2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
MC06 MC06 canım alıntı yapamadım yaaa 🤦‍♀️ bi sorun ver herhalde nese

Benim sadece sabah biraz bulandı gecti böyle şeyler normal demii artıkk canım

Benimde karından baktı keseye canım erken gördük heralde betamı bilmiyorum 1 hafta öncesinde 539 du bu defa kan testi istemedi 4+4 sün dedi sadece direk ultrasonda gördüğünden sanırım keseyi … kalp atışı içinde 3 hafta sonra gel istersen dedi istersen önümüzdeki haftalarda için rahat etmezse gel kesenin gelişimine bakalım dedi…bende 2 hafta sonra gitmeye karar verdim dayanabilirsen tabi🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️kişiden kişiye değişiyor işte herşey seni çok iyi anlıyorum bende keseyi görene kadar hep bi strestim şimdide kalp atışı için bekleyeceğim inşallah sağlıkla atlatırız bu süreçleri
İnşallah evet cidden insan zor bekliyor her an birşey olacak korkusu da var

Aa kalp atışınamı hadi bakalım güzel haberler alalım ultrasonda görmek bile öyle değişiktiki bişey hareket ediyor sürekli içim içime sığmadı 😊
Yaa ben göremedim öyle sadece bebeğe dair bir şeyler oluşmaya başlamış demişti doktorum o yüzden biraz tedirginim inşallah sağ salim görür ve duyarım bende 😊

Canıım buraya pek giremiyorum en son cumartesi gittim kalp atışını ultrasonda izledik ama duyamadık haftaya cumartesi duyarız dedi inşallah doktor 2 gün var heycanlıyım ☺️

Bende cumartesi gideceğim ayy çok heyecanlı sağ salim duyarız inşallah 🥰🤭

Kızlar sanırım toplu halde C.tesi randevumuz var :) Benimde C.tesi saat 11 de :) Kalp atışını duymak nasip etsin rabbim inşallah.. Hepimiz hayırlısıyla hayırlı haberlerle müjdeler verelim inşallah birbirimize

Kızlar sanırım toplu halde C.tesi randevumuz var :) Benimde C.tesi saat 11 de :) Kalp atışını duymak nasip etsin rabbim inşallah.. Hepimiz hayırlısıyla hayırlı haberlerle müjdeler verelim inşallah birbirimize
Haftalarımız aynıya kuzu demekki ondan inşallah güzel haberlerle döneriz🥰

Selam canım evet bakıldı 19 normal
Canım bende adet döndüm sen gibi uzundu tahliller normal çıkıyordu prolaktin 24 çıkmıştı bi kere de 30 çıkmıştı yüksek değil ama yine de düşürelim deyip dostinex veriyordu doktorum düşsün diye ama hamile kalamıyordum. Ama adetlerim düzene girmişti. Eşimde de bi sıkıntı yoktu. Sonra rahim filmi çekildim ve adetin 3. Günü başlayıp 5 gün klomen kullandım hamile kaldım.

X