2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Belirtilerinizi okudukça kendiminkilerdende bahsedeyim istedim..aşırı yorgunluk erkenden uyuma isteği, aşırı şişkinlik, gaz, aşırı gergin ve sinirlilik, kabızlık, akıntı, gece idrara sıkışip uyanma, iştah, burunda tıkanma kuruma, meme hassasiyeti ve evdeki bebe😂 yok yok yani dahasida var gelicek olan..herkese kolaylıklar dilerim
Uu dibine kadar yaşıyosun bende şuan göğüs hassasiyeti, kabızlık ve dediğin gibi aşırı sinir 😂

Aa niye oluyo acaba ya bilmiyorumki nasıl kurtulucaz ben çok zorlanıyorum ıkınmak falan istemiyorum
Ben ikindim mecburen. Umarim bebege zarar vermemisimdir. Ikinmasam çatlayacak gibiydim. Kan falan gelmedi. Dusuk olsa kan gelirdi degil mi? Hemen sonrasinda dubhalac surup ictim. Doktor vermisti.

Ben ikindim mecburen. Umarim bebege zarar vermemisimdir. Ikinmasam çatlayacak gibiydim. Kan falan gelmedi. Dusuk olsa kan gelirdi degil mi? Hemen sonrasinda dubhalac surup ictim. Doktor vermisti.
Yok canım geçen bende ıkındım mecbur kaldım artık yani naptıysam kâr etmedi sağlıklı da besleniyorum onunla alakalı değil anladım ama etkili bi ilaç bulucam inşallah

Adet gününden 3 gun geçti.. ilk defa 2.cizgi hemen çıktı.. inşallah vardır yarın yine 2. Farklı Bi test alacağım.. yine atarım..
Benim de böyleydi ilk testim ertesi gün kan verdiğimde 126 çıkmıştı hayırlı olsun😊

Eklentiler

• IMG_20211001_061906.jpg
    IMG_20211001_061906.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 42
X