2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Cnm bende aynı durumdayım 5 + 5 bügün ve kontrole gittim karından baktı. Çok belli belirsiz görebildi. Emin olamadı. Tekrar hcg istedi. Yrn sonuç çıkçak bakalım. Hcg sonucuna göre ptesi tekrar gel dedi ama ben bi hafta beklicem. Çünkü çok moralim bozuldu. Sanırım erkendi daha gitmek için boşu boşuna içime kurt düştü Eriss

Canim ben de 5 +5 im doktor bana bu hafta gelme kontrole. Bakınca ne desek endiselenirsin dedi biraz daha zaman geçsin oyle kontrole gel demisti. Ben henuz kontrole gitmedim o yuzden. Cok erken olabilir belli belirsiz görülebilir.
pinkbuyu Aynıyız seninle de. 5+ 5 im. Sen gitme demiştin dün keşke seni dinleseydim. Senin doktor ne güzel daha erken gelme demiş. Benimki gel dedi. Gidince de içime kurt düşürdü. Çok iyi yapıyosun beklemekle. Şimdi ben 1 hafta acabalarla geçircem günlerimi

Canım ben de şimdi sordum doktora bir kerelik yapabilirsin dedi libalaks iyi gelir dimi bebek açısımdanda sorun olmaz heralde

Canım ben de şimdi sordum doktora bir kerelik yapabilirsin dedi libalaks iyi gelir dimi bebek açısımdanda sorun olmaz heralde
Canım inan hic hatırlamıyorum lavman ismini sen eczaneye belirt alırken gebe olduğunu yada kim alacaksa sorsun ona gore verirler. 5 günü geçtiyse yap lavman rahatlarsın..bir sey olmaz bebeğe Allahin izniyle.bende sen gibi tedirgin olmustum ama doktorunda bi kerelik yap demis yap snra cok cok dikkat et yediklerine kabız olmamaya çalış..

Aynen artık öyle yapıcam beslenmemede dikkat etmedim bu ara oda tetikledi gerçi hamileliğin başından beri vardı kabızlık ıkınmakta istemiyorum bi kerelik yapıp rahatliyim en azından zaten doktorum marka da verdi gebeler içindir heralde o

Tabii canım hayırlısı olsun

Düzelir inşallah canım yaa.
Benim de Çarşamba sabah kanama oldu biliyorsun. İğne yaptılar bana da, ondan beri kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyo canım.
Bazı gebelikler böyle kanamalı geçiyormuş, yapacak bir şey yok.
Zaten ilkinde kalbi durmuştu bebeğimin, yeterince stresliydim.
Şimdi bu kanama da tuzu biberi oldu.
Sağlıkla gelsinler de yeter ki, bu günler de geçer gider.

Kızlar hamilelikte grip oldunuz mu ? Boğaz ağrım burun akıntım çok fena hamileyken de hiçbir ilaç kullanılmıyor napıcam bilemedim.boğaz ağrısından kalktım bu saatte
Çok geçmiş olsun canım.
Sirkeli ve tuzlu suyla gargara yapabilirsin, o iyi gelir boğazına.
Aç karnına 1 çay kaşığı bal ile yumuşatabilirsin yine.
Ama balı abartmamak lazım, tatlı şeyler rahim kasılmasına sebep oluyormuş.
Bir de açık çay sıcak sıcak biraz rahatlatır.
Bitki çaylarını falan hiç önermiyorlar, biliyorsun.
Ama çok koyu olmamak şartıyla siyah çay içebilirsin diyor doktorlar.

Bulantı ile ilgili bir şeyler yazılmış, bi arkadaşım 2.oğluna hamile.
İlkinde bir kere bile yaşamadığı bulantıyı bunda 6 aldır çekiyo.
Yani demem o ki, bu bulantı olayı sadece kişiden kişiye değişmiyor.
Aynı kişinin farklı hamileliklerinde cinsiyet aynı bile olsa değişkenlik gösterebiliyor.

Zekta1 canım, çok geçmiş olsun.
Kabızlık bende ömür boyu olan bir şey, hamilelikte iyice arttı.

Geceden 2 gün kurusu, 3 kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp 1 bardak içme suyunun içine atıyorum.
Sabah uyanır uyanmaz o suyu içiyorum. 1 saat sonra da kayısıları yiyorum.

Akşam yemeğinde et yerine zeytin yağlı sebze yemekleri tercih ediyorum. Pilav veya makarna çok çok az yiyorum. Ekmeği bir yıldır hayatımdan çıkarmıştım ama hamilelikte bir iki dilim yiyorum.

Armut ve kefir çok iyi geliyo, bağırsakları çalıştırıyo. Özellikle bulabilirsen deveci armudu yiyebilirsin.
Ben bi gün yarım armut, diğer gün kefir şeklinde ara öğün yapıyorum.

Duphalac şurup da evde duruyo, katı yemeği çok yediysem veya et yediysem o gün, yumuşatsın diye kullanıyorum.

Bir de muhakkak günde 3lt su içiyorum.

Hareketsizlik ve progesteron bağırsakların çalışmasını yavaşlatıyo.
Kanamam olduğu için hem sürekli yatıyorum hem de yoğun progesteron takviyesi alıyorum. Anca bunlarla rahatlıyorum.

6 Eylül son adet tarihinin ilk günü. Ama asıl beni düşündüren 4 haftalıkken 18000 hcg olmasıok yüksek. Boş gebelik olabilir mi diye düşünüyorum. Ama doktor henüz böyle birşey den bahsetmedi
Korkma canım benim Allahın izniyle birşey olmaz doktor olumsuz konuşmadıysa kendini huzursuz etme hiç. Ben birazdan doktora gideceğim benim 31 ağustos son adetim. 6+1 gittiğimde kese düzenli büyümüş ancak içinde birşey görülmedi ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş gebelik olabilir dedi ondan 1 haftam huzursuzluk içinde geçti . Bende o ihtimal var yani. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…