- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.801
Ooohhh iyi öyleymiş doktor veriyormuş ona göre ilaç en rahat şey zaten bide kasıkağrısı kötü çok değişik bi ağrı oluyo yürümeye bile ağrıyoCok şükür doktrum hic mide bulantisi yasatmayacagm sana dedi suanlik oylede gidiyor ilac verdi bana suanlk asksam sabh ac kullanyrm ama aksam bulantim olmuyor sabahalri oldukca kullniyorm rahatim o acidan
maşAllah de boşver olmasın kimisi 9ay cekiyor kimisi hiç yaşamıyor bulantıyıKızlar ben bu gün tam 7 haftalık oldum fakat ne mide bulantım ne de baş dönmesi sadece göğüslerde ağrı. Hiç mide bulantısı olmaması normal mi sizce
Amin inşaallahhh canımm benimm hala inanamıyorum gerçekten hayırlısı böyleymiş demekkiMaşallah daim olsun inşallah sağlıkla geçip gitsin bu süreç hepimiz için
Bende 6+4 oldum bu belirtiler bende de olmadı benim ilk çocuğumda da olmamıştı belli aralıklarla ara ara oluyordu herkesin vücut tepkisi farklı oluyor korkulacak birşey yok benceKızlar ben bu gün tam 7 haftalık oldum fakat ne mide bulantım ne de baş dönmesi sadece göğüslerde ağrı. Hiç mide bulantısı olmaması normal mi sizce
Ne güzel bir sürpriz olmuş vakti saati varmış demek rabbim ol der mucizeeler olur sağlıcakla devam etsin inşallah bu süreç ❤Amin inşaallahhh canımm benimm hala inanamıyorum gerçekten hayırlısı böyleymiş demekki
Ben memurum ona rağmen söylemedimbiraz ilerlesin bi kalp atışını duyayım zaman geçsin öyle derim 24. Haftada zaten idari izin kullanıyor herkes çıkarım ben de inşallah. Şimdiden desem bide Allah korusun bir şey olursa kimseyle uğraşmak istemem
Ben de memurum kızlar. Ama ıvır zıvır birsürü iş çıkıyo ya yapmak zorunda kalmak beni sinir ediyo. Hamilelerin ayrıcaklarından ne zaman yararlanıcaz. Söyleyesim geliyo o yüzden. Ama 3 ayı beklemek daha ağır basıyo tabi:) 24. Hafta ayrılcak olmak çok rahatlatıcı. Sonrasında ne yapmayı düşünüyorsunuz peki ücretsiz izin ya da bir süre heyet raporu?Ben de kamudaki 24.hafta idari izin devam eder mi acaba
Ben de memnunum olmamasından çünkü çalışıyorum iş yerinde zor olurdu, ama hiç olmayınca ben de mi sorun var diyor insanmaşAllah de boşver olmasın kimisi 9ay cekiyor kimisi hiç yaşamıyor bulantıyıbebiş sağlıklı gelişiyorsa cokta takılma. ilk hamileligimde benimde yok denecek kadar azdı şimdi ise sabahları bulantıdan ayağa zor kalkıyorum
Inşaallahh canımm teşekkür ederiimm inan buay gidicrktim tüpe artık başlıyim dedim ama şimdi tüp parasıyla çocuğa alcam hep çok duygusalım dünden beriNe güzel bir sürpriz olmuş vakti saati varmış demek rabbim ol der mucizeeler olur sağlıcakla devam etsin inşallah bu süreç ❤
Biz seninle yakınmışız 5+2 bugün bende bakalım ne zaman göreceğiz bebeğiYok canim 5+1 di cuma gittigimde kese bostu daha.
Benim randevuya daha 2 hafta varBiz seninle yakınmışız 5+2 bugün bende bakalım ne zaman göreceğiz bebeği
Kuzu daha beta vermedim pazartesi vereceğim inşallahCaım hoş geldin kaç çıktı ilk beta değerin ne zaman öğrendin? Sağlıkla devam etsin inşallah benim de çok yeni
Yalnız tam aynıyız senle bende 6+4 ümNe güzel bir sürpriz olmuş vakti saati varmış demek rabbim ol der mucizeeler olur sağlıcakla devam etsin inşallah bu süreç ❤
m eski adımı çooook önceden almıştım heryerde de onu kullanıyorum diye değiştirdimMerhaba canım evet konuşmuştuk bir sürü soru sormuştum sanaçok teşekkür ederim. Sen ismini değiştirdin dimi? Fotoğraftan tanıdım da
Anladım kuzumEvet kuzu
m eski adımı çooook önceden almıştım heryerde de onu kullanıyorum diye değiştirdimsağlıkla ilerleriz inşallah. Henüz doktora da gitmedim cumartesi gideceğim
Hayırlı olsun canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHerkese merhabalar kızlar henüz testlere bağlı kalarak yazıyorum çok sınır ama muhtemelen bende haziran annesi olacağım
Yaa ne güzell sen nezaman gideceksin doktora kalp duymuşmuydunYalnız tam aynıyız senle bende 6+4 üm
Anladım canım hiç bilmiyorum ki nasıl hesaplandığınıCanım son adet tarihim 23 Eylül. Ama ben bu ay çatlatma iğnesi kullandım onda nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Ben de merak ediyorum aslında kızlar bilen varsa yazabilir mi
Takvime göre 4+4te 1908di. Cumartesi 6+0 olcak. İnşallah sağlıklı olduğunu duyarım da içim rahat ederAnladım kuzumsenin betan baya artmıştır artık. Kaçıncı hafta oluyor şimdi belki kalp atışı işe birlikte görürsün keseyi