- 5 Eylül 2020
- 384
- 746
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.201
Merhaba herkese bugün kontrole gittim keseyi görmek umuduyla. Adet tarihine göre 5h+5g. Doktor karından uzun uzun baktı gördüm dedi ama sanki emin değil gibiydi erken çok küçük dedi sonra ama yüzü öyle demiyor gibime geldi. Yine 1 hafta beklemek çok zor
Canim ben de 5 +5 im doktor bana bu hafta gelme kontrole. Bakınca ne desek endiselenirsin dedi biraz daha zaman geçsin oyle kontrole gel demisti. Ben henuz kontrole gitmedim o yuzden. Cok erken olabilir belli belirsiz görülebilir.
Canım ben de şimdi sordum doktora bir kerelik yapabilirsin dedi libalaks iyi gelir dimi bebek açısımdanda sorun olmaz heraldeÇok iyi anlıyorum aynını yaşadım..kac gundur çıkamıyorsunuz buyuk icin. Ben lavman yaptım senin haftalarında ortalama cok kotu olmustum çünkü.. ilac ismi vermek istemiyorum belki kişiden kişiye değişir ama doktorunuza mutlaka söyleyin yine durumu.ve sebze yeşillik tüketin bol bol lifli yiyecekler.
5-10 dk sürdü canım ama şükür geçti şimdiBelki yorgunluktan olmuştur. Kısa sürdüyse sıkıntı yoktur
Lavmanı sordum canım bi kereliğine izin verdi artık kayısıyla falan olcak iş değil huzursuz hissediyorum çünküCanim doktora sor benim doktorum verdi dubhalac. Tok karnına bir ölçek iciyorum aksam. Sabahtam tuvalete cikiyorum
Canım inan hic hatırlamıyorum lavman ismini sen eczaneye belirt alırken gebe olduğunu yada kim alacaksa sorsun ona gore verirler. 5 günü geçtiyse yap lavman rahatlarsın..bir sey olmaz bebeğe Allahin izniyle.bende sen gibi tedirgin olmustum ama doktorunda bi kerelik yap demis yap snra cok cok dikkat et yediklerine kabız olmamaya çalış..Canım ben de şimdi sordum doktora bir kerelik yapabilirsin dedi libalaks iyi gelir dimi bebek açısımdanda sorun olmaz heralde
Aynen artık öyle yapıcam beslenmemede dikkat etmedim bu ara oda tetikledi gerçi hamileliğin başından beri vardı kabızlık ıkınmakta istemiyorum bi kerelik yapıp rahatliyim en azından zaten doktorum marka da verdi gebeler içindir heralde oCanım inan hic hatırlamıyorum lavman ismini sen eczaneye belirt alırken gebe olduğunu yada kim alacaksa sorsun ona gore verirler. 5 günü geçtiyse yap lavman rahatlarsın..bir sey olmaz bebeğe Allahin izniyle.bende sen gibi tedirgin olmustum ama doktorunda bi kerelik yap demis yap snra cok cok dikkat et yediklerine kabız olmamaya çalış..
Amiin hepimiz içinnnn umarımmGözün aydın canım çok şükür daim olsun inşallah sağlıcakla ilerlesin herşey❤
Tabii canım hayırlısı olsunbilmiyorum canım ama kızımda sadece migren ataklarım ve ona bağlı bulantım oluyordu bu sefer farklı sanki. Çin takvimine göre kız diyor.Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar da bulantılar nasılsa bitecek elbet .
İyi bari geçtiyse sorun yoktur5-10 dk sürdü canım ama şükür geçti şimdikendimi bahtaniyeye sardım resmen sıcak tutunca kalmadı ağrım
6 Eylül son adet tarihinin ilk günü. Ama asıl beni düşündüren 4 haftalıkken 18000 hcg olmasıok yüksek. Boş gebelik olabilir mi diye düşünüyorum. Ama doktor henüz böyle birşey den bahsetmediKaç haftaliksin kuzum sat ne
Düzelir inşallah canım yaa.Kontrolüm cumartesiye ydi ama evime gidecektim bugün dün kanama oldu ya az önce doktora gittik kese normal kalp atışı da normal ama kese etrafında bi kaç yerde kanama var dedi suan az az geliyor tam kırmızı olmasa da koyu renk umarım dizelir ya bitane iğne yaptılar eve geldik
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar hamilelikte grip oldunuz mu ? Boğaz ağrım burun akıntım çok fena hamileyken de hiçbir ilaç kullanılmıyor napıcam bilemedim.boğaz ağrısından kalktım bu saatte
Geçti canım şükürİyi bari geçtiyse sorun yoktur
Korkma canım benim Allahın izniyle birşey olmaz doktor olumsuz konuşmadıysa kendini huzursuz etme hiç. Ben birazdan doktora gideceğim benim 31 ağustos son adetim. 6+1 gittiğimde kese düzenli büyümüş ancak içinde birşey görülmedi ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş gebelik olabilir dedi ondan 1 haftam huzursuzluk içinde geçti . Bende o ihtimal var yani. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah hepimize.6 Eylül son adet tarihinin ilk günü. Ama asıl beni düşündüren 4 haftalıkken 18000 hcg olmasıok yüksek. Boş gebelik olabilir mi diye düşünüyorum. Ama doktor henüz böyle birşey den bahsetmedi