2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
vardır bir hayır kuzum

Ay cumartesi güzel haberler alırsın inşallah umutluyum senden Benimde cumartesi kontrolüm var insallah hersey yolundadır

İlk hamileliğimde su içsem çıkarıyordum. Gece uyanıp kustuğum oluyordu. Erkekti. Şimdi bir kere kustum. Hep yoğun metalik tat ve tiksinme var. Bakalım ne olacak.

bilmiyorum canım ama kızımda sadece migren ataklarım ve ona bağlı bulantım oluyordu bu sefer farklı sanki. Çin takvimine göre kız diyor .Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar da bulantılar nasılsa bitecek elbet .

Benim kızım var 3 yasinda hic oyle bir Bulantim olmadi.sadece tiksnme öğürme vardı o kdar.

En azından benim için yanlış bilgi, kızıma hamileligimde hiç bulantı tiksinme vb bir şey yaşamamıştım ve kızım oldu❤

İlk gebeliğim erkekti yook mide bulantısından gözümü açamıyordum maalesef 4 kilo vermiştim

Merhaba arkadaşlar uzun bir yolumuz var herkese sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum bende aranizdayim yeni üye oldum ama bilgileri nasıl kaydedicem bilmiyorum. 2.bebeğim olacak inşallah. Yaşım 35 kilom 63.5 istanbuldayım. Tahmini doğum 02.06.2022 daha dr gitmedim öncesinde çok evham yaptırdılar. Biraz beklemek istedim eşimde covit şüphesi vardı şükür temiz cikti bu hafta gidecektim ama dr müsait günü saliymis ilk kez sali gidicem inşallah

tahmini doğum nasıl hesaplanıyor

Evet bunu ben de yaşıyorum önceki haftalara göre daha zor koyuyorum nedenini merak ediyorum

Aynen öyle, ben de kızımda çok mide bulantısı yaşadım. Erkek daha geç başlayıp erken bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…