2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Gecen haftalarda midem tuhafti bulantilar filan baslamisti ama bu gripten sonra sıp diye kesildi mide bulantilarim. Ve buda bende korku olusturdu acaba bebege biseymi oldu diye. İnternetten arastirdm kalbi duran fetusda anne hissedemezmis bundan korkuyorum. Ust uste grip gecirince yazik yavrum dayanamadi mi acaba diyorum korkuyorum.
Canım sanmıyorım benim geçen hafta pazar kanamam oldu bi anda tüm belirtilerim de kesildi göğüs hassasiyetim kayboldu nerdeyse ertesi gün doktora gittim bebekte kese de oluşmuştu onunla alakası olucağını sanmam bak şuan hassasiyetim yine başladı belirtiler bazen olur bazen olmaz bi anda kesilir yavaş yavaşta kesilir kalbin durmasını böyle basit bişeyden anlamak bence mümkün değil

Merhaba kızlar bende Haziran annesi olacağım İnşAllah ama 3 gün sonra randevum var önce ona gidip kalp atışı kese vs. Gördükten sonra adımı ekletmek istiyorum ALLAH izin verirse 🤲🏻 yumurtlama günümü biliyorum tam 10.gun oldu ona göre 6+2 şuan ama son adet tarihine göre 5+5 ben yumurtlama gününü esas alıyorum şuan bakalım doktor hangisini seçecek , çünkü kan verdiğimde adetime daha 4 gün varken ilk gebeligimde adet günümde aldığım değeri aldım ilkinde de yumurtlamayi biliyordum 14.gündü tam mesela o yüzden 😂😂

Bende çok hastayım zor ayakta duruyorum korkmayalım lütfen. Birbirimize destek çıkalım hepimizin herşey yolundadır inanıyorum ben . Evde kedimiz vardı toksoplazma yüksek çıktı artık bahçede ben evdeyken hep miyavlıyor çok üzülüyorum .

Eklentiler

• 2D249151-842A-48C8-AC4B-0E8D9201DA57.jpeg
    2D249151-842A-48C8-AC4B-0E8D9201DA57.jpeg
    153,3 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın kızlar bugun ilk randevum var birazdan gidicem çok heycan yaptım inşallah herşey yolundadır❤️
Benim de ilk randevum bugün, çok ama çok heyecanlıyım.
12’deydi, biraz erkene çektiler.
2 kere lekelenme oldu bende, çok korkuyorum.
İnşallah canım, inşallah ikimiz için de her şey yolundadır. 🙏

pinkbuyu pinkbuyu canım, o kabızlık bende ömür boyu olan bir şey.
Bir ara sabah aç karnına zeytinyağı içmeyi denedim, o bile fayda etmedi.
En iyi gelen şey, geceden suya koyduğum küçük küçük doğranmış 3 kuru kayısı, 2 gün kurusu oldu.
Sabah uyanır uyanmaz suyunu içiyorum.
1 saat sonra da kayısıların üzerine 2 ceviz kırıp yiyorum.
Bayaa düzene sokuyo, aklında bulunsun.
Bir de hamileliği öğrendiğimden beri kıymalı etli yemek yememeye çalışıyorum.
Akdeniz usulü besleniyorum.
Zeytinyağlı pırasa, fasulye, pilaki falan yiyorum. İyice çiğniyorum.
Ve en önemlisi günde 3lt su içiyorum.
Daha iyiyim şimdi.

Bilemiyorum canım o gün çok üzüldüm gerçekten ama şuan tevekkül içindeyimm bir yandan bir hikayeye rastladım umut oldu. Doktorumda zaten haftaya cumaya çağırmıştı kesem ayın 7sinde 1 cm çarşamba da 2 cm di. Ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş olabilir dedi. Şuan tedirginim evet ama vardır bundada bir hayır umarım herşey yolundadır. Bak hikaye de bu linkte. Facebook'a Giriş Yap
Canım sen pozitifi battan kaç gün önce gördün? Maalesef bende de kese ve bebek var ama kalp atışı yok 😔 pozitifi gördüğüm tarihe göre geç döllenme olamaz. Yine de acaba yavaş gelişme söz konusu olabilir mi diye düşünmek istiyorum ama hiç umudum yok.. İnşallah haftaya ikimiz için de mucize olur.

pinkbuyu pinkbuyu canım, o kabızlık bende ömür boyu olan bir şey.
Bir ara sabah aç karnına zeytinyağı içmeyi denedim, o bile fayda etmedi.
En iyi gelen şey, geceden suya koyduğum küçük küçük doğranmış 3 kuru kayısı, 2 gün kurusu oldu.
Sabah uyanır uyanmaz suyunu içiyorum.
1 saat sonra da kayısıların üzerine 2 ceviz kırıp yiyorum.
Bayaa düzene sokuyo, aklında bulunsun.
Bir de hamileliği öğrendiğimden beri kıymalı etli yemek yememeye çalışıyorum.
Akdeniz usulü besleniyorum.
Zeytinyağlı pırasa, fasulye, pilaki falan yiyorum. İyice çiğniyorum.
Ve en önemlisi günde 3lt su içiyorum.
Daha iyiyim şimdi.
Canim sabah 3 kayisi uzerine sicak su içtim. 1 corba kaşığı zeytinyağı yedim. Ac karbina salatalik yedim.
Cok sukur diyim anlayın siz 😂 dun gercj dubhalac surup içmiştim. Onun da etkisi olmuştur.

Kızlar ben öğretmenim 4 senedir bir kolejde çalışıyordum.Bu sene işimden ayrılarak kpss çalışmaya karar verdim.Evde sürekli ders çalışıyorum eskisi gibi tempolu bir hayatım kalmadı.Hareketsizlikte hamilelikte iyi değil acaba hergün yürüyüşe mi başlasam sizce kötü mü gelir iyi mi gelir düzenli yürüyüşler

Kızlar ben öğretmenim 4 senedir bir kolejde çalışıyordum.Bu sene işimden ayrılarak kpss çalışmaya karar verdim.Evde sürekli ders çalışıyorum eskisi gibi tempolu bir hayatım kalmadı.Hareketsizlikte hamilelikte iyi değil acaba hergün yürüyüşe mi başlasam sizce kötü mü gelir iyi mi gelir düzenli yürüyüşler
İlk 3 ay ufak ufak yürüyüşler de bir sakınca olacağını düşünmüyorum, riskli bir gebeliginiz yoksa. Ama siz yine de doktorunuza bi sorun bence.

Kızlar ben geldim. Çok şükür kese normal bebiş var içinde ben bugun adet tarihine göre 6+2yim ama doktor 5+5 dedi. Kalp atışı var alttan baksak duyarız ama istermisiniz dedi gerek yok herşey normalse dedim. Herşey normal gayet güzel görünüyor atışı dedi. 10 gün sonra gel tekrar dedi. Buna şükür🙏tüm güzel haber bekleyen arkadaşlarım güzel haberler alsınlar inşallah❤️❤️

X