- 10 Mart 2021
- 237
- 264
- 47
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.521
Maşallah sıra bizdeKızlar bende çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduk. Her şey güzel görünüyor dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sıra bizdeKızlar bende çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduk. Her şey güzel görünüyor dedi
Ohh şükür kuzum hadi gözün aydınKızlar bende çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduk. Her şey güzel görünüyor dedi
Bencede canım diğer türlü insan tedirgin oluyoAnladım canım sağol o zaman gidicem galiba o kadar bekliyemem en azından keseyi görmüş oluruz
Allah hayırlısını versin dedik hep inşallah en yakın zamanda sağlıklı güzel haberlerini alırızYani anlamı yok heralde, baya baktı inceledi. Yok kese yolk bebeğe göre baya büyük zaten, geçen hafta gittiğimde 3,62 çıkmıştı bebek boyutu bugün 2,36 falan çıktı hatta.
Maşallah maşallah çok sevindim kuzuKızlar bende çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduk. Her şey güzel görünüyor dedi
Amin inşallah darısı size
İnşallah canım Rabbimin izniyle sıra sizdeMaşallah sıra bizde
Rahatladık biraz valla inşallah sorunsuz ilerleriz hepimizOhh şükür kuzum hadi gözün aydın
Allah razı olsun canım benim valla bizde içimiz rahatladı birazMaşallah maşallah çok sevindim kuzu
Hayırlısı olsun canım sağlıklı bir şekilde tekrardan nasip olsun inşallahYani anlamı yok heralde, baya baktı inceledi. Yok kese yolk bebeğe göre baya büyük zaten, geçen hafta gittiğimde 3,62 çıkmıştı bebek boyutu bugün 2,36 falan çıktı hatta.
İnşallah kuzumAmin inşallah darısı size
İnşallah canım Rabbimin izniyle sıra sizde
Rahatladık biraz valla inşallah sorunsuz ilerleriz hepimiz
Kalp atışı gerçekten önemli bi kısım çok şükür ki iyiz şuanlıkAllah razı olsun canım benim valla bizde içimiz rahatladı biraz
Maşallah kuzum daim olsun sağlıkla ilerlesin bende çıktım doktordan dinledik yine kalp atışını çok şükür her gittiğimde yüreğim ağzımda giriyorum sıkıntısız geçirelim bu süreçleri inşallahAmin inşallah darısı size
İnşallah canım Rabbimin izniyle sıra sizde
Rahatladık biraz valla inşallah sorunsuz ilerleriz hepimiz
İnşallah inşallahMaşallah kuzum daim olsun sağlıkla ilerlesin bende çıktım doktordan dinledik yine kalp atışını çok şükür her gittiğimde yüreğim ağzımda giriyorum sıkıntısız geçirelim bu süreçleri inşallah
Gözün aydınKızlar bende çıktım doktordan çok şükür kalp atışını duyduk. Her şey güzel görünüyor dedi
Bazı doktorlar insanı çıldırtıyor gerçekten ya. Banada bebeği görmeden kanama varmı bilemeyiz demişti enson gittigim doktorBenimki hiç şöyle böyle demedi kızlar sizde sadece dinlediniz mi atım hızı falan bir şey dedi mi doktorunuz
Benimki de demedi kuzum, düzenli gayet güzel dedi ama atış hızını söylemedi ben de unuttum o anBenimki hiç şöyle böyle demedi kızlar sizde sadece dinlediniz mi atım hızı falan bir şey dedi mi doktorunuz
Ne desek boş gerçekten, vardır bunda da bir hayır ne diyeyimki.. Allah en kısa zamanda siz tekrar hazır olduğunuzda sağlıkla nasip etsin inşallah Allahım içini ferahlatsın, bundan sonra senin sağlığın önemli sana sağlık versinYani anlamı yok heralde, baya baktı inceledi. Yok kese yolk bebeğe göre baya büyük zaten, geçen hafta gittiğimde 3,62 çıkmıştı bebek boyutu bugün 2,36 falan çıktı hatta.
Evet kuzum bazıları gerçekten öyle hayır cümleyi kurmadan önce bir düşün biraz daha bak var mı yok mu diye değil mi yok direk felaket tellallığıBazı doktorlar insanı çıldırtıyor gerçekten ya. Banada bebeği görmeden kanama varmı bilemeyiz demişti enson gittigim doktor
Bana da 2 saniye gösterdi sadece kalp atışını. Başta duyamadım sağlıksız olabilir 1 kaçta daha şans verelim deyince zaten ben devamını hatırlamıyorum bile kafam uçmuş duyamadım, eşime sordum ben duydum dedi.Heyecanlanmaya bile vaktim olmadı Çıkana kadar 3 kere sorun yok değil mi diye sordum hayır dedi inşallah yokturBenimki de demedi kuzum, düzenli gayet güzel dedi ama atış hızını söylemedi ben de unuttum o an
Bana söyledi canım bazı doktorlar çok acımasız gerçektenBenimki hiç şöyle böyle demedi kızlar sizde sadece dinlediniz mi atım hızı falan bir şey dedi mi doktorunuz
Öyle net bir atım duymadım çok cılız geldi görüntüsü de çok cılız kalp atiminin elimdeki ultrasona göre ama olumsuz demedi. Ben en iyisi kendi doktoruma gidip her şeyi ayrıntısıyla öğreneyim Perşembe günü. Zaten benim bebek geriden geliyor 6+1 mis normal sanırım cılız duyulması kafamda deli sorularBana söyledi canım bazı doktorlar çok acımasız gerçekten