2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hoşgeldin canım hayırlı olsun, bu kadar erken değerlerle görenleri duydum, 2 günde bir test ver bakalım inşallah düzenli artar 5 değerini gösteren test değil cindir ya markası ne onun
Teşekküler artı med markası. Bakanlar çizgiyi gördü ama bilemiyorum 2 günde kan vericem insallah..

Merhabalar hayırlı olsun inşallah yumurtlama gününüzü biliyor musunuz geç döllenme sanırım inşllah değeriniz artar bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Ya kızlarrr ilkkez duydum sağlıkocağı bana dediki bugün kalp atışı duyduktan sonra gel dedi formunu dolduralım dedi takip ederiz dedii ne gibi takipler oluyor mesela
emzirme ile bilgilendirme, kilo kontrolü, aşı gebelik eğitimi felan filan bana da gel dediler ama gitmedim hala

Reactions: Jou
Yavrum kalp atışını bile vajinal gördü doktor benim 6. Haftada görünmüyordu pek bişi yarın gidicem bakalım bende 8+0 diyor uygulama bi uygulama indirdim bakalım ne durumda . Ultrason resmî koyarım yarın . Benim hiç tecrübem yok ama hep okudum araştırdım bazen çok geç görülebiliyormuş.

Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun baya erken olmuş geç döllenme ise belki ondan düşüktür. İnşallah güzel artar
Aydinlandim şu an o zaman ben bunu yarın iş çıkışı özelde yaptırayım cumartesiye kadar çıkar herhalde sonuç doktora gösteririm sağol kuzum
Normalde 1 günde çıkıyormuș benim yaşadığım ilde tek özel hastane var o Ankaraya gönderiyormuș bu tahlilleri. 1 haftada çıktı benim
Merhaba kızlar hepinize hayırlı olsun cuma günü kalp atışı için gideceğim inş herşey yolunda giderse yerimi alırım artık burda
Merhaba hayırlı olsun Hoş geldiniz

Teşekkür ederim hoşbuldum

Kızlar inşallah keseyi görmek nasip olursa tabloya eklenmeyi rica edeceğim ama aramızda benim gibi Eskişehir’den kimse var mı merak ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…