- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.001
Uu dibine kadar yaşıyosun bende şuan göğüs hassasiyeti, kabızlık ve dediğin gibi aşırı sinirBelirtilerinizi okudukça kendiminkilerdende bahsedeyim istedim..aşırı yorgunluk erkenden uyuma isteği, aşırı şişkinlik, gaz, aşırı gergin ve sinirlilik, kabızlık, akıntı, gece idrara sıkışip uyanma, iştah, burunda tıkanma kuruma, meme hassasiyeti ve evdeki bebeyok yok yani dahasida var gelicek olan..herkese kolaylıklar dilerim
Yaklaşık 2,5 kat artıyorduBeta degerleriniz nasildi?
Daha bunlar hicbisey olağan olanlar..şimdilik bahsetmeyeyim sonrasindanUu dibine kadar yaşıyosun bende şuan göğüs hassasiyeti, kabızlık ve dediğin gibi aşırı sinir
Ay benimki de 3 e yakın artıyorduYaklaşık 2,5 kat artıyordu
Ay zor valla. Benim normalde olurdu tam tersi gebelikte olmadı henüz. Kefir bana hemen etki ediyordu. Kayısı hoşafı falan içebilirsinKizlar ya inanilmaz bi kabizlik problemim var benim gibi olanlar var mi? Ikinma yapmak da cok cok zararliymis napcagimi sasirdim yahu .
Valla ödenmez yani anne olunca anlarsınız derler daha hamileyken anladımDaha bunlar hicbisey olağan olanlar..şimdilik bahsetmeyeyim sonrasindanananın hakkı ödenmez velhasıl
Siz ultrasona girdiniz mi peki? Ben 6.haftayı beklemiştim muayeneye gitmek için, gittiğim gibi de sürprizle karşılaştımAy benimki de 3 e yakın artıyordu
Ben ikindim mecburen. Umarim bebege zarar vermemisimdir. Ikinmasam çatlayacak gibiydim. Kan falan gelmedi. Dusuk olsa kan gelirdi degil mi? Hemen sonrasinda dubhalac surup ictim. Doktor vermisti.Aa niye oluyo acaba ya bilmiyorumki nasıl kurtulucaz ben çok zorlanıyorum ıkınmak falan istemiyorum
Yok canım geçen bende ıkındım mecbur kaldım artık yani naptıysam kâr etmedi sağlıklı da besleniyorum onunla alakalı değil anladım ama etkili bi ilaç bulucam inşallahBen ikindim mecburen. Umarim bebege zarar vermemisimdir. Ikinmasam çatlayacak gibiydim. Kan falan gelmedi. Dusuk olsa kan gelirdi degil mi? Hemen sonrasinda dubhalac surup ictim. Doktor vermisti.
Cok sanslisin. Su an sana ben bile nazar degdirebilirimAy zor valla. Benim normalde olurdu tam tersi gebelikte olmadı henüz. Kefir bana hemen etki ediyordu. Kayısı hoşafı falan içebilirsin
5+5 de gittim kese ve yolk göründüSiz ultrasona girdiniz mi peki? Ben 6.haftayı beklemiştim muayeneye gitmek için, gittiğim gibi de sürprizle karşılaştım
Bence uzun sürmez döner eski halineCok sanslisin. Su an sana ben bile nazar degdirebilirimbence her yerde soyleme. Cok zor bir seymis kabizlik onu anladım yahuu
MaşallahKızlar bende ne bulantı ne kusma ne öğürme hicbisiy yok yahu
Valla benim garip hapla bulantıyı durdurdum ama tiksinme de ayrı bi sıkıntıSelam canlar nasılsınız keyifler nasıl
Maşallahİnan hoş şeyler değil
Bende bulantı yok ama acayip kokular alma varValla benim garip hapla bulantıyı durdurdum ama tiksinme de ayrı bi sıkıntıAma napalım idare ediyoruz mecbur sen naparsın nasılsın
Benim de böyleydi ilk testim ertesi gün kan verdiğimde 126 çıkmıştı hayırlı olsunAdet gününden 3 gun geçti.. ilk defa 2.cizgi hemen çıktı.. inşallah vardır yarın yine 2. Farklı Bi test alacağım.. yine atarım..