2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Keseyi ne zaman gördünüz ve betanız kaçtı bende lekelenme yok ama sarı akıntı var doktora gidicem yarın 😔
Pazartesi günü 1740, Çarşamba günü 2843’tü beta.
Çok güzel artması aslında ama yüzde 60’tan fazla olduğu için Cuma günü tekrar kan vermene gerek yok dedi doktorum.
Keseyi bugün gördük. 5+0 henüz.
1 hafta oldu yani BAT’tan beri.
Senin ne zamandı?

Pazartesi günü 1740, Çarşamba günü 2843’tü beta.
Çok güzel artması aslında ama yüzde 60’tan fazla olduğu için Cuma günü tekrar vermene gerek yok dedi doktorum.
Keseyi bugün gördük. 5+0 henüz.
1 hafta oldu yani BAT’tan beri.
Senin ne zamandı?
Benim bat 13 ü. 775 bugünkü değerim acaba ne zaman görürüm? Karından mı gördü sizinkini

Haklısın yavrum hepimiz için herşey çok geni net olamıyoruz maalesef ben çok sancılı ağrılı bulantılı kusmalı ishalli bir süreç geçiriyorum 21 i kontrolüm bakalım ne olcak? Çamur gibi ağzım hiç bir şeyin tadı yok uykum sağlıklı değil. İnşallah bunların sonucu güzel olur.
Öyle tabi kuzum birşey olmaz korkma Allahın izniyle az az tuzlu biseyler atıştır. Bende bulantı yaşıyorum sabahları daha da arttı kusturuyor hayırlısı deyip bekliyorum. Sağlıkla gelsinler inşaallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Çok sağol inşallah görürüm 😇sağlıklı devam etsin isteyen herkese de versin Allahım stres yapmamaya çalısıyorum ama aklım fikrim burada🤪
Amiiiiiin canım, inşallah. 🥰
Valla benim de stresten migrenim tuttu işte.
Karından göremeyince doktora kaç kere “Dış gebelik değil dii mi?” diye sordum bilmiyorum.
Nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri dedi en sonunda. 😂
İster istemez oluyor o stres canım.
Bir de daha önce kaybımız olduğu için, insanın içi hiçbir zaman rahat edemiyor galiba.

Amiiiiiin canım, inşallah. 🥰
Valla benim de stresten migrenim tuttu işte.
Karından göremeyince doktora kaç kere “Dış gebelik değil dii mi?” diye sordum bilmiyorum.
Nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri dedi en sonunda. 😂
İster istemez oluyor o stres canım.
Bir de daha önce kaybımız olduğu için, insanın içi hiçbir zaman rahat edemiyor galiba.
Ay Allah korusun 🤲🏻dış gebelik olup olmadığı anlaşılır değil mi keseden 🧐

Aa niye oluyo acaba ya bilmiyorumki nasıl kurtulucaz ben çok zorlanıyorum ıkınmak falan istemiyorum
Sabah ac karnina kuru ama etli olanlardan deyim kayısı uc dort tane yiyip uzerine bir bardak su bi saate rahatlatır. Yada haslanmis misir da bozar. Gunluk kuuru yemis yiyorsanz cig badem kavrulmamis hem bebege hem size faydali olur. Kefir tuketebilirsnz. Bn kaysi icine bi kac badem koyup yiyorm uzerine su iciyorm problem olmuyor şükür

Aranızda diş eti rahatsızlığı çeken var mı? 5.haftadayim dün bir dişim ve başka dişimin üstündeki et çekilmiş gibi sızlayip duruyor ne yapacam bilmiyorum. Önerisi olan var mı?
Bir yemek kasigi sumak yarim br su bardagi suda bir dk kaynat sogusun yada ilik süz günde iki uc kez gargara yap ister tukur ister icebilirsn de agzinda bekletip bn tukuruyorm 🤦‍♀️agiz icin cok faydali yara apse agri sizi malum gebelikte bnmde ilk haftalar yirmilik disim sisti apse yapti boyle gecirdm

Sabah ac karnina kuru ama etli olanlardan deyim kayısı uc dort tane yiyip uzerine bir bardak su bi saate rahatlatır. Yada haslanmis misir da bozar. Gunluk kuuru yemis yiyorsanz cig badem kavrulmamis hem bebege hem size faydali olur. Kefir tuketebilirsnz. Bn kaysi icine bi kac badem koyup yiyorm uzerine su iciyorm problem olmuyor şükür
Dün akşam kefir içtim rahatladım vallahi doktoruma ilaç yazdırdım karnım şişti resmen kayısıyı denedim işe yaramadı hiç bende

Dün akşam kefir içtim rahatladım vallahi doktoruma ilaç yazdırdım karnım şişti resmen kayısıyı denedim işe yaramadı hiç bende
Yulaf yiyebiliyorsanz öğün karbonhidrat olarak silme uc yemek kasigi yulafa uzeri gececk sekilde sut koyup icine kuru yada yas meyve katip yada badem ceviz yada sade 😂 yiyebilirsn lifli oldugu icin oda cikarir

Kefir çok sağlıklı ama mayasini bulup evde gunluk bi bardaga mayalayip içersen daha sağlıklı. Bn evde bir ara cok mayaladm yarin mayalarm canlimi dondirucudan cikarip yapcam bende kalsiyum almamiz lazm bn yogurt sade yiyemiyorm illa bisi olcak iicnde 😂 nane bile atsam iyide iste kefir daha mantikli geliyor sutten sanirim biktm biraz değişiklik yapıp kefire gecicem ☺️

Hosgeldin canim saglikla alirsin insallah bebegini kucagina. 🙂🙂 Benim 2. Bebegim. 4 yasinda kizim var🙂🙂
Maşallah 🧿. Rabbim buna da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bende bir kız evladım olsun çok istiyorum 🤲🏼 ama hayırlısı Allah'tan .Tabi sağlıklı ve merhametli bir evlat olması herseyden daha önemli. Hepimize rabbim sağlıklı aklibasinda ihsan sahibi evlatlar nasip etsin 🤲🏼🥰

X