2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Oyyyşş hattaa en cokt akasık ağrım var bi gidiyo bi geliyo hep uzanıyorum inan başım catladı düşük tehlikem var biraz canım hayatım uzanmakla geçiyo ama garip bi ağrı bu normalmı acaba
Kaç haftalıksınız kese kalp atışı falan gördünüz mü? Bahsettiginiz ağrılar bende de oluyor eğilip kalkınca yada yatakta diger tarafa dönerken falan özellikle batmaların şiddeti artıyor

Reactions: Jou
anladımm canim benim hep agriyonu benim agriyo geciyo 2 dkka sonra gene basliyo inan hic halim yok yürümeye mecalim bile kalmadı kuzumm vakit geçmiyor gün geçtikçe hep stres oluyo insan bende pazartesi görüncem doktora kalp atışı için peki sen ne için canım

Kaç haftalıksınız kese kalp atışı falan gördünüz mü? Bahsettiginiz ağrılar bende de oluyor eğilip kalkınca yada yatakta diger tarafa dönerken falan özellikle batmaların şiddeti artıyor
Pazartesi görünecem canım 5buçuk haftalığım şuan evet evet benimde hatta sağa dönünce daha çok internetten baktımta kalp atışını yavaşlatıyormuş baskı vuruyormuş galiba öyle birşey okudum hep diz üstü yatmak daha iyimiş bide sol tarafa gerçekten anne olmak kolay değill

Allah olmayanlara da nasip etsin ne uğraşlar veriyorlar görüyorum ama hamilelik sonrası da ayrı bir maraton ve stres bunuda bilseler keşke ve daha önümüzde aylar var. Umarım sorunsuz sağlıklı birsekilde hamilelik geçiririz size neden düşük riski tanısı konuldu peki?

Belki yazmışsınızdır da ben görmemiş olabilirim aktif kullanamıyorum malesef burayı

Kanama geçirdim çok kuzum bünye zayiflığından sanırım ama geçti düzeldi çok şükür bende cok uğraşmıştım tedavilere bıraktım ensonda mucize oldu benim için bu ay tüpe gitcektim normalde bizede sürpriz oldu

Çok şükür çok sevindim. Bolbol dinlenin ev işi yapılır yemek te piser birsekilde karın doyar lütfen sadece kendinizi miniğinizi düşünün tamamına erdirmek nasip olsun inşallah hepimize

Moral bozmak değildii amacım benimde bulanmıyor ki midem zaten yani bende sonradan dedim kişiden kişiye değişiyor diye genede anlayışın içinn teşekkür ederim
Asıl ben teşekkür ederim anlayışın için. Ben sırf neden hamilelikte mide bulanmaz diye aratıyordum kk ünde. Hep bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir şeklinde şeyler buluyordum, hamilelik demek pimpirik demek zaten allaaaaah sonrası benim için izdirap. Doktora bile sormuştum hatta . Keşke kimseninki bulanmasa

Bende kese ve kalp atışı için gideceğim ben daha çok yeni 5 hafta olacağım bir iki güne kadar. Benimde öyle böyle yatıp uzanınca diniyor sanki ağrı ama ayağa kalkayım iki dk ni iş yapayım kasıklarım hemen sızlamaya başlıyor belim ağrımaya başlıyor maalesef

Haahhh aynen aynenn demekkii normalmiş hepimizde oyy sende saglıcakla kucağına all inşaallah canım benimm

Çok şükür çok sevindim. Bolbol dinlenin ev işi yapılır yemek te piser birsekilde karın doyar lütfen sadece kendinizi miniğinizi düşünün tamamına erdirmek nasip olsun inşallah hepimize
Canımm teşekkür ederiimm insaallah inşaallahh hepimizee allahıommm annem geldi gitti şimdi kv gelicek eşim şuan almaya gitti annesini bide o bakıcak yemesi icmesi falan ben şu 3 ayımı bitiriyim sağsalim geçicek zaman

Ayyy gerçektende bakk bende öyleyim normalde etrafımda bide öyle bi soruyolarkii öyle yapma böyle etme bacagını kaldır bilmem ne artık gına geldii tamam beni düşünüyorsunuz ama benide stres ediyorsunuz sonuçta dimi acmiyorum artık kimseye uyudum açamadım diyip geçiyorum msjlarda hamilelikte gerçektende pimpirik oldum bende bakalım benim bi bulanıyo geçiyo azönc ebulandı sabahta bulanıyor zaten geçiyor olsunn bee sürpriz yaptı bize teyzesii 3 senenin sonunda tedaviye rağmen tutmamıştı demekki olacaktı demekki zamanı vardı gerçektende

Gordüğüme göre aramızda iş yapan bile varr benim boyna ağrıyo gidiyo yürümektne bile ağrıyo neden acaba kızlarr düşük tehlikeden dolayımı bu
Başlarda benimde sol tarafımda ağrı oluyordu çok ayakta durunca falan. Yatakta dönerken hafif sancı giriyordu. Şimdi nadir. Zamanla azalır bence

Canım ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o da kızıma zararlıymış. Kızımın doktoru bırakmamı istedi. Bir de emerek uyuyan bir bebek sallanma vs hiç hoşlanmadı doğduğundan beri.Bu kısmı zor olacak bana.Bugün sadece 2 kez emzirdim o da uyku öncesi Her meme istediğinde ek gıda verdim sorun çıkarmadı.Ama uyku konusunu ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…