2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yok canim 5+1 di cuma gittigimde kese bostu daha.

Canım merhaba en yeni biziz galiba sen kese için ne zaman gideceksin? Benim çarşamba kontrolüm

Bir de diğer gruptan hatırlıyorum yanlışsan düzelt tekrar kan vermiştin galiba sağlık ocağında çıktı mı sonucun?

Teşekkür ederim kuzum. Bir dahakine onu kullanırım
Rica canm hem bitkisel hem icmedgmiz icinde biraz icim rahat oluyor kontrole gdiince yine parol icin dr danisirsn tabiki ama bnce parolda çok masum bir ilaç degil. Gebelik onceside pek ilac kullanmadgm icin yada bana masum gelmiyordur ilaclara baskis acisi diyelm

Evet doğru hatırlıyorsun canm yükselmiş çok şükür 63 138 549 artık vermicem doktor beni 28 ine çağırdı canm

günaydın kızlar. benim 2 gündür göbek deliğimin üstü ile göğüsüm altında ki bölgeye ara ara kramp gibi bir şey girip çıkıyor. 3 4 sn sürüp geçiyor. 2 gündür kendisini tekrarlayınca korktum. gaz sancısı gibi ama o kadar şiddetli de değil. böyle bir şey yaşayan var mı ? ya da neden kaynaklandığını bilen. ben mi evham yapıyorum acaba

Çarpıntısı olan var mı kızlar? Hamilelikten önce de nabzım 100 un altına düşmezdi tasikardim var ama 100-120 nabizla geziyorum

İnşallah sağlıkla kucağına al canım kimseyi dinlememek gerek aslında ama işte duramıyoruz
Ahh bizimki de uykuda sürekli memem ağzında cok uyanıyor şu sıra diş çıkaracak bir de. Senin ilk bebeğin ne kadarlık

Reactions: Jou
Aynı bilmediğimiz içinde soruyoruz niye öyle niye böyle

Bende senin gibiyim normal hayatımda da kolay kolay ilaç alan bir insan değilim. Evet doktora sordum sadece merakımdan, parol almadım yani

baş ağrısı için migren taşı oluyor canım mutlaka el altında bulundur bazen ilaça bile gerek duymadan rahatlatıyor baş ağrısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…