- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.761
Amiiinn canım beniimmAynen canm çok evhamlı olduğum için hep tecrübeli insanlara soruyorum normal diyolar amin inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinn canım beniimmAynen canm çok evhamlı olduğum için hep tecrübeli insanlara soruyorum normal diyolar amin inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet olabilir belkiihayırlısı bebeğimiz iyi olsun daBaşlarda benimde sol tarafımda ağrı oluyordu çok ayakta durunca falan. Yatakta dönerken hafif sancı giriyordu. Şimdi nadir. Zamanla azalır bence
Yok canim 5+1 di cuma gittigimde kese bostu daha.Kalp atışını duydun mu canım.
Canım şuan ben de emziriyorum. Emziren bir başka arkadaşım 3 tane emzirme danışmanına sordu 3 üde bebek bırakana kadar emzirmeye devam dedi. Ben o yüzden bırakmayacağım kendi istemeyene kadar
Canım bence bulantı iyiye işaret felan demeyelim ya çünkü bir önceki hamileligimde hic bulanmiyordu midem ve kk de bulantı iyidir , olmazsa kötüdür, bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir şeklinde telkinlerde bulunan yorumları gördüm. Ama benim bulunmadığı için bu durum beni epeyce korkutmuştu. Yani kişiden kişiye göre degisir bu durum. Iyi ya da kötü bir durum olduğunu göstermez
Canım merhaba en yeni biziz galiba sen kese için ne zaman gideceksin? Benim çarşamba kontrolümBende kese ve kalp atışı için gideceğim ben daha çok yeni 5 hafta olacağım bir iki güne kadar. Benimde öyle böyle yatıp uzanınca diniyor sanki ağrı ama ayağa kalkayım iki dk ni iş yapayım kasıklarım hemen sızlamaya başlıyor belim ağrımaya başlıyor maalesef
Teşekkür ederim kuzum. Bir dahakine onu kullanırımBu jel kremler oluyorya at kestaneli falan onalrdan bulundur istersen evde ilac icmekten iyidir biraz sürüp alin kismina rahatlatir canm gecmis olsn
Rica canm hem bitkisel hem icmedgmiz icinde biraz icim rahat oluyor kontrole gdiince yine parol icin dr danisirsn tabiki ama bnce parolda çok masum bir ilaç degil. Gebelik onceside pek ilac kullanmadgm icin yada bana masum gelmiyordur ilaclara baskis acisi diyelmTeşekkür ederim kuzum. Bir dahakine onu kullanırım
Evet doğru hatırlıyorsun canm yükselmiş çok şükür 63 138 549 artık vermicem doktor beni 28 ine çağırdı canmCanım merhaba en yeni biziz galiba sen kese için ne zaman gideceksin? Benim çarşamba kontrolüm
Bir de diğer gruptan hatırlıyorum yanlışsan düzelt tekrar kan vermiştin galiba sağlık ocağında çıktı mı sonucun?
Süper canım çok sevindim. Beni de 27 sinde çağırdı. Ben de bugün bir kez daha kan vereyim diyorum inşallah güzel artış görürüm ben deEvet doğru hatırlıyorsun canm yükselmiş çok şükür 63 138 549 artık vermicem doktor beni 28 ine çağırdı canm
İnşallah güzel artmıştır canm, yazarsın buraya sonucunu 4+6 benim senin kaç olduSüper canım çok sevindim. Beni de 27 sinde çağırdı. Ben de bugün bir kez daha kan vereyim diyorum inşallah güzel artış görürüm ben de
İnşallah sağlıkla kucağına al canım kimseyi dinlememek gerek aslında ama işte duramıyoruzAyyy gerçektende bakk bende öyleyim normalde etrafımda bide öyle bi soruyolarkii öyle yapma böyle etme bacagını kaldır bilmem ne artık gına geldii tamam beni düşünüyorsunuz ama benide stres ediyorsunuz sonuçta dimi acmiyorum artık kimseye uyudum açamadım diyip geçiyorum msjlarda hamilelikte gerçektende pimpirik oldum bende bakalım benim bi bulanıyo geçiyo azönc ebulandı sabahta bulanıyor zaten geçiyor olsunn bee sürpriz yaptı bize teyzesii 3 senenin sonunda tedaviye rağmen tutmamıştı demekki olacaktı demekki zamanı vardı gerçektende
Ahh bizimki de uykuda sürekli memem ağzında cok uyanıyor şu sıra diş çıkaracak bir de. Senin ilk bebeğin ne kadarlıkCanım ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o da kızıma zararlıymış. Kızımın doktoru bırakmamı istedi. Bir de emerek uyuyan bir bebek sallanma vs hiç hoşlanmadı doğduğundan beri.Bu kısmı zor olacak bana.Bugün sadece 2 kez emzirdim o da uyku öncesi Her meme istediğinde ek gıda verdim sorun çıkarmadı.Ama uyku konusunu ne yapacağım bilmiyorum
Aynı bilmediğimiz içinde soruyoruz niye öyle niye böyleİnşallah sağlıkla kucağına al canım kimseyi dinlememek gerek aslında ama işte duramıyoruz
Ahh bizimki de uykuda sürekli memem ağzında cok uyanıyor şu sıra diş çıkaracak bir de. Senin ilk bebeğin ne kadarlık
Bende senin gibiyim normal hayatımda da kolay kolay ilaç alan bir insan değilim. Evet doktora sordum sadece merakımdan, parol almadım yaniRica canm hem bitkisel hem icmedgmiz icinde biraz icim rahat oluyor kontrole gdiince yine parol icin dr danisirsn tabiki ama bnce parolda çok masum bir ilaç degil. Gebelik onceside pek ilac kullanmadgm icin yada bana masum gelmiyordur ilaclara baskis acisi diyelm
baş ağrısı için migren taşı oluyor canım mutlaka el altında bulundur bazen ilaça bile gerek duymadan rahatlatıyor baş ağrısınıKızlar bugün öyle bir ağrı saplandı ki başıma gözlerimi bile açamıyorum.Ağrı kesici almamak için direniyorum ama bu ağrıyla uyku bile uyuyamam parol içsem zararı olur mu ki? Hamilelere verildiğini biliyorum ama daha hamileliğin ilk haftalarındayım zararı olur mu ki acaba diye de çekiniyorum
Canım son adet tarihim 23 Eylül. Ama ben bu ay çatlatma iğnesi kullandım onda nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Ben de merak ediyorum aslında kızlar bilen varsa yazabilir miİnşallah güzel artmıştır canm, yazarsın buraya sonucunu 4+6 benim senin kaç oldu
Caım hoş geldin kaç çıktı ilk beta değerin ne zaman öğrendin? Sağlıkla devam etsin inşallah benim de çok yeniHerkese merhabalar kızlar henüz testlere bağlı kalarak yazıyorum çok sınır ama muhtemelen bende haziran annesi olacağım