- 4 Ağustos 2021
- 1.357
- 1.887
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.501
Benim kaç haftalık olduğumu kestiremedi 4 5 gibi dedi. 2 haftaya gel bakalım demişti ne diyecek bakalımÖyle canım malesef bazıları öyleneyseki sonu güzel oldu defalarca teyit ettim gördük değil mi diye çok teşekkür ederim
Maşallah canım hadi gözün aydınBen şimdi çıktım kontrolden. Kese düzgün ve rahimdeydi. Kalp atışını da ekranda gösterdi, 2 hafta sonra gel dinleyelim dedikese ve kalp 6+0 olarak ekleyebiliriz artık sweetgirlcandy
İnşallah hayırlısıyla görürsün canımBenim kaç haftalık olduğumu kestiremedi 4 5 gibi dedi. 2 haftaya gel bakalım demişti ne diyecek bakalım
Şükürler olsun ki görünmüş minikGöremedim önce. Sağlıksız gibi 1 hafta zaman tanıyalım dedi sonradan biraz daha denedi ve gördük şükürler olsun o 1 hafta bana geçmezdi
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahımKızlar ben kalp atışını duydum çok şükür alırım bi maşallahınızı
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
Ne dedi canımKızlar maalesef güzel haberlerim yok, ama hepinizin desteği için teşekkür ederim
Ah canım benim, kesin mi yani başka bir doktora da görünecek misin?Kızlar maalesef güzel haberlerim yok, ama hepinizin desteği için teşekkür ederim
Yani anlamı yok heralde, baya baktı inceledi. Yok kese yolk bebeğe göre baya büyük zaten, geçen hafta gittiğimde 3,62 çıkmıştı bebek boyutu bugün 2,36 falan çıktı hatta.Ah canım benim, kesin mi yani başka bir doktora da görünecek misin?
Aleyküm selam canım yani şöyle 6. Hafta dada duyan var ama en net bence 7. Hafta duyuluyor bekleyebilirim dersen bi 15 gün bekleSelam aleykum hayırli günler kızlar geçen pazartesi kan verdim 277 çıktı Perşembe günü tekrar verdim 825 çıktı doktorum salı günü çağırdı keseyi görürüz dedi. Sizce ben bı hafta sonra gitsem kalp atışı duyarmiyiz
Öyle canım amin hepimizin inşallahŞükürler olsun ki görünmüş minikAllah sağlıklı bir şekilde tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah canım
Anladım canım sağol o zaman gidicem galiba o kadar bekliyemem en azından keseyi görmüş oluruzAleyküm selam canım yani şöyle 6. Hafta dada duyan var ama en net bence 7. Hafta duyuluyor bekleyebilirim dersen bi 15 gün bekle
Yaaaa çok üzüldüm kuzu yaKızlar maalesef güzel haberlerim yok, ama hepinizin desteği için teşekkür ederim
Hadi gözün aydınBen şimdi çıktım kontrolden. Kese düzgün ve rahimdeydi. Kalp atışını da ekranda gösterdi, 2 hafta sonra gel dinleyelim dedikese ve kalp 6+0 olarak ekleyebiliriz artık sweetgirlcandy
Canım, sağlıksızdı demek ki.Yani anlamı yok heralde, baya baktı inceledi. Yok kese yolk bebeğe göre baya büyük zaten, geçen hafta gittiğimde 3,62 çıkmıştı bebek boyutu bugün 2,36 falan çıktı hatta.