- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.181
Merhaba kabizlik cok zor.ilk gebeligimde cok çektim.her sabah ac karina kayısı incir ısla sıcak suya biraz dursun onları ye ve suyunu iç ardından 1 bardak ta ılık su iç bazen zeytinyağı bile içiyordum bikac kaşık. Bunun icin surup ilac fln da vermişti bna doktorum ama bunlar daha sonra..bunları dene doktoruna da mutlaka soyle ilk gittiğinde.insallah cabuk gecer ..pinkbuyu canım kabızlık geçtimi ben hiç iyi değilim eğer geçtiyse bana da bi akıl ver Allah aşkına kayısı mayısı hak getire
Çok heyecanlı bir durum hayırlı haberlerle gel inşallah canımBende cumartesi gideceğim ayy çok heyecanlı sağ salim duyarız inşallah
Daha önce hiç bukadar olmamıştı ama biraz önce sanki adet olacakmışım gibi bi ağrım oldu korktum bi an. Çalıştığım için genelde hep ayaküstü oluyorum.Daha önce var mıydı? Bugün çok mu ayakta durdunuz acaba?
Benimde kasığım şiş gibi sanki adet olacakmışım gibi ağrım oldu bugünBenimde 4. 5. Haftada yoktu kasık ağrım şuan 6+1 gece yatakta bile saga sola dönerken kasık ağrım çok oluyo
Gün gün bebek kesesi büyüyor yer açıyor kendine çok normal. Ben 5+1 de gittigimde kese nohut kadar falandı birde 5+6 da kontrole gittim epey büyümüştü kese oyuzden ağrı olması çok normalBenimde kasığım şiş gibi sanki adet olacakmışım gibi ağrım oldu bugün
Merhaba canım ya denedim annem kayısı kompostosu yaptı onu da içtim doktorum probiotic verdi onuda içiyorum banamısın demiyo hep böylemi geçicek çok bunaldım artık lavman falan düşünüyorum ıkınamıyorumda çok çaresizim anlicağınızMerhaba kabizlik cok zor.ilk gebeligimde cok çektim.her sabah ac karina kayısı incir ısla sıcak suya biraz dursun onları ye ve suyunu iç ardından 1 bardak ta ılık su iç bazen zeytinyağı bile içiyordum bikac kaşık. Bunun icin surup ilac fln da vermişti bna doktorum ama bunlar daha sonra..bunları dene doktoruna da mutlaka soyle ilk gittiğinde.insallah cabuk gecer ..
Gözün aydın canım çok şükür daim olsun inşallah sağlıcakla ilerlesin herşey7+0 olmuşuz kalp atışlarını duyduk
Evet canım haklısın insan evham yapıyor ya inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımızaGün gün bebek kesesi büyüyor yer açıyor kendine çok normal. Ben 5+1 de gittigimde kese nohut kadar falandı birde 5+6 da kontrole gittim epey büyümüştü kese oyuzden ağrı olması çok normal
Aminn inşallah sağlıklı hamileliklerimiz olsun hepimizinEvet canım haklısın insan evham yapıyor ya inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza
Yaa inşallahKızlar sanırım toplu halde C.tesi randevumuz var :) Benimde C.tesi saat 11 de :) Kalp atışını duymak nasip etsin rabbim inşallah.. Hepimiz hayırlısıyla hayırlı haberlerle müjdeler verelim inşallah birbirimize
Cumartesi 10Kızlar sanırım toplu halde C.tesi randevumuz var :) Benimde C.tesi saat 11 de :) Kalp atışını duymak nasip etsin rabbim inşallah.. Hepimiz hayırlısıyla hayırlı haberlerle müjdeler verelim inşallah birbirimize
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımÇok heyecanlı bir durum hayırlı haberlerle gel inşallah canımdarısı başıma
Çok iyi anlıyorum aynını yaşadım..kac gundur çıkamıyorsunuz buyuk icin. Ben lavman yaptım senin haftalarında ortalama cok kotu olmustum çünkü.. ilac ismi vermek istemiyorum belki kişiden kişiye değişir ama doktorunuza mutlaka söyleyin yine durumu.ve sebze yeşillik tüketin bol bol lifli yiyecekler.Merhaba canım ya denedim annem kayısı kompostosu yaptı onu da içtim doktorum probiotic verdi onuda içiyorum banamısın demiyo hep böylemi geçicek çok bunaldım artık lavman falan düşünüyorum ıkınamıyorumda çok çaresizim anlicağınız
Ben başladım ya göğüslerim falan da çok büyüdü acıyor. Bu yüzden başladım ya cilt neme doysun heheheÇok erken değilmi , yağlar için. Şimdiden mi başlamak gerekiyor
Canim ben dubhalac ilac aldim.pinkbuyu canım kabızlık geçtimi ben hiç iyi değilim eğer geçtiyse bana da bi akıl ver Allah aşkına kayısı mayısı hak getire
Canim doktora sor benim doktorum verdi dubhalac. Tok karnına bir ölçek iciyorum aksam. Sabahtam tuvalete cikiyorumpinkbuyu canım kabızlık geçtimi ben hiç iyi değilim eğer geçtiyse bana da bi akıl ver Allah aşkına kayısı mayısı hak getire
Belki yorgunluktan olmuştur. Kısa sürdüyse sıkıntı yokturDaha önce hiç bukadar olmamıştı ama biraz önce sanki adet olacakmışım gibi bi ağrım oldu korktum bi an. Çalıştığım için genelde hep ayaküstü oluyorum.
Amin inşaallah canim benim sağlıkla inşaallah çok gerginimİnşallah ya hayırlı haberlerini bekliyorum
Kaç haftaliksin kuzum sat neCanım 3.1 dedi ölçü birimi olarak ifade etmedi
Doktor randevunuz nasıl geçti? Her şey yolunda inşallahBen başladım ya göğüslerim falan da çok büyüdü acıyor. Bu yüzden başladım ya cilt neme doysun hehehe