp atiminin elimdeki ultrasona göre ama olumsuz demedi. Ben en iyisi kendi doktoruma gidip her şeyi ayrıntısıyla öğreneyim Perşembe günü. Zaten benim bebek geriden geliyor 6+1 mis normal sanırım cılız duyulmasıkafamda deli sorular
Evet erken öğrenmek iyi bişey değil bende adet 1 gün geçtikten sonra öğrendiğim halde keşke daha geç öğrenseydim dedimAynen canım işte erken öğrenmenin dezavantajları
Evet canım kendi doktorumun cihazı falan da daha iyi zaten bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum boşuna stres oluyor böyleCanım 6. Haftadaysa normaldir başlarda az duyulması benim geçen hafta 6+2 de duyulmadı bile bide cihazdan cihazada fark eder bence sadece kendi doktoruna git diğer türlü kafan karışır hemde stres olursun böyle
Aynen öyle doktoruna güveniyosan şaşma bence sadece ona git hem herşey güzel gidiyo bi densiz doktor yüzünden moralin bozulur bu şekildeEvet canım kendi doktorumun cihazı falan da daha iyi zaten bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum boşuna stres oluyor böyle
Evet canım yani kendi doktorumla da daha tam tanisabilmis değiliz ama ona daha çok güveniyorum en azından daha iyi ilgileniyorAynen öyle doktoruna güveniyosan şaşma bence sadece ona git hem herşey güzel gidiyo bi densiz doktor yüzünden moralin bozulur bu şekilde
Yaa tebrik ederim kuzum hadi hayırlısı olsun bakalımKızlar çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduksweetgirlcandy 6+4 olduğumu söyledi doktor. 6+4te duyduk kalp atışını
Güzel haberler devam ediyor çok şükür maşallah kuzumKızlar çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduksweetgirlcandy 6+4 olduğumu söyledi doktor. 6+4te duyduk kalp atışını
Maşallah canıımKızlar çok şükür duyduk kalp atışını. 6+4 haftalikmisiz
Darısı sizlerin başına
Çok üzüldüm canm. Rabbim bir daha sağlıklı bir şekilde nasip.etsin inşallahKızlar maalesef güzel haberlerim yok, ama hepinizin desteği için teşekkür ederim
Çok sevindim canım tebrik ederimKızlar bende çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduk. Her şey güzel görünüyor dedi
Bana sanki 140 atıyor dedi ama o heyecandan şu an da bunu sallıyorda olabilirimBenimki hiç şöyle böyle demedi kızlar sizde sadece dinlediniz mi atım hızı falan bir şey dedi mi doktorunuz
Ben de seni tebrik ederim kuzummmm bugün çok güzel bir günEvet canım yani kendi doktorumla da daha tam tanisabilmis değiliz ama ona daha çok güveniyorum en azından daha iyi ilgileniyor
Yaa tebrik ederim kuzum hadi hayırlısı olsun bakalım
Seninle aynıyız benimde 6+4Kızlar çok şükür duyduk kalp atışını. 6+4 haftalikmisiz
Darısı sizlerin başına
Kuzuuummmm çok teşekkür ederim ben de seni tebrik ederim. Güzel haberler hep böyle gelsinGüzel haberler devam ediyor çok şükür maşallah kuzum
Teşekkür ederim canım. Evet aynıymışızÇok sevindim canım tebrik ederim
Bana sanki 140 atıyor dedi ama o heyecandan şu an da bunu sallıyorda olabilirim
Ben de seni tebrik ederim kuzummmm bugün çok güzel bir gün
Seninle aynıyız benimde 6+4tebrik ederim
Kuzuuummmm çok teşekkür ederim ben de seni tebrik ederim. Güzel haberler hep böyle gelsin
Canım benim sağlıkla gelsin benim gibi sende doktor kurbanı olacakmışsın neredeyse . Ama haftamız küçük ya ondan görünmüyor bu sıpalar hadi gözün aydın kuzumTeşekkür ederim kuzum6+1 sin dedi de pek guvenemedim önümüzdeki hafta asıl doktoruma gideceğim inşallah
Sağol canım ayy vallahi yaCanım benim sağlıkla gelsin benim gibi sende doktor kurbanı olacakmışsın neredeyse . Ama haftamız küçük ya ondan görünmüyor bu sıpalar hadi gözün aydın kuzum
Benimki de demedi heralde hatırlamıyorum kısa dinletti. Ama güzel her şey dedi. 3 ve 4 boyutlu gösterdi. Crl sini söyledi. Boyutunu söylediBenimki hiç şöyle böyle demedi kızlar sizde sadece dinlediniz mi atım hızı falan bir şey dedi mi doktorunuz
Teşekkür ederimGözün aydın
Hadi gözün aydınKızlar çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduksweetgirlcandy 6+4 olduğumu söyledi doktor. 6+4te duyduk kalp atışını
Hadi gözün aydınKızlar çok şükür duyduk kalp atışını. 6+4 haftalikmisiz
Darısı sizlerin başına
Teşekkür ederim canımÇok sevindim canım tebrik ederim
Bana sanki 140 atıyor dedi ama o heyecandan şu an da bunu sallıyorda olabilirim
Ben de seni tebrik ederim kuzummmm bugün çok güzel bir gün
Seninle aynıyız benimde 6+4tebrik ederim
Kuzuuummmm çok teşekkür ederim ben de seni tebrik ederim. Güzel haberler hep böyle gelsin
Benim de dün sata göre 7+3 bebek boyutu 7+0 sanırım geç döllenme bebesi bizimkiler ve doktor ultrason çok çok önemli ölçüler belirliyor çünkü artık. Aslında tahmini doğum 7 haziran ama ultrasona göre 10 haziran. Aman sezeryan olacak benim zaten ilki sezeryan sanırım mayıs annesi olacağım insaallahSağol canım ayy vallahi yasenin bebeğin de mi olması sata göre olması gereken kadar değil benim 7+0 olmam gerek ama 6+1 dedi doktorum
MaşallahhhhKızlar çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduksweetgirlcandy 6+4 olduğumu söyledi doktor. 6+4te duyduk kalp atışını
Teşekkür ederim canım seninde gözün aydın ❣Benimki de demedi heralde hatırlamıyorum kısa dinletti. Ama güzel her şey dedi. 3 ve 4 boyutlu gösterdi. Crl sini söyledi. Boyutunu söyledi
Teşekkür ederim
Hadi gözün aydın
Hadi gözün aydın
Teşekkür ederim canım