- 20 Aralık 2016
- 303
- 243
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.181
Amin canim insallah. Sormasi ayip kac yasindasin canim.Maşallah. Rabbim buna da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bende bir kız evladım olsun çok istiyorum ama hayırlısı Allah'tan .Tabi sağlıklı ve merhametli bir evlat olması herseyden daha önemli. Hepimize rabbim sağlıklı aklibasinda ihsan sahibi evlatlar nasip etsin
30 yaşındayım. sizin yaşınız kaç acaba?Amin canim insallah. Sormasi ayip kac yasindasin canim.
29 bende canim30 yaşındayım. sizin yaşınız kaç acaba?
Evetne güzel genç yaşta anne olmuşsunuz
yani muhakkak bir afallama yaşayacak ama ikinci evladinizi eve getirdiğiniz de ondan ilginizi kaybetmemeye çalışın. ve şimdiden alıştırin kardeşin olacak seninle oyunlar oynucak vs. diyerek. hatta biyerde okumuştum ikinci çocuk doğduğunda hastaneden dönerken ilk çocuğa oyuncak alıp bunu sana kardeşin aldı diyerek vermişler bu benim hoşuma gitmişti. ama kız evlatlar çabuk alışıyor yürekleri mermamet dolu olduğundan alışır. hiç canınızı sıkmayın.Evetkizimla arkadas gibi buyuyoruz ikimiz birlikte kardesi gelince umarim kiskanmaz bana cok bagli cunku bu yuzden korkuyrm cok.
Tabi tabi, kese rahimdeyde iç gebelik canım.Ay Allah korusundış gebelik olup olmadığı anlaşılır değil mi keseden
Yulaf yiyebiliyorsanz öğün karbonhidrat olarak silme uc yemek kasigi yulafa uzeri gececk sekilde sut koyup icine kuru yada yas meyve katip yada badem ceviz yada sadeyiyebilirsn lifli oldugu icin oda cikarir
Valla yulafı hiç sevemedim yani tadı bana acaip kötü geliyo kefirimde maalesef mayam yok onun yerine ev yoğurdu yiyorumKefir çok sağlıklı ama mayasini bulup evde gunluk bi bardaga mayalayip içersen daha sağlıklı. Bn evde bir ara cok mayaladm yarin mayalarm canlimi dondirucudan cikarip yapcam bende kalsiyum almamiz lazm bn yogurt sade yiyemiyorm illa bisi olcak iicndenane bile atsam iyide iste kefir daha mantikli geliyor sutten sanirim biktm biraz değişiklik yapıp kefire gecicem
Evet arada oluyor bendeMide yanması yaşayan var mı kızlar
Canım ben 3 gündür doğru düzgün bir şey yemiyorum zorla armut yiyorum sıkıntı yaşamayım diye işe yarıyorDün akşam kefir içtim rahatladım vallahi doktoruma ilaç yazdırdım karnım şişti resmen kayısıyı denedim işe yaramadı hiç bende
Canım sordun mu yazdın mı buraya göremedim kusura bakmaYazarım tabi ki
Tam ne yanma ne bulantı bendeki canım.Mide yanması yaşayan var mı kızlar
Sağol canım benim bu 4.gebeliğim ilk bebebeğimi 11.haftada kalbi durdu sonra genetik testi yaptırdım problem çıktı iğne ve aspirin kullandım doğuma kadar ikisindede bende bundan öncekinde emziriyodum 16 aylıktı 2 ay kadar devam ettim sonra bıraktırdım rahimde kasılma hissediyodum emzirirken ama iğne için çocuk doktoru. Zararı yok demişti tabiki sen danış genede doktoruna onlar peş peşeydi şimdi üzerinden 6-7 sene geçti gene aymı heyecan aynı korkular Allahım sağlıkla almak nasip etsin kucaklarımıza emanetlerimiziGeçmiş olsun canım 2. gebelik mi?Ben de başladım dr a gitmeden.Emziriyorum bir de emzirirken zararlıymış o yüzden 2 günde 1 yapıyorum.Pazartesi randevum var ne olur ne olmaz diye korktum.
Aa deniyim bende sağol canımCanım ben 3 gündür doğru düzgün bir şey yemiyorum zorla armut yiyorum sıkıntı yaşamayım diye işe yarıyor
Evet canım dedim su gibi bi akıntı geliyo çok normal dedi bu haftalar da ben de daha detay sormadım bide ben kan idrar tahlili tsh falan tahlil verdim baya rutin gebelik tahlilleriymiş aklınız da bulunsun siz de verin benceCanım sordun mu yazdın mı buraya göremedim kusura bakma
Canım normaldir muz leblebi falan ye toparlanırsınKızlar günaydın. Afedersiniz 2 gündür şiddetli ishal sorunu yaşıyorum, birde tuvaleti yaparken afedersiniz başım dönüyor olduğum yerde bayılacak gibi oluyorum normal mi bu
Susuz kalıyorsun su iç bol bolKızlar günaydın. Afedersiniz 2 gündür şiddetli ishal sorunu yaşıyorum, birde tuvaleti yaparken afedersiniz başım dönüyor olduğum yerde bayılacak gibi oluyorum normal mi bu
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de senle ayni durumdayım. Daha kese gormeyede gitmedim. Onumuzdeki hafta gidicem.Amiiiiiin canım, inşallah.
Valla benim de stresten migrenim tuttu işte.
Karından göremeyince doktora kaç kere “Dış gebelik değil dii mi?” diye sordum bilmiyorum.
Nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri dedi en sonunda.
İster istemez oluyor o stres canım.
Bir de daha önce kaybımız olduğu için, insanın içi hiçbir zaman rahat edemiyor galiba.
Canim dubhalac iyi geldi bana.Aa niye oluyo acaba ya bilmiyorumki nasıl kurtulucaz ben çok zorlanıyorum ıkınmak falan istemiyorum