- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.721
Moral bozmak değildii amacım benimde bulanmıyor ki midem zaten yani bende sonradan dedim kişiden kişiye değişiyor diyeKalp atışını duydun mu canım.
Canım şuan ben de emziriyorum. Emziren bir başka arkadaşım 3 tane emzirme danışmanına sordu 3 üde bebek bırakana kadar emzirmeye devam dedi. Ben o yüzden bırakmayacağım kendi istemeyene kadar
Canım bence bulantı iyiye işaret felan demeyelim yaçünkü bir önceki hamileligimde hic bulanmiyordu midem ve kk de bulantı iyidir , olmazsa kötüdür, bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir şeklinde telkinlerde bulunan yorumları gördüm. Ama benim bulunmadığı için bu durum beni epeyce korkutmuştu. Yani kişiden kişiye göre degisir bu durum. Iyi ya da kötü bir durum olduğunu göstermez
Evet gun geçtikçe hassaslasiyor dokunamıyorum bile.Kızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu?
Ben doktoruma sormustum baş ağrısı icin ne önerirsiniz diye parol alabilirsin demişti.Kızlar bugün öyle bir ağrı saplandı ki başıma gözlerimi bile açamıyorum.Ağrı kesici almamak için direniyorum ama bu ağrıyla uyku bile uyuyamam parol içsem zararı olur mu ki? Hamilelere verildiğini biliyorum ama daha hamileliğin ilk haftalarındayım zararı olur mu ki acaba diye de çekiniyorum
Bende aynıyım bugün dahada fazlalaştı sanki yüzüstü falan asla yatamıyorumEvet gun geçtikçe hassaslasiyor dokunamıyorum bile.
Dr bana herhangi bir problemin yok düşük tehlikesi vs dedi. Hersey yapabilirsin ama hamilede oldugunu unutma hicbir zman demistikızlar ben ev süpürüyorum,tatlı vs yapmaya devam ediyorum bir problem olmaz değil mi? yere eğildiğim zaman kasığımda ekstra bir sancı hissediyorum bir de soğuğa çıktığım zaman. Böyle hisseden var mı?
Hap neden kullanmıyorsun valla ben rahat ettim gece yatmadan 1 tane içiyorum gün boyu rahat. Yoksa stres ayrı bir dertCanim deme 14. Hafta deme. Ölürüm ben yahuuu
Benim azaldı eskiye göreKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu?
Ben öğrendiğim gün çok feci griptim 2 gün parol içtim. Aşırı ağrıyorsa iç bence kendine yazıkKızlar bugün öyle bir ağrı saplandı ki başıma gözlerimi bile açamıyorum.Ağrı kesici almamak için direniyorum ama bu ağrıyla uyku bile uyuyamam parol içsem zararı olur mu ki? Hamilelere verildiğini biliyorum ama daha hamileliğin ilk haftalarındayım zararı olur mu ki acaba diye de çekiniyorum
Bu jel kremler oluyorya at kestaneli falan onalrdan bulundur istersen evde ilac icmekten iyidir biraz sürüp alin kismina rahatlatir canm gecmis olsnBen doktoruma sormustum baş ağrısı icin ne önerirsiniz diye parol alabilirsin demişti.
Bende süpürgenin motor gücünü azalttım geçen gün süpürürken. Yaparken kollara veriyorum gücü kendimi kasmadankızlar ben ev süpürüyorum,tatlı vs yapmaya devam ediyorum bir problem olmaz değil mi? yere eğildiğim zaman kasığımda ekstra bir sancı hissediyorum bir de soğuğa çıktığım zaman. Böyle hisseden var mı?
İçtim gittim vallahiHap neden kullanmıyorsun valla ben rahat ettim gece yatmadan 1 tane içiyorum gün boyu rahat. Yoksa stres ayrı bir dert
Benim azaldı eskiye göre
Ben öğrendiğim gün çok feci griptim 2 gün parol içtim. Aşırı ağrıyorsa iç bence kendine yazık
Ay valla kusura bakmayın unutuyorum bu aralarBeni de eklememişsinizyaş 32. 2. Gebelik kilo 73. 5+5de keseyi gördüm. Son adet tarihi 2 Eylül başka bişey varmıydı
Bir şey olmaz zaten hamilelere verilen bir ilaç mecbur yapcak bir şey yokİçtim gittim vallahi
Benim ediyor bende değdikçe yatamıyorum kuzumKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu?
Bende öyleyim ve sanki bugün dahada bir arttı ağrısıBenim ediyor bende değdikçe yatamıyorum kuzum
Oyyyşş hattaa en cokt akasık ağrım var bi gidiyo bi geliyo hep uzanıyorum inan başım catladı düşük tehlikem var biraz canım hayatım uzanmakla geçiyo ama garip bi ağrı bu normalmı acabaBende öyleyim ve sanki bugün dahada bir arttı ağrısı
O kasık ağrısı bende de var doktor 28 ine çağırdı o zamana kadar nasıl geçecek yatarak vakit bilmiyorum. Ve normalde de bel fıtığım olduğu için bu ara sanırım hamilelikten ekstra bir bel ağrım var bacaklarım uyuşuyor resmen kalkıncaOyyyşş hattaa en cokt akasık ağrım var bi gidiyo bi geliyo hep uzanıyorum inan başım catladı düşük tehlikem var biraz canım hayatım uzanmakla geçiyo ama garip bi ağrı bu normalmı acaba