2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Canim benim kalbini butun tut ve Allahima bol bol dua et. Allahin izniyle saklanmistir fistik ve haftaya kendini gosterir kalp sesinide duyarsin canim sen hic moralini bozma olurmu o seni hissediyor cunku.

Bende var, sabahları kalktığımda özellikle afedersiniz çıkartıyorum gün içinde de sürekli bulantı halindeyim
Benim gecen hafta bulantilarim vardi. Ama bu hafta sıp diye kesildi resmen. Korku sardi sanki banada acaba biseymi oldu bebise diye. Cnku ust uste grip geciriyorum. Kalbinin durmasindan korkuyrm. İnternette arastirdim biraz kalp durmasinda annede bir belirti olmaz yaziyor. Bu grip korkutuyor beni. Agir atlatiyorum ve cok yoruluyorm.

Canım portakal falan ye ilaç kullanamıyoruz malum yat dinlen terlemeye çalış geçmiş olsun bağışıklığın hamilelikte zayıfladı belki olabilir sıkıntı yapma geçer inşallah
Gecen haftalarda midem tuhafti bulantilar filan baslamisti ama bu gripten sonra sıp diye kesildi mide bulantilarim. Ve buda bende korku olusturdu acaba bebege biseymi oldu diye. İnternetten arastirdm kalbi duran fetusda anne hissedemezmis bundan korkuyorum. Ust uste grip gecirince yazik yavrum dayanamadi mi acaba diyorum korkuyorum.

Kizlar 8 ekimde gitmistim en son kontrole alttan bakarak bebegi gordu ve kalbi orda bak atiyor dedi sesinide duymadik. Bu grip etkilermi acaba bebegi ustustune cok agir geciriyorum. Ve mucovit-C diye sandoz var ondan icmistim gecen gun. Onun icindeki bir maddede tehlikeliymis bebek icin iyice korku sardi beni. Bir dahaki kontrolum 27 ekimde acaba daha erken gitsem mi bilemedim. Mide bulantilarim kesilince iyice panik oldum cnku.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 6h5g olduk bugün . daha kimselerle paylasamadim evlatceyizimi. kalp atışini duydum . normalde 7h 3g olması gerekirken sanırsam geç döllenme söz konusu doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi. Rabbim kalpten dileyenlerin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…