2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Cok şükür doktrum hic mide bulantisi yasatmayacagm sana dedi suanlik oylede gidiyor ilac verdi bana suanlk asksam sabh ac kullanyrm ama aksam bulantim olmuyor sabahalri oldukca kullniyorm rahatim o acidan
Ooohhh iyi öyleymiş doktor veriyormuş ona göre ilaç en rahat şey zaten bide kasıkağrısı kötü çok değişik bi ağrı oluyo yürümeye bile ağrıyo

Kızlar ben bu gün tam 7 haftalık oldum fakat ne mide bulantım ne de baş dönmesi sadece göğüslerde ağrı. Hiç mide bulantısı olmaması normal mi sizce
maşAllah de boşver olmasın kimisi 9ay cekiyor kimisi hiç yaşamıyor bulantıyıbebiş sağlıklı gelişiyorsa cokta takılma. ilk hamileligimde benimde yok denecek kadar azdı şimdi ise sabahları bulantıdan ayağa zor kalkıyorum

Kızlar ben bu gün tam 7 haftalık oldum fakat ne mide bulantım ne de baş dönmesi sadece göğüslerde ağrı. Hiç mide bulantısı olmaması normal mi sizce
Bende 6+4 oldum bu belirtiler bende de olmadı benim ilk çocuğumda da olmamıştı belli aralıklarla ara ara oluyordu herkesin vücut tepkisi farklı oluyor korkulacak birşey yok bence

Ben de kamudaki 24.hafta idari izin devam eder mi acaba
Ben de memurum kızlar. Ama ıvır zıvır birsürü iş çıkıyo ya yapmak zorunda kalmak beni sinir ediyo. Hamilelerin ayrıcaklarından ne zaman yararlanıcaz. Söyleyesim geliyo o yüzden. Ama 3 ayı beklemek daha ağır basıyo tabi:) 24. Hafta ayrılcak olmak çok rahatlatıcı. Sonrasında ne yapmayı düşünüyorsunuz peki ücretsiz izin ya da bir süre heyet raporu?

Ben de memnunum olmamasından çünkü çalışıyorum iş yerinde zor olurdu, ama hiç olmayınca ben de mi sorun var diyor insan

Ne güzel bir sürpriz olmuş vakti saati varmış demek rabbim ol der mucizeeler olur sağlıcakla devam etsin inşallah bu süreç ❤
Inşaallahh canımm teşekkür ederiimm inan buay gidicrktim tüpe artık başlıyim dedim ama şimdi tüp parasıyla çocuğa alcam hep çok duygusalım dünden beri

Evet kuzu
Merhaba canım evet konuşmuştuk bir sürü soru sormuştum sana çok teşekkür ederim. Sen ismini değiştirdin dimi? Fotoğraftan tanıdım da
m eski adımı çooook önceden almıştım heryerde de onu kullanıyorum diye değiştirdim sağlıkla ilerleriz inşallah. Henüz doktora da gitmedim cumartesi gideceğim

Kızlar bu sabah aldığım progestan neredeyse tamamen dışarı aktı. Sabah işe kalktığım için koyup 10 dk bekleyebildim sadece. Ne kadar uzanmak gerekir?

Evet kuzu

m eski adımı çooook önceden almıştım heryerde de onu kullanıyorum diye değiştirdim sağlıkla ilerleriz inşallah. Henüz doktora da gitmedim cumartesi gideceğim
Anladım kuzum senin betan baya artmıştır artık. Kaçıncı hafta oluyor şimdi belki kalp atışı işe birlikte görürsün keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…