2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
@Gizemm0 nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Benim bu sabah baya adet kanaması gibi oldu. 😔
Hemen doktora gittik.
5+4’te kalp atışını duyduk ama kanama alanı var maalesef.
Proluton depot iğne yapıp eve gönderdi.
Yatıyorum şu an ama çok korkuyorum.
Oluk oluk aktı resmen.
İnşallah bebeğime bir şey olmaz. 🙏
Seni çok iyi anlıyorum canım korkma hiç lütfen bolbol dinlen dualarım seninle🙏 hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle bebişine🙏💕

Seni çok iyi anlıyorum canım korkma hiç lütfen bolbol dinlen dualarım seninle🙏 hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle bebişine🙏💕
Çok teşekkür ederim canım.
Şu an daha iyiyim, baya baya kahveye döndü rengi ve daha az geliyo.
Ama yine de her tuvalete girdiğimde stres oluyorum. 🥺
Sabahki çok fenaydı.
Evde yalnız olsam kesin bayılır kalırdım.

Allah razı olsun canım. İnşallah dediğin gibidir, inşallah bebeğim bu yaşadıklarımdan etkilenmemiştir. 🙏

Çok teşekkür ederim canım.
Şu an daha iyiyim, baya baya kahveye döndü rengi ve daha az geliyo.
Ama yine de he tuvalete girdiğimde stres oluyorum. 🥺
Sabahki çok fenaydı.
Evde yalnız olsam kesin bayılır kalırdım.

Allah razı olsun canım. İnşallah dediğin gibidir, inşallah bebeğim bu yaşadıklarımdan etkilenmemiştir. 🙏
Birkereligine mahsus gelmistir kahverengi kan muhtemelen onun kalıntısıdır diye düşünüyorum ben. igneyide vurduysan korkma sadece dinlen gerisini Allah'a bırak. Bende ilk kanama olduğunda yazmıştım zaten kıpkırmızıydı sabaha kadar kahverengi akmaya devam etmisti igneden sonra bıçak gibi kesildi sanki🙏

Ooohhh iyi öyleymiş doktor veriyormuş ona göre ilaç en rahat şey zaten bide kasıkağrısı kötü çok değişik bi ağrı oluyo yürümeye bile ağrıyo 🤗🤗
Yani evet. genelde gaviscon sanrm veriyolar prilam verdi rahatm ama cok sukur
Canim ne ilaci kullaniyorsun? Bana doktor tum önlemleri al en son çare ilac dedi. Cunku daha 6 hafta bile olmadim ben.
Prilam ama dr danisin ona gore yazar. 🙂 Toz zencefil atiyorm sute yada bala oda iyi geliyor mide bulantısına bu arada

İnşallah sağlıkla kucağına al canım 😊 kimseyi dinlememek gerek aslında ama işte duramıyoruz

Ahh bizimki de uykuda sürekli memem ağzında cok uyanıyor şu sıra diş çıkaracak bir de. Senin ilk bebeğin ne kadarlık
14 aylık bizde de diş çıkıyor:KK43:

Birkereligine mahsus gelmistir kahverengi kan muhtemelen onun kalıntısıdır diye düşünüyorum ben. igneyide vurduysan korkma sadece dinlen gerisini Allah'a bırak. Bende ilk kanama olduğunda yazmıştım zaten kıpkırmızıydı sabaha kadar kahverengi akmaya devam etmisti igneden sonra bıçak gibi kesildi sanki🙏
Ya az bişiy gelse dert etmicem de oluk oluk aktı canım. 😔
Hele bi de vajinal muayene sonrası nasıl kalkacağımı şaşırdım sandalyeden.
Evet, aynen dediğin gibi oldu bende de.
Şimdi yarın için endişeliyim.
Yarın normal progestan iğne var çünkü.
O çok etkili değil sanırım.

Ben normalde özel kliniğe takibimi yaptırıyorum ama tahlillerimi şehir hastanesinde yaptırıyorum hep
Bende aynı şekilde özelde 400 istediler tahlillere 5 ay önce şimdi zam gelmiştir hiç gerek yok normal hastanede yaptırıp atıcam doktora sonuçları geçen seferde öyle yapmıştım

Ya az bişiy gelse dert etmicem de oluk oluk aktı canım. 😔
Hele bi de vajinal muayene sonrası nasıl kalkacağımı şaşırdım sandalyeden.
Evet, aynen dediğin gibi oldu bende de.
Şimdi yarın için endişeliyim.
Yarın normal progestan iğne var çünkü.
O çok etkili değil sanırım.
Bundan sonrası önemli umarım tekrarlamaz🙏 kahverengiye döndüyse eski kan demektir canım yani taze kan akmıyor demektir🙏 igneler konusunda pek bilgim yok ama benim proluton mu ne öyle bir iğne yaptılar bana canım

Bundan sonrası önemli umarım tekrarlamaz🙏 kahverengiye döndüyse eski kan demektir canım yani taze kan akmıyor demektir🙏 igneler konusunda pek bilgim yok ama benim proluton mu ne öyle bir iğne yaptılar bana canım
Evet canım, şu an hala kahverengi.
Hastanede dün bana da proluton depot yaptılar.
Bugün aile hekiminde progestan yaptıracağım.
İnşallah tekrar kırmızıya dönmez. 🙏

X