- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.021
Merhaba hosbuldukMerhaba hoş geldiniz hayırlı olsun baya erken olmuş geç döllenme ise belki ondan düşüktür. İnşallah güzel artar
Normalde 1 günde çıkıyormuș benim yaşadığım ilde tek özel hastane var o Ankaraya gönderiyormuș bu tahlilleri. 1 haftada çıktı benim
Merhaba hayırlı olsunHoş geldiniz
Ay merhabaaBen varimm
Merhaba asi takibi canim asi yapıyorlar anneye ve dogumdan sobra topuk kani alınıyor bebektenYa kızlarrr ilkkez duydum sağlıkocağı bana dediki bugün kalp atışı duyduktan sonra gel dedi formunu dolduralım dedi takip ederiz dedii ne gibi takipler oluyor mesela
Insallah sizin kac haftalık ne zmn öğrendiniz? Ben bugun öğrendim henüz 5,7 değer ileAy merhabaagüzel artışlarımız olsun birlikte takip edelim inşallah bu süreci.
Merhaba canımmMerhaba asi takibi canim asi yapıyorlar anneye ve dogumdan sobra topuk kani alınıyor bebekten
Haaa ee o zaman niye bakılıyosa çağırıyolar anamm2.olunca insan ilki kadar önemsemiyordr. bakıyor nasılsa randevularda tansiyona vs. felan
BAT 14 Ekim demek istemiştim pardon:) sat 11 eylülBat dediğin son adet tarihimi demek istedin canım 14 eylülde mi olmuştun en son
Evet okudum yukarıda çok erken öğrenmişsiniz maşallah. Ben de cumartesi 24 ile öğrendim beta artışı takip ediyorum bugün 182 oldu. Yeniyim ben deInsallah sizin kac haftalık ne zmn öğrendiniz? Ben bugun öğrendim henüz 5,7 değer ile
Darısı keseye ve kalp atışına inşallah canım.Kızlar bugün beta baktırdım tekrar 182 çıktı.
24
70
182 olmuş oldu. Nasıl artış sizce?
Sat 31 ağustos benim kuzum. 6ci haftada kese gördük hem alt hem üst bomboştu. Çok aradayım bir yanım umut birr yanım düşünceli . Hayırlısı . Uygulamaya göre 7+1 şuan .Yavrum kalp atışını bile vajinal gördü doktor benim 6. Haftada görünmüyordu pek bişi yarın gidicem bakalım bende 8+0 diyor uygulama bi uygulama indirdim bakalım ne durumda . Ultrason resmî koyarım yarın . Benim hiç tecrübem yok ama hep okudum araştırdım bazen çok geç görülebiliyormuş.
Sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliklerimizEvet okudum yukarıda çok erken öğrenmişsiniz maşallah. Ben de cumartesi 24 ile öğrendim beta artışı takip ediyorum bugün 182 oldu. Yeniyim ben de
Çok teşekkür ederim canım.Bende seni merak ediyordum canım benim az önce oldu çok değildi ama rengi kırmızıya donuktu sabah doktora gidicem bakalım
Çok geçmiş olsun ya inşallah daha da olmaz yat dinlen sürekli rabbbim yardımcın olsun ya çok üzgünüm bende
ben ayaktaydım oldu bugün
7+2 deyim gecen cumartesi alttan kalp atışını duydum ama inşallah hersey yolundadır
Ümit hastanesine Dilek hocaya sizSağlıkla ilerlesin inşallah gebeliklerimiz
Nereye kime gidiyorsunuz takibe?
Ben henüz bugun ögrendigin icin tercih yapmadım ama kızımı Anadolu hast. Tanser bey takip edip doğumu gerceklestrmsti çokta memnun kaldımÜmit hastanesine Dilek hocaya siz
Stres kesinlikle etkiliyor bende de kan sonuçları çıkınca kafaya taktım o gün aşırı midem bulandı hiçbir şey yiyemedimKeseyi gördük kalp atışını duyduk ama bugün ekstra stres olduğum bir gündü sanırım ondan oldu
Benim haziranda bir düşüğüm var o tedavisizdi sonrasında 2 ay denedik olmayınca yumurta takibi istedim Dilek hocadan. Yaşım 31 çünkü çocuğum da yok. Bu ay ilk kez femara kullandım oldu şükür Allah devamını getirsin diyelim. Sizin de çocuğunuzu Allah bağışlasınBen henüz bugun ögrendigin icin tercih yapmadım ama kızımı Anadolu hast. Tanser bey takip edip doğumu gerceklestrmsti çokta memnun kaldımNormal gebelik mi tedavi mi sizin?
Anladiimm. Amiinn insallah cümlesini, benimkini de .. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu bebeğiniziBenim haziranda bir düşüğüm var o tedavisizdi sonrasında 2 ay denedik olmayınca yumurta takibi istedim Dilek hocadan. Yaşım 31 çünkü çocuğum da yok. Bu ay ilk kez femara kullandım oldu şükür Allah devamını getirsin diyelim. Sizin de çocuğunuzu Allah bağışlasın
Böyle olunca da aşermenin anlamı olmuyor pek hatta duygusala bağlıyor insan bende eşim evde yokken aşeriyorum kalkıp yapmaya eriniyorum neden bana aşerdiğimde getirecek biri yok diye ağlıyorumYaa ne güzel iste benim öyle değil geçen gün mercimek çorbası istedim kendim yaptım makarna salatası istiyorum kendim yapmam lazımolmuyor böyle
Ben normalde özel kliniğe takibimi yaptırıyorum ama tahlillerimi şehir hastanesinde yaptırıyorum hepNerde yaptırdın canım sen