2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Evet vücut zorlandığını belli ediyor zaten ama o gelene kadar ben yapıyorum beklemiyor ev işleri

Kesinlikle katılıyorum bende buna çok takılmıştım bu sefer insan kafasında kuruyor bebeğim sağlıklı değilmi acaba diye

Herkese günayydddııınnnnnn

Güne aç ve mide bulantısıyla uyanmak hele su içtimmi öğk oluyorum
Günaydın kuzucum. Benimde iştah 0 zaten kahvaltı yapmayı seven biri değilim zar zor kalktım 1 yumurta 1 kase yoğurt yedim

Reactions: Jou
Günaydın kuzucum. Benimde iştah 0 zaten kahvaltı yapmayı seven biri değilim zar zor kalktım 1 yumurta 1 kase yoğurt yedim
Oyyyy canımm yaa gerçekten yumurt abile değişik geliyo bana amaa mecburum yemeğe hemen ağzıma atıyorum yutuyorum kokusunu almadan bide ama yedimmi öğk oluyorum olsun depolardan besleniiiyo bebeğimizzz su bile içemiyorum

Mecburuz canm yeterki saglikli şekilde kucağımıza alalım da hepsi geçecek inşallah

Çarpıntısı olan var mı kızlar? Hamilelikten önce de nabzım 100 un altına düşmezdi tasikardim var ama 100-120 nabizla geziyorum
Aynı durum bende de var 5+4 günlüğüm şuan aynı zamanda tansiyon hastasıyım. İlaçlarımın değişmesi için pazartesi günü hastaneye gittiğimde bunu da soracağım size de bilgi veririm herhangi bir zararı var mı diye :)

Kızlar ben bu gün tam 7 haftalık oldum fakat ne mide bulantım ne de baş dönmesi sadece göğüslerde ağrı. Hiç mide bulantısı olmaması normal mi sizce
Herkesin farklı hiç merak etmeyin.Bazılarının hiiiç midesi bulanmıyor ah keşke bende o grupta olsaydım o kadar kötüyüm ki tüm günlerim evde mide bulantısıyla geçiyor sosyal hayatım 0

Yaa çok sevinirim çok teşekkür ederim inşallah sağ salim geçiririz 9 ayimizi

Herkese günayydddııınnnnnn

Güne aç ve mide bulantısıyla uyanmak hele su içtimmi öğk oluyorum
Cok şükür doktrum hic mide bulantisi yasatmayacagm sana dedi suanlik oylede gidiyor ilac verdi bana suanlk asksam sabh ac kullanyrm ama aksam bulantim olmuyor sabahalri oldukca kullniyorm rahatim o acidan

Maşallah daim olsun inşallah sağlıkla geçip gitsin bu süreç hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…