2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Amin canim insallah. Sormasi ayip kac yasindasin canim.

Evet kizimla arkadas gibi buyuyoruz ikimiz birlikte kardesi gelince umarim kiskanmaz bana cok bagli cunku bu yuzden korkuyrm cok.
yani muhakkak bir afallama yaşayacak ama ikinci evladinizi eve getirdiğiniz de ondan ilginizi kaybetmemeye çalışın. ve şimdiden alıştırin kardeşin olacak seninle oyunlar oynucak vs. diyerek. hatta biyerde okumuştum ikinci çocuk doğduğunda hastaneden dönerken ilk çocuğa oyuncak alıp bunu sana kardeşin aldı diyerek vermişler bu benim hoşuma gitmişti. ama kız evlatlar çabuk alışıyor yürekleri mermamet dolu olduğundan alışır. hiç canınızı sıkmayın.

Yulaf yiyebiliyorsanz öğün karbonhidrat olarak silme uc yemek kasigi yulafa uzeri gececk sekilde sut koyup icine kuru yada yas meyve katip yada badem ceviz yada sade yiyebilirsn lifli oldugu icin oda cikarir

Valla yulafı hiç sevemedim yani tadı bana acaip kötü geliyo kefirimde maalesef mayam yok onun yerine ev yoğurdu yiyorum

Geçmiş olsun canım 2. gebelik mi?Ben de başladım dr a gitmeden.Emziriyorum bir de emzirirken zararlıymış o yüzden 2 günde 1 yapıyorum.Pazartesi randevum var ne olur ne olmaz diye korktum.
Sağol canım benim bu 4.gebeliğim ilk bebebeğimi 11.haftada kalbi durdu sonra genetik testi yaptırdım problem çıktı iğne ve aspirin kullandım doğuma kadar ikisindede bende bundan öncekinde emziriyodum 16 aylıktı 2 ay kadar devam ettim sonra bıraktırdım rahimde kasılma hissediyodum emzirirken ama iğne için çocuk doktoru. Zararı yok demişti tabiki sen danış genede doktoruna onlar peş peşeydi şimdi üzerinden 6-7 sene geçti gene aymı heyecan aynı korkular Allahım sağlıkla almak nasip etsin kucaklarımıza emanetlerimizi

Kızlar günaydın. Afedersiniz 2 gündür şiddetli ishal sorunu yaşıyorum, birde tuvaleti yaparken afedersiniz başım dönüyor olduğum yerde bayılacak gibi oluyorum normal mi bu

Canım ben 3 gündür doğru düzgün bir şey yemiyorum zorla armut yiyorum sıkıntı yaşamayım diye işe yarıyor
Aa deniyim bende sağol canım
Canım sordun mu yazdın mı buraya göremedim kusura bakma
Evet canım dedim su gibi bi akıntı geliyo çok normal dedi bu haftalar da ben de daha detay sormadım bide ben kan idrar tahlili tsh falan tahlil verdim baya rutin gebelik tahlilleriymiş aklınız da bulunsun siz de verin bence

Kızlar günaydın. Afedersiniz 2 gündür şiddetli ishal sorunu yaşıyorum, birde tuvaleti yaparken afedersiniz başım dönüyor olduğum yerde bayılacak gibi oluyorum normal mi bu
Canım normaldir muz leblebi falan ye toparlanırsın

Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de senle ayni durumdayım. Daha kese gormeyede gitmedim. Onumuzdeki hafta gidicem.

Aa niye oluyo acaba ya bilmiyorumki nasıl kurtulucaz ben çok zorlanıyorum ıkınmak falan istemiyorum
Canim dubhalac iyi geldi bana.
Sabahları ac karna zeytinyağı icyim bi corba kaşığı
4 gun kurusu uzerine de 2 bardak sıcak su içtim
Kahvaltıya da salatalik yiyerek basladim.
Herseyi yapinca o gun icin normale dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…