- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.001
Teşekküler artı med markası. Bakanlar çizgiyi gördü ama bilemiyorumHoşgeldin canım hayırlı olsun, bu kadar erken değerlerle görenleri duydum, 2 günde bir test ver bakalım inşallah düzenli artar5 değerini gösteren test değil cindir ya markası ne onun
Merhaba hoşgeldinMerhaba kızlar hepinize hayırlı olsuncuma günü kalp atışı için gideceğim inş herşey yolunda giderse yerimi alırım artık burda
Merhabalar hayırlı olsun inşallah yumurtlama gününüzü biliyor musunuz geç döllenme sanırım inşllah değeriniz artar bebeğinizi kucağınıza alırsınızIyi aksamlar hanımlar. Hepinize sağlıklı bir gebelik olsun saglikla kucağınıza alın insallah.Bende 2018 ağustos anneleri grubundaydim. Cok guzel dostluklar kurduk paylaştık.Simdi 2. Çocuğum olacak insallah. Reglime 2 gun var bugun sabah gebelik testim silik cikti hemen kan verdim 5,7 cikti..dogum doktorum reglin gecerse testi tekrarla dedi. Sizdede boyle cok erken öğrenen oldu mu?
emzirme ile bilgilendirme, kilo kontrolü, aşı gebelik eğitimi felan filan bana da gel dediler ama gitmedim halaYa kızlarrr ilkkez duydum sağlıkocağı bana dediki bugün kalp atışı duyduktan sonra gel dedi formunu dolduralım dedi takip ederiz dedii ne gibi takipler oluyor mesela
Yavrum kalp atışını bile vajinal gördü doktor benim 6. Haftada görünmüyordu pek bişi yarın gidicem bakalım bende 8+0 diyor uygulama bi uygulama indirdim bakalım ne durumda . Ultrason resmî koyarım yarın . Benim hiç tecrübem yok ama hep okudum araştırdım bazen çok geç görülebiliyormuş.Canım benim sağolasın inşaallah hayırlısı olsun çok teşekkürler 20 mm de görünmesi gerekiyor aslında ama yine 1 umut bekliyorum. 23 ekim kızımın 6.ci yaş günü . 30 ekim benim . Cuma günü umarım hayırlı sonuclar ile çıkarım. Gerçi her türlüsü rabbimin bana verdiği hayır ne diyeyim stresli bir süreç
Neden gitmedin kızz hele bi baktır benceeemzirme ile bilgilendirme, kilo kontrolü, aşı gebelik eğitimi felan filan bana da gel dediler ama gitmedim hala
Keseyi gördük kalp atışını duyduk ama bugün ekstra stres olduğum bir gündü sanırım ondan olduKeseyi gördünüz mü? Kanama var mı?
Hadi bakalım sağlıkla yükselsinTeşekküler artı med markası. Bakanlar çizgiyi gördü ama bilemiyorum2 günde kan vericem insallah..
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun baya erken olmuş geç döllenme ise belki ondan düşüktür. İnşallah güzel artarIyi aksamlar hanımlar. Hepinize sağlıklı bir gebelik olsun saglikla kucağınıza alın insallah.Bende 2018 ağustos anneleri grubundaydim. Cok guzel dostluklar kurduk paylaştık.Simdi 2. Çocuğum olacak insallah. Reglime 2 gun var bugun sabah gebelik testim silik cikti hemen kan verdim 5,7 cikti..dogum doktorum reglin gecerse testi tekrarla dedi. Sizdede boyle cok erken öğrenen oldu mu?
Normalde 1 günde çıkıyormuș benim yaşadığım ilde tek özel hastane var o Ankaraya gönderiyormuș bu tahlilleri. 1 haftada çıktı benimAydinlandim şu ano zaman ben bunu yarın iş çıkışı özelde yaptırayım cumartesiye kadar çıkar herhalde sonuç doktora gösteririm sağol kuzum
Merhaba hayırlı olsunMerhaba kızlar hepinize hayırlı olsuncuma günü kalp atışı için gideceğim inş herşey yolunda giderse yerimi alırım artık burda
Bence güzel artmış canmKızlar bugün beta baktırdım tekrar 182 çıktı.
24
70
182 olmuş oldu. Nasıl artış sizce?
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun baya erken olmuş geç döllenme ise belki ondan düşüktür. İnşallah güzel artar
Normalde 1 günde çıkıyormuș benim yaşadığım ilde tek özel hastane var o Ankaraya gönderiyormuș bu tahlilleri. 1 haftada çıktı benim
Merhaba hayırlı olsunHoş geldiniz
Merhaba hayırlı olsun, hosgeldinizHoşbuldum
Bir tık arkandan geliyorum inşallahBence güzel artmış canmiki katından fazla
2.olunca insan ilki kadar önemsemiyorNeden gitmedin kızz hele bi baktır bencee
Teşekkürler insallahMerhabalar hayırlı olsun inşallah yumurtlama gününüzü biliyor musunuz geç döllenme sanırım inşllah değeriniz artar bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Ben varimmKızlar inşallah keseyi görmek nasip olursa tabloya eklenmeyi rica edeceğimama aramızda benim Eskişehir’den kimse var mı merak ettim