2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun baya erken olmuş geç döllenme ise belki ondan düşüktür. İnşallah güzel artar🥰

Normalde 1 günde çıkıyormuș benim yaşadığım ilde tek özel hastane var o Ankaraya gönderiyormuș bu tahlilleri. 1 haftada çıktı benim

Merhaba hayırlı olsun 🥰 Hoş geldiniz
Merhaba hosbulduk 😊 teşekkürler

Yavrum kalp atışını bile vajinal gördü doktor benim 6. Haftada görünmüyordu pek bişi yarın gidicem bakalım bende 8+0 diyor uygulama bi uygulama indirdim bakalım ne durumda . Ultrason resmî koyarım yarın . Benim hiç tecrübem yok ama hep okudum araştırdım bazen çok geç görülebiliyormuş.
Sat 31 ağustos benim kuzum. 6ci haftada kese gördük hem alt hem üst bomboştu. Çok aradayım bir yanım umut birr yanım düşünceli . Hayırlısı . Uygulamaya göre 7+1 şuan .

Bende seni merak ediyordum canım benim az önce oldu çok değildi ama rengi kırmızıya donuktu sabah doktora gidicem bakalım

Çok geçmiş olsun ya inşallah daha da olmaz yat dinlen sürekli rabbbim yardımcın olsun ya çok üzgünüm bende

ben ayaktaydım oldu bugün 😕
7+2 deyim gecen cumartesi alttan kalp atışını duydum ama inşallah hersey yolundadır
Çok teşekkür ederim canım.
Çok şükür, şu an bir problem yok ama sabah öldüm öldüm dirildim resmen. 😔

İnşallah tekrar olmaz senin de. İnşallah her şey yolundadır.:dua:

Tekrar ne zaman kontrolün?

Ben henüz bugun ögrendigin icin tercih yapmadım ama kızımı Anadolu hast. Tanser bey takip edip doğumu gerceklestrmsti çokta memnun kaldım 👍 Normal gebelik mi tedavi mi sizin?
Benim haziranda bir düşüğüm var o tedavisizdi sonrasında 2 ay denedik olmayınca yumurta takibi istedim Dilek hocadan. Yaşım 31 çünkü çocuğum da yok. Bu ay ilk kez femara kullandım oldu şükür Allah devamını getirsin diyelim. Sizin de çocuğunuzu Allah bağışlasın 🙏

Benim haziranda bir düşüğüm var o tedavisizdi sonrasında 2 ay denedik olmayınca yumurta takibi istedim Dilek hocadan. Yaşım 31 çünkü çocuğum da yok. Bu ay ilk kez femara kullandım oldu şükür Allah devamını getirsin diyelim. Sizin de çocuğunuzu Allah bağışlasın 🙏
Anladiimm. Amiinn insallah cümlesini, benimkini de .. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu bebeğinizi 🤲

Yaa ne güzel iste benim öyle değil geçen gün mercimek çorbası istedim kendim yaptım makarna salatası istiyorum kendim yapmam lazım 😂😂 olmuyor böyle 🤣
Böyle olunca da aşermenin anlamı olmuyor pek hatta duygusala bağlıyor insan bende eşim evde yokken aşeriyorum kalkıp yapmaya eriniyorum neden bana aşerdiğimde getirecek biri yok diye ağlıyorum :KK70:

X