2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
5 ve üstü gebelik demek zaten korkmayın rahat olun hamilesiniz ama çok başında öğrendiğimiz için ekstra stres yaşıyoruz …üstelik bu 2. Gebeliğim ilkindede maalesef başında öğrenmiştim 13 dü değeri onun daÇok şükür 9 yaşında şuan iki katına katlayacaktır inşallah nezaman kan vereceksiniz

Arkadaşlar alakasız olcak belki ama bende progestan fitil kullanıyorum uzun zamandır alerji yapmıştı birde ilk zamanlar fitil koyarken içine bi sıkıntı yoktu 4 hafta sonra falan ilacı koyarken fitil olarak elime şişlik geliyor yaşayan var mı

newnew @Firtay K kdv kızlar tabloya baktım da keseyi 5 haftalıkken görmüşssünüz karından mı vajinal mi gördünüz keseyi?
karından gördü canım. benim değerim 2400 falanken gördü tahmini. zaten doktor önce karından deneyelim göremezsek alttan bakarız demişti. eğer karından göremeseydik ben birkaç gün sonra tekrar giderdim alttan baktırmak istemiyordum çünkü. benim 1 1,5 hafta kadar geriden geliyor. doktor geç döllenme olmuş sende demişti. tam haftamı da kalp atışını duyduktan sonra söyleyecek.
Aaa @ArYa_Yasy ile de tanıştık ama mesleğini bilmiyordum teşekkürler. Yalniz ben kizim olunca isi gücü biraktim
sanırım doğumdan sonra bende bi 2 3 sene kadar bırakırım :)
ben dönene kadar bir sürü yeni kanun gelmiş olur :)

Ne güzel olmuş Bende 10 yıl çalıştım en son özel şirkette muhasebe departmanındaydım.kizima bakacak biri olmayınca biraktim kizim 3 yasinda hala da dönemedim.madem ise dönemiyorum 2.cocugu ertelemeye gerek yok dedim insallah saglikla kucagima da alirim hepimiz aliriz insallah

Bende ilkini 13 ile öğrenmiştim değeri 3 yasinda kizim cok şükür dun silik çizgi görünce verdim kani.Doğum doktorum a mesaj attim reglim gecikirse tekrar ver dedi.. sizce ne zaman vereyim pazartesi gideyim kadin doguma goruneyim hemde kan vereyim diyorum.insallah o güne kadar herşey olumlu olur

Merhaba herkese bugün kontrole gittim keseyi görmek umuduyla. Adet tarihine göre 5h+5g. Doktor karından uzun uzun baktı gördüm dedi ama sanki emin değil gibiydi erken çok küçük dedi sonra ama yüzü öyle demiyor gibime geldi. Yine 1 hafta beklemek çok zor

Ben kanun falan epey unuttum 3 yıl oldu bırakmalı neredeyse ama hic onemli degil kızımdan.. primide bi sekilde doldururuz artik

Bence yarın gidin içiniz rahatlasın ben iki gün sonra gittiğimde 30 olmuştu sizinde yaklaşık 20 olacaktır daha rahatlarsınız ama karar sizin….bu arada demekki geç döllenme oluyorsa bi insan hep geç döllenme oluyor demekki

Canim ben de 5 +5 im doktor bana bu hafta gelme kontrole. Bakınca ne desek endiselenirsin dedi biraz daha zaman geçsin oyle kontrole gel demisti. Ben henuz kontrole gitmedim o yuzden. Cok erken olabilir belli belirsiz görülebilir.

Canim ben de 5 +5 im doktor bana bu hafta gelme kontrole. Bakınca ne desek endiselenirsin dedi biraz daha zaman geçsin oyle kontrole gel demisti. Ben henuz kontrole gitmedim o yuzden. Cok erken olabilir belli belirsiz görülebilir.
Ben orda yaptım hatayı çok erken öğrendim. Düşün adet günü gittim doktora bekle geçsin biraz dimi. Valla endişeleniyor insan zaten 1 hafta beklemek çok zor cookk uzun bir süre iyi yapmışsın ben acaba sıkıntılı bir durum varsa erken öğrenim diyorum ama yine beklemek lazımmış her halükarda

Buarada tebrik ederim hayırla gelir inşallah bebisin aynı haftadayiz sanırım

Evet o geldi benimde aklıma gec döllenme olabilir diye. Ama diğer gebeligimde hic oyle birşey demedi doktorum

geç döllenme olmuştur belki. benim öyle olmuştu çünkü.
Ben kanun falan epey unuttum 3 yıl oldu bırakmalı neredeyse ama hic onemli degil kızımdan.. primide bi sekilde doldururuz artik
prim dolursak bile ne olcak kendi adıma konuşuyorum 60 yaşında anca emekli olcaz :) prim falan hiç gözüm görmüyor inan ki :)

prim dolursak bile ne olcak kendi adıma konuşuyorum 60 yaşında anca emekli olcaz :) prim falan hiç gözüm görmüyor inan ki :)
Zaten yaşi mecbur beklicez tabi yaşarsak. Benim de gözüm gormuyo valla biraktim da zaten 10 yılımı verdim

Reactions: kdv

Kaçınca haftada gördün canım karın ultrasyonundan

Canim benim tup bebek. Ben transferden 6 gun sonra öğrendim. Artik bu hafta dayanamadim doktoru aradim geleyim keseyi gorun diye. Doktor gelme dedi cok erken dedi. Kanaman cok fazla agrin olmadıkça bu haftalar kontrol icin erken dedi. Net bir sey görülmez endiselenirsin doktor doktor gezersin stres olursun dedi. Biraz zaman geçsin oyle gel dedi. Ben de o yuzden gitmedim. Hic endiselenme.

Dolar 9 bucum lira olmuş. Emekli maasimiza güvenirsen ac yaşamayı kabul etmişiz demektir. Zaten sanirim bizim emekli maaşları şimdinin emekli maaşından da az olacak. Yasa falan değişmişti garip garip seyler olmustu artik ben de takip etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…