2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kalp atışını duydun mu canım.

Canım şuan ben de emziriyorum. Emziren bir başka arkadaşım 3 tane emzirme danışmanına sordu 3 üde bebek bırakana kadar emzirmeye devam dedi. Ben o yüzden bırakmayacağım kendi istemeyene kadar

Canım bence bulantı iyiye işaret felan demeyelim ya 🙂 çünkü bir önceki hamileligimde hic bulanmiyordu midem ve kk de bulantı iyidir , olmazsa kötüdür, bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir şeklinde telkinlerde bulunan yorumları gördüm. Ama benim bulunmadığı için bu durum beni epeyce korkutmuştu. Yani kişiden kişiye göre degisir bu durum. Iyi ya da kötü bir durum olduğunu göstermez 💕
Moral bozmak değildii amacım benimde bulanmıyor ki midem zaten yani bende sonradan dedim kişiden kişiye değişiyor diye 🤗 genede anlayışın içinn teşekkür ederim 💜

Kızlar bugün öyle bir ağrı saplandı ki başıma gözlerimi bile açamıyorum.Ağrı kesici almamak için direniyorum ama bu ağrıyla uyku bile uyuyamam parol içsem zararı olur mu ki? Hamilelere verildiğini biliyorum ama daha hamileliğin ilk haftalarındayım zararı olur mu ki acaba diye de çekiniyorum

Kızlar bugün öyle bir ağrı saplandı ki başıma gözlerimi bile açamıyorum.Ağrı kesici almamak için direniyorum ama bu ağrıyla uyku bile uyuyamam parol içsem zararı olur mu ki? Hamilelere verildiğini biliyorum ama daha hamileliğin ilk haftalarındayım zararı olur mu ki acaba diye de çekiniyorum
Ben doktoruma sormustum baş ağrısı icin ne önerirsiniz diye parol alabilirsin demişti.

Cok
kızlar ben ev süpürüyorum,tatlı vs yapmaya devam ediyorum bir problem olmaz değil mi? yere eğildiğim zaman kasığımda ekstra bir sancı hissediyorum bir de soğuğa çıktığım zaman. Böyle hisseden var mı?
Dr bana herhangi bir problemin yok düşük tehlikesi vs dedi. Hersey yapabilirsin ama hamilede oldugunu unutma hicbir zman demisti 😂 mesela ev temizliğine giristm dip kose perde vs cam ama her gun az az agir bisi yapmayarak esimden destek aliyorm supurge hergub yapiyorm ama benm makinemde günlük kulkandgm agzilik cok yapisip haliyi kaldiriodu o zorluyor beni suan agzi baska baslik taktim motor gucunu dusurdm biraz herseyi. Ev hali hersey yapiliyor ama dikattli yap canm.,, 🥰

Canim deme 14. Hafta deme. Ölürüm ben yahuuu
Hap neden kullanmıyorsun valla ben rahat ettim gece yatmadan 1 tane içiyorum gün boyu rahat. Yoksa stres ayrı bir dert
Kızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu?
Benim azaldı eskiye göre
Ben öğrendiğim gün çok feci griptim 2 gün parol içtim. Aşırı ağrıyorsa iç bence kendine yazık

kızlar ben ev süpürüyorum,tatlı vs yapmaya devam ediyorum bir problem olmaz değil mi? yere eğildiğim zaman kasığımda ekstra bir sancı hissediyorum bir de soğuğa çıktığım zaman. Böyle hisseden var mı?
Bende süpürgenin motor gücünü azalttım geçen gün süpürürken. Yaparken kollara veriyorum gücü kendimi kasmadan

Bende öyleyim ve sanki bugün dahada bir arttı ağrısı 🤭
Oyyyşş hattaa en cokt akasık ağrım var bi gidiyo bi geliyo hep uzanıyorum inan başım catladı düşük tehlikem var biraz canım hayatım uzanmakla geçiyo ama garip bi ağrı bu normalmı acaba

Oyyyşş hattaa en cokt akasık ağrım var bi gidiyo bi geliyo hep uzanıyorum inan başım catladı düşük tehlikem var biraz canım hayatım uzanmakla geçiyo ama garip bi ağrı bu normalmı acaba
O kasık ağrısı bende de var doktor 28 ine çağırdı o zamana kadar nasıl geçecek yatarak vakit bilmiyorum. Ve normalde de bel fıtığım olduğu için bu ara sanırım hamilelikten ekstra bir bel ağrım var bacaklarım uyuşuyor resmen kalkınca

• Beğen
Reactions: Jou
Gordüğüme göre aramızda iş yapan bile varr benim boyna ağrıyo gidiyo yürümektne bile ağrıyo neden acaba kızlarr düşük tehlikeden dolayımı bu

X