- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.488
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.041
Seni çok iyi anlıyorum canım korkma hiç lütfen bolbol dinlen dualarım seninle@Gizemm0 nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Benim bu sabah baya adet kanaması gibi oldu.
Hemen doktora gittik.
5+4’te kalp atışını duyduk ama kanama alanı var maalesef.
Proluton depot iğne yapıp eve gönderdi.
Yatıyorum şu an ama çok korkuyorum.
Oluk oluk aktı resmen.
İnşallah bebeğime bir şey olmaz.
Çok teşekkür ederim canım.Seni çok iyi anlıyorum canım korkma hiç lütfen bolbol dinlen dualarım seninlehiçbirşey olmayacak Allahın izniyle bebişine
Birkereligine mahsus gelmistir kahverengi kan muhtemelen onun kalıntısıdır diye düşünüyorum ben. igneyide vurduysan korkma sadece dinlen gerisini Allah'a bırak. Bende ilk kanama olduğunda yazmıştım zaten kıpkırmızıydı sabaha kadar kahverengi akmaya devam etmisti igneden sonra bıçak gibi kesildi sankiÇok teşekkür ederim canım.
Şu an daha iyiyim, baya baya kahveye döndü rengi ve daha az geliyo.
Ama yine de he tuvalete girdiğimde stres oluyorum.
Sabahki çok fenaydı.
Evde yalnız olsam kesin bayılır kalırdım.
Allah razı olsun canım. İnşallah dediğin gibidir, inşallah bebeğim bu yaşadıklarımdan etkilenmemiştir.
Senden sonraa benn 25
Yani evet. genelde gaviscon sanrm veriyolar prilam verdi rahatm ama cok şükürOoohhh iyi öyleymiş doktor veriyormuş ona göre ilaç en rahat şey zaten bide kasıkağrısı kötü çok değişik bi ağrı oluyo yürümeye bile ağrıyo
Evet gaviscon zaten herkes bilirr sağlıcakla büyüsün heel bebişşYani evet. genelde gaviscon sanrm veriyolar prilam verdi rahatm ama cok şükür
Yani evet. genelde gaviscon sanrm veriyolar prilam verdi rahatm ama cok sukurOoohhh iyi öyleymiş doktor veriyormuş ona göre ilaç en rahat şey zaten bide kasıkağrısı kötü çok değişik bi ağrı oluyo yürümeye bile ağrıyo
Prilam ama dr danisin ona gore yazar.Canim ne ilaci kullaniyorsun? Bana doktor tum önlemleri al en son çare ilac dedi. Cunku daha 6 hafta bile olmadim ben.
14 aylık bizde de diş çıkıyorİnşallah sağlıkla kucağına al canımkimseyi dinlememek gerek aslında ama işte duramıyoruz
Ahh bizimki de uykuda sürekli memem ağzında cok uyanıyor şu sıra diş çıkaracak bir de. Senin ilk bebeğin ne kadarlık
Ya az bişiy gelse dert etmicem de oluk oluk aktı canım.Birkereligine mahsus gelmistir kahverengi kan muhtemelen onun kalıntısıdır diye düşünüyorum ben. igneyide vurduysan korkma sadece dinlen gerisini Allah'a bırak. Bende ilk kanama olduğunda yazmıştım zaten kıpkırmızıydı sabaha kadar kahverengi akmaya devam etmisti igneden sonra bıçak gibi kesildi sanki
Caniimm bu aralar izindeyiz gezmelerdeyim o yüzden pek fazla takip edemiyorum
Gurubun en yaşlısı da benim sanırımSenden sonraa benn 25
Bende aynı şekilde özelde 400 istediler tahlillere 5 ay önce şimdi zam gelmiştir hiç gerek yok normal hastanede yaptırıp atıcam doktora sonuçları geçen seferde öyle yapmıştımBen normalde özel kliniğe takibimi yaptırıyorum ama tahlillerimi şehir hastanesinde yaptırıyorum hep
Bundan sonrası önemli umarım tekrarlamazYa az bişiy gelse dert etmicem de oluk oluk aktı canım.
Hele bi de vajinal muayene sonrası nasıl kalkacağımı şaşırdım sandalyeden.
Evet, aynen dediğin gibi oldu bende de.
Şimdi yarın için endişeliyim.
Yarın normal progestan iğne var çünkü.
O çok etkili değil sanırım.
23 de var
İyi gezmeler canımCaniimm bu aralar izindeyiz gezmelerdeyim o yüzden pek fazla takip edemiyorumNasilsin kalp atişini duydun mu
BAT 14 Ekim demek istemiştim pardon:) sat 11 eylül
Merhabalar, hafif bulantılı bol uykulu siz nasılsınız?Nasılsınız arkadaşlar herkes Sessiz?
Evet canım, şu an hala kahverengi.Bundan sonrası önemli umarım tekrarlamazkahverengiye döndüyse eski kan demektir canım yani taze kan akmıyor demektir igneler konusunda pek bilgim yok ama benim proluton mu ne öyle bir iğne yaptılar bana canım