- 15 Ağustos 2011
- 1.858
- 669
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.061
Bende arkandan geliyorum sanırım 37 yim bende doğumda 38 olucam nasipse 1984 doğumluyum siz kaçıncı çocukGurubun en yaşlısı da benim sanırım39 oldum ay olarak ama hiç giresim yok bende arkanda
Ben 38 im canim. Dogumda 39 olcam. Benim bir de ilk bebek olacak.Bende arkandan geliyorum sanırım 37 yim bende doğumda 38 olucam nasipse 1984 doğumluyum siz kaçıncı çocuk
2 ci çocuk olucak Allah nasip ederseBende arkandan geliyorum sanırım 37 yim bende doğumda 38 olucam nasipse 1984 doğumluyum siz kaçıncı çocuk
Ben hep olumlu düşünüyorum nedense. Çevremde kese yan olan duydum değişik şeyler duydum ama hep çocukları doğdu. Ne zaman kontrolSat 31 ağustos benim kuzum. 6ci haftada kese gördük hem alt hem üst bomboştu. Çok aradayım bir yanım umut birr yanım düşünceli . Hayırlısı . Uygulamaya göre 7+1 şuan .
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben. 3.sıraya düştüm ozmanBen 38 im canim. Dogumda 39 olcam. Benim bir de ilk bebek olacak.
Amin canim. Insallah saglikla sihatle doğarlar. Bizler de hamilelik suresi boyunca rahat geçiririz.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben. 3.sıraya düştüm ozman
2 ci çocuk olucak Allah nasip ederse
Benimde 3.nasip olursa sağlıkla doğsunlar inş hayırlı evlat olsunlar
Bursa canım ilKızlar kilo yerine il istedi arkadaşlar. İsteyen beni etiketleyerek yazsın yaşadığı ili ben biraz kendimi toparlayınca yazıyım tabloya
evet burada yurt dışında yaşayan bir arkadaşımız var o neredeyse 9 gün önce öğrenmişti gebelik testin deIyi aksamlar hanımlar. Hepinize sağlıklı bir gebelik olsun saglikla kucağınıza alın insallah.Bende 2018 ağustos anneleri grubundaydim. Cok guzel dostluklar kurduk paylaştık.Simdi 2. Çocuğum olacak insallah. Reglime 2 gun var bugun sabah gebelik testim silik cikti hemen kan verdim 5,7 cikti..dogum doktorum reglin gecerse testi tekrarla dedi. Sizdede boyle cok erken öğrenen oldu mu?
dün gece ilk defa benim de midem bi ayağa kalktı. istifra etmemek için zor tuttum kendimi. sabah yine bulanır gibi oldu ama çabuk geçti. şu an da iyiyim şükürGünnnnnaayyydıııınnnnnnnnn
Bugün iştahsız uyandım değişik duygular içerisinde ben boş boş şeyler düşünüyorum
Teşekkürler birde ona soralimBursa canım il
evet burada yurt dışında yaşayan bir arkadaşımız var o neredeyse 9 gün önce öğrenmişti gebelik testin deKubrasc yanlış hatırlamıyorum demi :)
Ben zaten gebelik takibimi bi özel klinik birde devlet hastanesinde bir doktora takibimi yaptıracağım.İlk gebelikten tecrübe ettim bence en mantıklısı böyle.Zaten tahlilleri özele yaptırmanın bir manası da yok devlette de aynı gün çıkıyor zatenBende aynı şekilde özelde 400 istediler tahlillere 5 ay önce şimdi zam gelmiştir hiç gerek yok normal hastanede yaptırıp atıcam doktora sonuçları geçen seferde öyle yapmıştım
hatırladığım kadarıyla betaya baktıramamıştı. ama tabi emin değilimKubrasc merhaba siz gebeliği cok erken ogrenmistiniz eylül grubundan hatırladım beta değeri kaçtı öğrendiğinizde acaba?
Bende öylee oldum sabah ama kendimi şişlik hissediyorum şuandün gece ilk defa benim de midem bi ayağa kalktı. istifra etmemek için zor tuttum kendimi. sabah yine bulanır gibi oldu ama çabuk geçti. şu an da iyiyim şükür
Günaydın canım benim nasılsın. Kontrolüm yarına canım inşaallah hayırlısıyla yarın güzel haberlerle gelirimBen hep olumlu düşünüyorum nedense. Çevremde kese yan olan duydum değişik şeyler duydum ama hep çocukları doğdu. Ne zaman kontrol
Himm 9 gun öncede epey düşüktür ama yaa.. teşekkürler bu arada ilginiz için.bu arada kdv görünce muhasebecisiniz sanirimhatırladığım kadarıyla betaya baktıramamıştı. ama tabi emin değilim
Sweergirlcandy daha önce söylemiştim ama beni unutmuşsun eklemeyi eklersen sevinirimGurubun en yaşlısı da benim sanırım39 oldum ay olarak ama hiç giresim yok
Bende varım canım 39 yaşındayım yalnız değilsin hatta doğumda 40 olucam 1. İlk bende sanırım
Etiketleyememissin ben etiketleyeyim görsün canm.Sweergirlcandy daha önce söylemiştim ama beni unutmuşsun eklemeyi eklersen sevinirim
Yaş 39
2. Gebelik
4+4 kese göründü
Tekirdağ
9 gün önceden öğrendiği için aklımda kalmış benim de :) yurtdışında ki testler daha hassas sanırım bilemedim :)Himm 9 gun öncede epey düşüktür ama yaa.. teşekkürler bu arada ilginiz için.bu arada kdv görünce muhasebecisiniz sanirimbende öyleyim de