2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bende mecburen günlük işlerimi yapıyorum duramam temizlik takıntım var 😅 ama yorulduğumda ağrım oluyor korkuyorum açıkçası özellikle eğilmemeye çalışıyorum ve bişey taşımamaya. Süpürürken dikkatli ol canım süpürgeyi çekip ittikçe kasığım kasılıyor benim eşime süpürtüyorum 🙈
Evet vücut zorlandığını belli ediyor zaten ama o gelene kadar ben yapıyorum beklemiyor ev işleri🤭😀

Kalp atışını duydun mu canım.

Canım şuan ben de emziriyorum. Emziren bir başka arkadaşım 3 tane emzirme danışmanına sordu 3 üde bebek bırakana kadar emzirmeye devam dedi. Ben o yüzden bırakmayacağım kendi istemeyene kadar

Canım bence bulantı iyiye işaret felan demeyelim ya 🙂 çünkü bir önceki hamileligimde hic bulanmiyordu midem ve kk de bulantı iyidir , olmazsa kötüdür, bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir şeklinde telkinlerde bulunan yorumları gördüm. Ama benim bulunmadığı için bu durum beni epeyce korkutmuştu. Yani kişiden kişiye göre degisir bu durum. Iyi ya da kötü bir durum olduğunu göstermez 💕
Kesinlikle katılıyorum bende buna çok takılmıştım bu sefer insan kafasında kuruyor bebeğim sağlıklı değilmi acaba diye

Herkese günayydddııınnnnnn 😍😍

Güne aç ve mide bulantısıyla uyanmak hele su içtimmi öğk oluyorum
Günaydın kuzucum. Benimde iştah 0 zaten kahvaltı yapmayı seven biri değilim zar zor kalktım 1 yumurta 1 kase yoğurt yedim 😔😔

• Beğen
Reactions: Jou
Günaydın kuzucum. Benimde iştah 0 zaten kahvaltı yapmayı seven biri değilim zar zor kalktım 1 yumurta 1 kase yoğurt yedim 😔😔
Oyyyy canımm yaa gerçekten yumurt abile değişik geliyo bana amaa mecburum yemeğe hemen ağzıma atıyorum yutuyorum kokusunu almadan bide ama yedimmi öğk oluyorum olsun depolardan besleniiiyo bebeğimizzz su bile içemiyorum

Oyyyy canımm yaa gerçekten yumurt abile değişik geliyo bana amaa mecburum yemeğe hemen ağzıma atıyorum yutuyorum kokusunu almadan bide ama yedimmi öğk oluyorum olsun depolardan besleniiiyo bebeğimizzz su bile içemiyorum
Mecburuz canm yeterki saglikli şekilde kucağımıza alalım da hepsi geçecek inşallah 🙏

• Muhteşem
Çarpıntısı olan var mı kızlar? Hamilelikten önce de nabzım 100 un altına düşmezdi tasikardim var ama 100-120 nabizla geziyorum 😌
Aynı durum bende de var 5+4 günlüğüm şuan aynı zamanda tansiyon hastasıyım. İlaçlarımın değişmesi için pazartesi günü hastaneye gittiğimde bunu da soracağım size de bilgi veririm herhangi bir zararı var mı diye :)

Kızlar ben bu gün tam 7 haftalık oldum fakat ne mide bulantım ne de baş dönmesi sadece göğüslerde ağrı. Hiç mide bulantısı olmaması normal mi sizce
Herkesin farklı hiç merak etmeyin.Bazılarının hiiiç midesi bulanmıyor🥰 ah keşke bende o grupta olsaydım o kadar kötüyüm ki tüm günlerim evde mide bulantısıyla geçiyor sosyal hayatım 0 🤦🏻‍♀️

Aynı durum bende de var 5+4 günlüğüm şuan aynı zamanda tansiyon hastasıyım. İlaçlarımın değişmesi için pazartesi günü hastaneye gittiğimde bunu da soracağım size de bilgi veririm herhangi bir zararı var mı diye :)
Yaa çok sevinirim çok teşekkür ederim inşallah sağ salim geçiririz 9 ayimizi 😊

Herkese günayydddııınnnnnn 😍😍

Güne aç ve mide bulantısıyla uyanmak hele su içtimmi öğk oluyorum
Cok şükür doktrum hic mide bulantisi yasatmayacagm sana dedi suanlik oylede gidiyor ilac verdi bana suanlk asksam sabh ac kullanyrm ama aksam bulantim olmuyor sabahalri oldukca kullniyorm rahatim o acidan ☺️

• Beğen
Ayyy gerçektende bakk bende öyleyim normalde etrafımda bide öyle bi soruyolarkii öyle yapma böyle etme bacagını kaldır bilmem ne artık gına geldii tamam beni düşünüyorsunuz ama benide stres ediyorsunuz sonuçta dimi acmiyorum artık kimseye uyudum açamadım diyip geçiyorum msjlarda hamilelikte gerçektende pimpirik oldum bende bakalım benim bi bulanıyo geçiyo azönc ebulandı sabahta bulanıyor zaten geçiyor olsunn bee sürpriz yaptı bize teyzesii 3 senenin sonunda tedaviye rağmen tutmamıştı demekki olacaktı demekki zamanı vardı gerçektende
Maşallah daim olsun inşallah sağlıkla geçip gitsin bu süreç hepimiz için 🙏🥰

• Muhteşem
X