- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.488
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.741
Kaç haftalıksınız kese kalp atışı falan gördünüz mü? Bahsettiginiz ağrılar bende de oluyor eğilip kalkınca yada yatakta diger tarafa dönerken falan özellikle batmaların şiddeti artıyorOyyyşş hattaa en cokt akasık ağrım var bi gidiyo bi geliyo hep uzanıyorum inan başım catladı düşük tehlikem var biraz canım hayatım uzanmakla geçiyo ama garip bi ağrı bu normalmı acaba
anladımm canim benim hep agriyonu benim agriyo geciyo 2 dkka sonra gene basliyo inan hic halim yok yürümeye mecalim bile kalmadı kuzumm vakit geçmiyor gün geçtikçe hep stres oluyo insan bende pazartesi görüncem doktora kalp atışı için peki sen ne için canımO kasık ağrısı bende de var doktor 28 ine çağırdı o zamana kadar nasıl geçecek yatarak vakit bilmiyorum. Ve normalde de bel fıtığım olduğu için bu ara sanırım hamilelikten ekstra bir bel ağrım var bacaklarım uyuşuyor resmen kalkınca
Pazartesi görünecem canım 5buçuk haftalığım şuan evet evet benimde hatta sağa dönünce daha çok internetten baktımta kalp atışını yavaşlatıyormuş baskı vuruyormuş galiba öyle birşey okudum hep diz üstü yatmak daha iyimiş bide sol tarafa gerçekten anne olmak kolay değillKaç haftalıksınız kese kalp atışı falan gördünüz mü? Bahsettiginiz ağrılar bende de oluyor eğilip kalkınca yada yatakta diger tarafa dönerken falan özellikle batmaların şiddeti artıyor
Allah olmayanlara da nasip etsin ne uğraşlar veriyorlar görüyorum ama hamilelik sonrası da ayrı bir maraton ve stres bunuda bilseler keşke ve daha önümüzde aylar var. Umarım sorunsuz sağlıklı birsekilde hamilelik geçiririzPazartesi görünecem canım 5buçuk haftalığım şuan evet evet benimde hatta sağa dönünce daha çok internetten baktımta kalp atışını yavaşlatıyormuş baskı vuruyormuş galiba öyle birşey okudum hep diz üstü yatmak daha iyimiş bide sol tarafa gerçekten anne olmak kolay değill
Belki yazmışsınızdır da ben görmemiş olabilirim aktif kullanamıyorum malesef burayıAllah olmayanlara da nasip etsin ne uğraşlar veriyorlar görüyorum ama hamilelik sonrası da ayrı bir maraton ve stres bunuda bilseler keşke ve daha önümüzde aylar var. Umarım sorunsuz sağlıklı birsekilde hamilelik geçiririzsize neden düşük riski tanısı konuldu peki?
Kanama geçirdim çok kuzum bünye zayiflığından sanırım ama geçti düzeldi çok şükür bende cok uğraşmıştım tedavilere bıraktım ensonda mucize oldu benim için bu ay tüpe gitcektim normalde bizede sürpriz olduAllah olmayanlara da nasip etsin ne uğraşlar veriyorlar görüyorum ama hamilelik sonrası da ayrı bir maraton ve stres bunuda bilseler keşke ve daha önümüzde aylar var. Umarım sorunsuz sağlıklı birsekilde hamilelik geçiririzsize neden düşük riski tanısı konuldu peki?
Hee yokyok canım bende bugün geldim burayaBelki yazmışsınızdır da ben görmemiş olabilirim aktif kullanamıyorum malesef burayı
Çok şükür çok sevindim. Bolbol dinlenin ev işi yapılır yemek te piser birsekilde karın doyar lütfen sadece kendinizi miniğinizi düşününKanama geçirdim çok kuzum bünye zayiflığından sanırım ama geçti düzeldi çok şükür bende cok uğraşmıştım tedavilere bıraktım ensonda mucize oldu benim için bu ay tüpe gitcektim normalde bizede sürpriz oldu
Asıl ben teşekkür ederim anlayışın için. Ben sırf neden hamilelikte mide bulanmaz diye aratıyordum kk ünde. Hep bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir şeklinde şeyler buluyordum, hamilelik demek pimpirik demek zatenMoral bozmak değildii amacım benimde bulanmıyor ki midem zaten yani bende sonradan dedim kişiden kişiye değişiyor diyegenede anlayışın içinn teşekkür ederim
Bende kese ve kalp atışı için gideceğimanladımm canim benim hep agriyonu benim agriyo geciyo 2 dkka sonra gene basliyo inan hic halim yok yürümeye mecalim bile kalmadı kuzumm vakit geçmiyor gün geçtikçe hep stres oluyo insan bende pazartesi görüncem doktora kalp atışı için peki sen ne için canım
Haahhh aynen aynenn demekkii normalmiş hepimizde oyy sende saglıcakla kucağına all inşaallah canım benimmBende kese ve kalp atışı için gideceğimben daha çok yeni 5 hafta olacağım bir iki güne kadar. Benimde öyle böyle yatıp uzanınca diniyor sanki ağrı ama ayağa kalkayım iki dk ni iş yapayım kasıklarım hemen sızlamaya başlıyor belim ağrımaya başlıyor maalesef
Canımm teşekkür ederiimm insaallah inşaallahh hepimizee allahıommm annem geldi gitti şimdi kv gelicek eşim şuan almaya gitti annesini bide o bakıcak yemesi icmesi falan ben şu 3 ayımı bitiriyim sağsalim geçicek zamanÇok şükür çok sevindim. Bolbol dinlenin ev işi yapılır yemek te piser birsekilde karın doyar lütfen sadece kendinizi miniğinizi düşününtamamına erdirmek nasip olsun inşallah hepimize
Ayyy gerçektende bakk bende öyleyim normalde etrafımda bide öyle bi soruyolarkii öyle yapma böyle etme bacagını kaldır bilmem ne artık gına geldii tamam beni düşünüyorsunuz ama benide stres ediyorsunuz sonuçta dimi acmiyorum artık kimseye uyudum açamadım diyip geçiyorum msjlarda hamilelikte gerçektende pimpirik oldum bende bakalım benim bi bulanıyo geçiyo azönc ebulandı sabahta bulanıyor zaten geçiyor olsunn bee sürpriz yaptı bize teyzesii 3 senenin sonunda tedaviye rağmen tutmamıştı demekki olacaktı demekki zamanı vardı gerçektendeAsıl ben teşekkür ederim anlayışın için. Ben sırf neden hamilelikte mide bulanmaz diye aratıyordum kk ünde. Hep bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir şeklinde şeyler buluyordum, hamilelik demek pimpirik demek zatenallaaaaah sonrası benim için izdirap. Doktora bile sormuştum hatta . Keşke kimseninki bulanmasa
Başlarda benimde sol tarafımda ağrı oluyordu çok ayakta durunca falan. Yatakta dönerken hafif sancı giriyordu. Şimdi nadir. Zamanla azalır benceGordüğüme göre aramızda iş yapan bile varr benim boyna ağrıyo gidiyo yürümektne bile ağrıyo neden acaba kızlarr düşük tehlikeden dolayımı bu
Ancak gosterir canim kendini. Benimki alttan bakarak gorebildi mesela. İcini ferah tut.6 +1 hamileyim. 12 gün önce hcg 17950 idi. Bugün gittim kese var ama bebek yok. İçimden erken desemde bilemedim
Canım ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o da kızıma zararlıymış. Kızımın doktoru bırakmamı istedi. Bir de emerek uyuyan bir bebek sallanma vs hiç hoşlanmadı doğduğundan beri.Bu kısmı zor olacak bana.Bugün sadece 2 kez emzirdim o da uyku öncesiKalp atışını duydun mu canım.
Canım şuan ben de emziriyorum. Emziren bir başka arkadaşım 3 tane emzirme danışmanına sordu 3 üde bebek bırakana kadar emzirmeye devam dedi. Ben o yüzden bırakmayacağım kendi istemeyene kadar
Canım bence bulantı iyiye işaret felan demeyelim yaçünkü bir önceki hamileligimde hic bulanmiyordu midem ve kk de bulantı iyidir , olmazsa kötüdür, bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir şeklinde telkinlerde bulunan yorumları gördüm. Ama benim bulunmadığı için bu durum beni epeyce korkutmuştu. Yani kişiden kişiye göre degisir bu durum. Iyi ya da kötü bir durum olduğunu göstermez
Aynen canm çok evhamlı olduğum için hep tecrübeli insanlara soruyorum normal diyolarHaahhh aynen aynenn demekkii normalmiş hepimizde oyy sende saglıcakla kucağına all inşaallah canım benimm
Tesekkur ederim canim. Allahim sanada saglikli hamilelik sureci ve bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.Kizlar 36 yasinda ilk gebelik heyecanimi yasiyorum. Allah hepimizin kucagina sag saglim saglikli hayirli evlatlar versin insallah....