2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Çok teşekkür ederim canım.
Çok şükür, şu an bir problem yok ama sabah öldüm öldüm dirildim resmen. 😔

İnşallah tekrar olmaz senin de. İnşallah her şey yolundadır.:dua:

Tekrar ne zaman kontrolün?
Kontrolüm cumartesiye ydi ama evime gidecektim bugün dün kanama oldu ya az önce doktora gittik kese normal kalp atışı da normal ama kese etrafında bi kaç yerde kanama var dedi suan az az geliyor tam kırmızı olmasa da koyu renk umarım dizelir ya bitane iğne yaptılar eve geldik

Bende:))gebeliğimi çok erken öğrendiğim için olduğu için pek yazmam istemedim şimdi artık vakit buldukça yazarım çoğunuz benden ileridesiniz hala farkı kapatamadı🙇‍♀️🙇‍♀️
Merhaba ne zaman ne değerle öğrendiniz acaba? Benimde insallah saglikla ilerlerse gruba dahil olamk isteyeceğim 😊

Merhaba ne zaman ne değerle öğrendiniz acaba? Benimde insallah saglikla ilerlerse gruba dahil olamk isteyeceğim 😊
Ben ilk öğrendiğimde silik çizgi vardı cnm son adet tarihim 1 eylüldü 6 gün geçmesine rağmen değerim 7,45 di kontrol edildi iki gün sonra 30 oldu vs geçen hafta 539 a ulaştık en son bu haftaki muayenede kan testi istemedi direk karından bakınca gördü keseyi

Ben ilk öğrendiğimde silik çizgi vardı cnm son adet tarihim 1 eylüldü 6 gün geçmesine rağmen değerim 7,45 di kontrol edildi iki gün sonra 30 oldu vs geçen hafta 539 a ulaştık en son bu haftaki muayenede kan testi istemedi direk karından bakınca gördü keseyi
Harika 😊 bende dün öğrendim adete 2 gun kala silik çizgi cıktı. Kan verdim 5,7 cikti beta değeri. Mesajınız beni rahatlattı sizde çok düşük değerle ogrenmissiniz çünkü.insallah saglikla ilerler..erken öğrenince stres oluyor sanki biraz🙄

Aaa AryArel AryArel ile de tanıştık ama mesleğini bilmiyordum teşekkürler. Yalniz ben kizim olunca isi gücü biraktim 🤭
Ben devam canım 18 yıllık muhasebeciyim . Evlenmeden önce istanbulda kapalıçarşı muhasebesini tutuyordum smmm yanında sonra.evlenince bolu ya geldim özel bir şirkette genel muhasebe bölümünde çalışyorum. Kızım doğunca 9.cu ayında bakıcıya bırakıp devam ettim çalışmaya .

Benim bulantı bazen çok hafif oluyor ama normal hayatımda da reflü var bende öyle hep. İştahım açık istediğim kadar yiyebiliyorum. Bebek yağı sürmeye başladım göbeğime belime bacaklarıma . Bugün 17 de randevum var göreyim bakalım .
Çok erken değilmi , yağlar için. Şimdiden mi başlamak gerekiyor

X