2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Merhaba hosbulduk teşekkürler

Ya kızlarrr ilkkez duydum sağlıkocağı bana dediki bugün kalp atışı duyduktan sonra gel dedi formunu dolduralım dedi takip ederiz dedii ne gibi takipler oluyor mesela
Merhaba asi takibi canim asi yapıyorlar anneye ve dogumdan sobra topuk kani alınıyor bebekten

Reactions: Jou
Sat 31 ağustos benim kuzum. 6ci haftada kese gördük hem alt hem üst bomboştu. Çok aradayım bir yanım umut birr yanım düşünceli . Hayırlısı . Uygulamaya göre 7+1 şuan .

Çok teşekkür ederim canım.
Çok şükür, şu an bir problem yok ama sabah öldüm öldüm dirildim resmen.

İnşallah tekrar olmaz senin de. İnşallah her şey yolundadır.

Tekrar ne zaman kontrolün?

Ben henüz bugun ögrendigin icin tercih yapmadım ama kızımı Anadolu hast. Tanser bey takip edip doğumu gerceklestrmsti çokta memnun kaldım Normal gebelik mi tedavi mi sizin?
Benim haziranda bir düşüğüm var o tedavisizdi sonrasında 2 ay denedik olmayınca yumurta takibi istedim Dilek hocadan. Yaşım 31 çünkü çocuğum da yok. Bu ay ilk kez femara kullandım oldu şükür Allah devamını getirsin diyelim. Sizin de çocuğunuzu Allah bağışlasın

Anladiimm. Amiinn insallah cümlesini, benimkini de .. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu bebeğinizi

Yaa ne güzel iste benim öyle değil geçen gün mercimek çorbası istedim kendim yaptım makarna salatası istiyorum kendim yapmam lazım olmuyor böyle
Böyle olunca da aşermenin anlamı olmuyor pek hatta duygusala bağlıyor insan bende eşim evde yokken aşeriyorum kalkıp yapmaya eriniyorum neden bana aşerdiğimde getirecek biri yok diye ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…