- 5 Mart 2021
- 830
- 2.104
- 28
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.221
İlk gebeliğimde doktorum mide bulantım için zencelli bitki çayı önermişti dün gece ve bugün 1 bardak limon sıkıp içtim ama günde 1 taneden fazla içemeyeceğim tabii.en iyisi normal çay yapıp 2-3 bardak açık olarak içmek olucak o zaman teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım.
Sirkeli ve tuzlu suyla gargara yapabilirsin, o iyi gelir boğazına.
Aç karnına 1 çay kaşığı bal ile yumuşatabilirsin yine.
Ama balı abartmamak lazım, tatlı şeyler rahim kasılmasına sebep oluyormuş.
Bir de açık çay sıcak sıcak biraz rahatlatır.
Bitki çaylarını falan hiç önermiyorlar, biliyorsun.
Ama çok koyu olmamak şartıyla siyah çay içebilirsin diyor doktorlar.
Ihlamur içebiliyor muyuz kızlar? Biraz boğazım kötü olmaya başladı benim de üşütmüş gibiyimİlk gebeliğimde doktorum mide bulantım için zencelli bitki çayı önermişti dün gece ve bugün 1 bardak limon sıkıp içtim ama günde 1 taneden fazla içemeyeceğim tabii.en iyisi normal çay yapıp 2-3 bardak açık olarak içmek olucak o zaman teşekkürler
1 bardak içtim ben 1 bardaktan birşey olmaz diye düşünüyorumIhlamur içebiliyor muyuz kızlar? Biraz boğazım kötü olmaya başladı benim de üşütmüş gibiyim
Çok abartmamak kaydıyla icebilirsin demişti doktorumIhlamur içebiliyor muyuz kızlar? Biraz boğazım kötü olmaya başladı benim de üşütmüş gibiyim
Gerilme cuma hürmetine rabbim sağlık nasip etsin sana bebene inşallahAmin inşaallah canim benim sağlıkla inşaallah çok gerginim
Çok güzel geçti şükür maşallah . Sat a göre değil de boyuta göre bakınca dün 7+3 dedi doktor bende buradaki takvimi de değiştirdim .Doktor randevunuz nasıl geçti? Her şey yolunda inşallah
Zencefile izin verdiyse çok iyi.İlk gebeliğimde doktorum mide bulantım için zencelli bitki çayı önermişti dün gece ve bugün 1 bardak limon sıkıp içtim ama günde 1 taneden fazla içemeyeceğim tabii.en iyisi normal çay yapıp 2-3 bardak açık olarak içmek olucak o zaman teşekkürler
Canım benim günaydın şimdi hem bebeğimi hem kalp atışı duydumGerilme cuma hürmetine rabbim sağlık nasip etsin sana bebene inşallah
ayy cok şükür canımMerhabalar kızlarçok şükür bebeğimi ve kalp atışı duyduk çok çok şükür Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin
Canım benim sağolasın Allah razı olsun çok teşekkürlerayy cok şükür canımher bebişin gelişimi farklı oluyor demek ki senin meleğinde hemen göstermek istemedi kendi
Çok şükür canım, sağlıkla devam etsin inşallah.Merhabalar kızlarçok şükür bebeğimi ve kalp atışı duyduk çok çok şükür Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin
Canım benim sağolasın inşaallah Allah razı olsun hepimizin sağlıkla devam etsin gelsin kuzularımızÇok şükür canım, sağlıkla devam etsin inşallah.
Ohhh maşallahMerhabalar kızlarçok şükür bebeğimi ve kalp atışı duyduk çok çok şükür Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin
Hayırlı haberler olsun inşallahKorkma canım benim Allahın izniyle birşey olmaz doktor olumsuz konuşmadıysa kendini huzursuz etme hiç. Ben birazdan doktora gideceğim benim 31 ağustos son adetim. 6+1 gittiğimde kese düzenli büyümüş ancak içinde birşey görülmedi ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş gebelik olabilir dedi ondan 1 haftam huzursuzluk içinde geçti . Bende o ihtimal var yani. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah hepimize.
Maşallah allahım bana da nasip etsinCanım benim günaydın şimdi hem bebeğimi hem kalp atışı duydum
Maşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun güle güle büyütünBu arada kardeşim 3.kızını doğurdu dün öğlen, onun için giremedim hiç foruma.
Sizin yerinize de bebişi koklayıp dua ettim hepimize.
Rabbim isteyen herkesin kucağını aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar ile doldursun.
Çok sevindim. Bende 5+5 te kese görünmedi. Evham yaptım. İnş sizin gibi güzel haberler alırım süreçte:)Merhabalar kızlarçok şükür bebeğimi ve kalp atışı duyduk çok çok şükür Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin
Hiç moralini bozma bende tam senin haftanda aynı durumdaydım bak bugün çok şükür mutlu haberlerle geldim sendende gusel haberler bekliyorum inanıyorumMaşallah allahım bana da nasip etsin