2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Amin inşallah darısı size🥰

İnşallah canım Rabbimin izniyle sıra sizde 🤗

Rahatladık biraz valla inşallah sorunsuz ilerleriz hepimiz🤲🏻🥰
Maşallah kuzum daim olsun sağlıkla ilerlesin bende çıktım doktordan dinledik yine kalp atışını çok şükür her gittiğimde yüreğim ağzımda giriyorum sıkıntısız geçirelim bu süreçleri inşallah 🙏🥰🧿

Yani anlamı yok heralde, baya baktı inceledi. Yok kese yolk bebeğe göre baya büyük zaten, geçen hafta gittiğimde 3,62 çıkmıştı bebek boyutu bugün 2,36 falan çıktı hatta.
Ne desek boş gerçekten, vardır bunda da bir hayır ne diyeyimki.. Allah en kısa zamanda siz tekrar hazır olduğunuzda sağlıkla nasip etsin inşallah🙏 Allahım içini ferahlatsın, bundan sonra senin sağlığın önemli sana sağlık versin 🙏

Bazı doktorlar insanı çıldırtıyor gerçekten ya. Banada bebeği görmeden kanama varmı bilemeyiz demişti enson gittigim doktor
Evet kuzum bazıları gerçekten öyle hayır cümleyi kurmadan önce bir düşün biraz daha bak var mı yok mu diye değil mi yok direk felaket tellallığı 😒
Benimki de demedi kuzum, düzenli gayet güzel dedi ama atış hızını söylemedi ben de unuttum o an🙂
Bana da 2 saniye gösterdi sadece kalp atışını. Başta duyamadım sağlıksız olabilir 1 kaçta daha şans verelim deyince zaten ben devamını hatırlamıyorum bile kafam uçmuş duyamadım, eşime sordum ben duydum dedi.Heyecanlanmaya bile vaktim olmadı 😅 Çıkana kadar 3 kere sorun yok değil mi diye sordum hayır dedi inşallah yoktur 😅

Bana söyledi canım bazı doktorlar çok acımasız gerçekten
Öyle net bir atım duymadım çok cılız geldi görüntüsü de çok cılız kalp atiminin elimdeki ultrasona göre ama olumsuz demedi. Ben en iyisi kendi doktoruma gidip her şeyi ayrıntısıyla öğreneyim Perşembe günü. Zaten benim bebek geriden geliyor 6+1 mis normal sanırım cılız duyulması 🤦 kafamda deli sorular 😅

X