2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Öyle net bir atım duymadım çok cılız geldi görüntüsü de çok cılız kalp atiminin elimdeki ultrasona göre ama olumsuz demedi. Ben en iyisi kendi doktoruma gidip her şeyi ayrıntısıyla öğreneyim Perşembe günü. Zaten benim bebek geriden geliyor 6+1 mis normal sanırım cılız duyulması 🤦 kafamda deli sorular 😅
Canım 6. Haftadaysa normaldir başlarda az duyulması benim geçen hafta 6+2 de duyulmadı bile bide cihazdan cihazada fark eder bence sadece kendi doktoruna git diğer türlü kafan karışır hemde stres olursun böyle

Canım 6. Haftadaysa normaldir başlarda az duyulması benim geçen hafta 6+2 de duyulmadı bile bide cihazdan cihazada fark eder bence sadece kendi doktoruna git diğer türlü kafan karışır hemde stres olursun böyle
Evet canım kendi doktorumun cihazı falan da daha iyi zaten bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum boşuna stres oluyor böyle 😊

Evet canım kendi doktorumun cihazı falan da daha iyi zaten bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum boşuna stres oluyor böyle 😊
Aynen öyle doktoruna güveniyosan şaşma bence sadece ona git hem herşey güzel gidiyo bi densiz doktor yüzünden moralin bozulur bu şekilde

Aynen öyle doktoruna güveniyosan şaşma bence sadece ona git hem herşey güzel gidiyo bi densiz doktor yüzünden moralin bozulur bu şekilde
Evet canım yani kendi doktorumla da daha tam tanisabilmis değiliz ama ona daha çok güveniyorum en azından daha iyi ilgileniyor 😊
Kızlar çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduk ❤️❤️❤️ sweetgirlcandy sweetgirlcandy 6+4 olduğumu söyledi doktor. 6+4te duyduk kalp atışını
Yaa tebrik ederim kuzum hadi hayırlısı olsun bakalım 😊🥰

Kızlar bende çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduk. Her şey güzel görünüyor dedi🤲🏻
Çok sevindim canım tebrik ederim
Benimki hiç şöyle böyle demedi kızlar sizde sadece dinlediniz mi atım hızı falan bir şey dedi mi doktorunuz
Bana sanki 140 atıyor dedi ama o heyecandan şu an da bunu sallıyorda olabilirim 😂😂
Evet canım yani kendi doktorumla da daha tam tanisabilmis değiliz ama ona daha çok güveniyorum en azından daha iyi ilgileniyor 😊

Yaa tebrik ederim kuzum hadi hayırlısı olsun bakalım 😊🥰
Ben de seni tebrik ederim kuzummmm bugün çok güzel bir gün 🥰
Kızlar çok şükür duyduk kalp atışını. 6+4 haftalikmisiz 😍
Darısı sizlerin başına 🙏
Seninle aynıyız benimde 6+4 😍 tebrik ederim
Güzel haberler devam ediyor çok şükür maşallah kuzum ☺️
Kuzuuummmm çok teşekkür ederim ben de seni tebrik ederim. Güzel haberler hep böyle gelsin 🙃❤️😍

Bana sanki 140 atıyor dedi ama o heyecandan şu an da bunu sallıyorda olabilirim 😂😂

Kuzuuummmm çok teşekkür ederim ben de seni tebrik ederim. Güzel haberler hep böyle gelsin 🙃❤️😍
Teşekkür ederim canım. Evet aynıymışız 🥰

• Beğen
Reactions: kdv
Teşekkür ederim kuzum 😍 6+1 sin dedi de pek guvenemedim önümüzdeki hafta asıl doktoruma gideceğim inşallah 😊
Canım benim sağlıkla gelsin benim gibi sende doktor kurbanı olacakmışsın neredeyse . Ama haftamız küçük ya ondan görünmüyor bu sıpalar hadi gözün aydın kuzum💜💕🙏😍

Canım benim sağlıkla gelsin benim gibi sende doktor kurbanı olacakmışsın neredeyse . Ama haftamız küçük ya ondan görünmüyor bu sıpalar hadi gözün aydın kuzum💜💕🙏😍
Sağol canım ayy vallahi ya 😊 senin bebeğin de mi olması sata göre olması gereken kadar değil benim 7+0 olmam gerek ama 6+1 dedi doktorum 🥰

Benimki hiç şöyle böyle demedi kızlar sizde sadece dinlediniz mi atım hızı falan bir şey dedi mi doktorunuz
Benimki de demedi heralde hatırlamıyorum kısa dinletti. Ama güzel her şey dedi. 3 ve 4 boyutlu gösterdi. Crl sini söyledi. Boyutunu söyledi
Teşekkür ederim 🥰
Kızlar çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduk ❤️❤️❤️ sweetgirlcandy sweetgirlcandy 6+4 olduğumu söyledi doktor. 6+4te duyduk kalp atışını
Hadi gözün aydın ♥️
Kızlar çok şükür duyduk kalp atışını. 6+4 haftalikmisiz 😍
Darısı sizlerin başına 🙏
Hadi gözün aydın ♥️

Teşekkür ederim canım 🥰

Sağol canım ayy vallahi ya 😊 senin bebeğin de mi olması sata göre olması gereken kadar değil benim 7+0 olmam gerek ama 6+1 dedi doktorum 🥰
Benim de dün sata göre 7+3 bebek boyutu 7+0 sanırım geç döllenme bebesi bizimkiler ve doktor ultrason çok çok önemli ölçüler belirliyor çünkü artık. Aslında tahmini doğum 7 haziran ama ultrasona göre 10 haziran. Aman sezeryan olacak benim zaten ilki sezeryan sanırım mayıs annesi olacağım insaallah💜😄💕🙏😍😉😘😘😘

Benimki de demedi heralde hatırlamıyorum kısa dinletti. Ama güzel her şey dedi. 3 ve 4 boyutlu gösterdi. Crl sini söyledi. Boyutunu söyledi

Teşekkür ederim 🥰

Hadi gözün aydın ♥️

Hadi gözün aydın ♥️

Teşekkür ederim canım 🥰
Teşekkür ederim canım seninde gözün aydın ❣
Beni de ekle canım 6+4 sweetgirlcandy sweetgirlcandy

X