2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bende seni merak ediyordum canım benim az önce oldu çok değildi ama rengi kırmızıya donuktu sabah doktora gidicem bakalım

Çok geçmiş olsun ya inşallah daha da olmaz yat dinlen sürekli rabbbim yardımcın olsun ya çok üzgünüm bende

ben ayaktaydım oldu bugün
7+2 deyim gecen cumartesi alttan kalp atışını duydum ama inşallah hersey yolundadır

Ben daha önce doktorun verdiği tahlilleri atmıştım bir tanıdığa sağlık ocağında hepsi yapılmıyor demişti benim bağlı olduğuma sormadım ama neyse hastaneden aldım randevu orda yaptırırım yine

Zencefilde korkuyorum ya düşük yapar diye öyle birşey duymuştum sanki limon çorbaya sıktı kv onla içtimm yeşil elmada midemi yakıyo mesela
Yok canim benim doktorda bana zencefil onerdi mide bulantilari icin. Hatta bende senin gibi boyle duydugumu soyledim. Oda bana sadece hamileligin sonlarina dogru sanciya yol acabiliyormus dedi.

Reactions: Jou
Yaa anladım olmadı bende özelde yaptırayım o zaman hem çabuk çıkar

Iyi aksamlar hanımlar. Hepinize sağlıklı bir gebelik olsun saglikla kucağınıza alın insallah.Bende 2018 ağustos anneleri grubundaydim. Cok guzel dostluklar kurduk paylaştık.Simdi 2. Çocuğum olacak insallah. Reglime 2 gun var bugun sabah gebelik testim silik cikti hemen kan verdim 5,7 cikti..dogum doktorum reglin gecerse testi tekrarla dedi. Sizdede boyle cok erken öğrenen oldu mu?

Kızlar sizin doktorlar toxoplazma, hepatit testlerini istedi mi benimki kalp atışı için gelirken getir dedi ama sağlık ocağı çok uzak üşeniyorum
Yaptırdım ben keseye gittiğimde istedi. Ama igm ler var tahlilde igg ler yok sinir oldum bir daha mı kan vercem diye
Kızlar bugün beta baktırdım tekrar 182 çıktı.
24
70
182 olmuş oldu. Nasıl artış sizce?
Çok iyi artışınız
Zencefilde korkuyorum ya düşük yapar diye öyle birşey duymuştum sanki limon çorbaya sıktı kv onla içtimm yeşil elmada midemi yakıyo mesela
Zencefil düşük yapmaz araştırdım baya ben. Bulantı için şekerleri varmış onu öneriyormuș doktorlar hatta
Ya kızlarrr ilkkez duydum sağlıkocağı bana dediki bugün kalp atışı duyduktan sonra gel dedi formunu dolduralım dedi takip ederiz dedii ne gibi takipler oluyor mesela
Bende bildirmedim daha. Aman aşını falan takip etmek için. Ben aşı olmayı düşünmüyorum açıkcası tetanozu

Tamam çiçem sağoll
Bende bildirmedim daha. Aman aşını falan takip etmek için. Ben aşı olmayı düşünmüyorum açıkcası tetanozu
Haaa evet tetanoz içinde dimii neden ki istemezsin bilmediğim için soeuyorum mesela zararımı olurr yapan yaptırıyormuş hep

Tamam çiçem sağoll

Haaa evet tetanoz içinde dimii neden ki istemezsin bilmediğim için soeuyorum mesela zararımı olurr yapan yaptırıyormuş hep
Ya bana saçma geliyor ameliyathanede ney paslı da tetanoz olacaz Allah aşkına Bir kadın doğumcu takip ediyorum o da istemeyen olmayabilir ameliyathanede tetanoz olmak imkansız gibi bir şey demişti

Reactions: Jou
Onlar ne hiç bilmiyorum bu hafta değil de diğer hafta yaptırsam geç kalmış olmam herhalde ilaç falan mı veriyorlar bir şey varsa acaba

Canim ben baktım da şimdi benden ig G istememiş igM istemiş hep belki senin de öyledir o yüzden yapmamislardir

Onlar ne hiç bilmiyorum bu hafta değil de diğer hafta yaptırsam geç kalmış olmam herhalde ilaç falan mı veriyorlar bir şey varsa acaba
Yoo dikkat etmen gerekiyor negatif çıkarsa igG hiç geçirmemişsin demek. Yani daha önce bağışıklığın yok demek. Çok önemli şeyler aslında çocuğun gelişiminde sıkıntı yaratabilecek şeyler. Ben tedavisi yok diye biliyorum.

Mesela toxoplazma negatif çıkarsa çiğ et, kedi dışkısı, iyi yıkanmamıș sebzelerden falan bulaşıp çocuğa zarar verebiliyor.

IgG lerin pozitif çıkması iyi yani geçmişte geçirmiș bağışıklık kazanmıșsın demek

Ya bana saçma geliyor ameliyathanede ney paslı da tetanoz olacaz Allah aşkına Bir kadın doğumcu takip ediyorum o da istemeyen olmayabilir ameliyathanede tetanoz olmak imkansız gibi bir şey demişti
Ama kuzu bence hiç belli olmazz başkalari kapmasada belki sen kaparsın allah korusun ameliyathane yani kaçkişi giriyo çıkıyo o aletle kullanılıyor bilemedim şimdi bende

Canim ben baktım da şimdi benden ig G istememiş igM istemiş hep belki senin de öyledir o yüzden yapmamislardir
IgM şu anda geçirip geçirmediğin demek. IgG geçmişte geçirdiğin demek. E ben bilmek istiyorum geçmişte geçirdiysem daha az dikkar ederim. Geçirmediysem daha çok dikkat ederim

Hoşgeldin canım hayırlı olsun, bu kadar erken değerlerle görenleri duydum, 2 günde bir test ver bakalım inşallah düzenli artar 5 değerini gösteren test değil cindir ya markası ne onun

IgM şu anda geçirip geçirmediğin demek. IgG geçmişte geçirdiğin demek. E ben bilmek istiyorum geçmişte geçirdiysem daha az dikkar ederim. Geçirmediysem daha çok dikkat ederim
Aydinlandim şu an o zaman ben bunu yarın iş çıkışı özelde yaptırayım cumartesiye kadar çıkar herhalde sonuç doktora gösteririm sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…