2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Belli olmaz o ya içimizi karartmayalım herşey yolundadır öyle Ümit ediyorum

7+4 deyim geç döllenme ihtimali yok ovulasyon takip ettim maalesef.
Mesajınızı görünce yazmak istedim.Benimde yumurtlamam çok düzenliydi hamile kaldığımda doktor hep 10 gün küçük söylüyordu sonra başka sebeplerden doktor değiştirdim o tam gününe göre söyledi. Böyle durumlarda ultrason cihazı çok önemli başka bir hastaneye de git bence

Hastane yeni, ultrason cihazları da yenidir diye düşünüyorum. Yine de haftaya başka doktora giderim belki

Belli olmaz o ya içimizi karartmayalım herşey yolundadır öyle Ümit ediyorum
Bilemiyorum canım o gün çok üzüldüm gerçekten ama şuan tevekkül içindeyimm bir yandan bir hikayeye rastladım umut oldu. Doktorumda zaten haftaya cumaya çağırmıştı kesem ayın 7sinde 1 cm çarşamba da 2 cm di. Ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş olabilir dedi. Şuan tedirginim evet ama vardır bundada bir hayır umarım herşey yolundadır. Bak hikaye de bu linkte. Facebook'a Giriş Yap

Merhaba herkese
idrar damlattigim anda 2.cizgi belirdi sizde Bi bakarmisiniz rica etsem.. ümit varmi...

Eklentiler

• 20211015_214220.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 81
Kizlar ya inanilmaz bi kabizlik problemim var benim gibi olanlar var mi? Ikinma yapmak da cok cok zararliymis napcagimi sasirdim yahu .
Bende ya fenayım kefir içtimde rahatladım biraz doktora yazdım probiyotik al dedi ama bakıcam yarın

Belirtilerinizi okudukça kendiminkilerdende bahsedeyim istedim..aşırı yorgunluk erkenden uyuma isteği, aşırı şişkinlik, gaz, aşırı gergin ve sinirlilik, kabızlık, akıntı, gece idrara sıkışip uyanma, iştah, burunda tıkanma kuruma, meme hassasiyeti ve evdeki bebe yok yok yani dahasida var gelicek olan..herkese kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…