2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
İlk gebeliğimde doktorum mide bulantım için zencelli bitki çayı önermişti dün gece ve bugün 1 bardak limon sıkıp içtim ama günde 1 taneden fazla içemeyeceğim tabii.en iyisi normal çay yapıp 2-3 bardak açık olarak içmek olucak o zaman teşekkürler

Ihlamur içebiliyor muyuz kızlar? Biraz boğazım kötü olmaya başladı benim de üşütmüş gibiyim

Günaydin güzel anneler Kizlar ogluma hamisken goguslerimin ucu acirdi simdi tik yok. Sadece bel ve kasik agrim cok oluyo. 4 buçuk aylik oglum var galiba hissediyo bebisi karnimda surekli kucagimda olmak istiyo 2 haftadir. Dünde aşısı vardi, yavrum gece ateslendi tabi bana uyku yok simdi yeni uyudu bende kahvemle ruh gibi oturuyom oyle salonda

Zencefile izin verdiyse çok iyi.
Ben olsam zencefil bal yutardım azıcık.
Bitki çaylarından da bir tek ıhlamura izin veriliyor sanki ama yine de iyice sormak lazım.

ayy cok şükür canım her bebişin gelişimi farklı oluyor demek ki senin meleğinde hemen göstermek istemedi kendi
Canım benim sağolasın Allah razı olsun çok teşekkürler ‍♂ evet geçen hafta erken söylemişim bunu ama söylemesem de olmazdı yolk sacı göremedim dedi. Pıt pit gördüm duydum rabbime hamdolsun her anneye rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

Hayırlı haberler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…