2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Uu dibine kadar yaşıyosun bende şuan göğüs hassasiyeti, kabızlık ve dediğin gibi aşırı sinir

Kizlar ya inanilmaz bi kabizlik problemim var benim gibi olanlar var mi? Ikinma yapmak da cok cok zararliymis napcagimi sasirdim yahu .
Ay zor valla. Benim normalde olurdu tam tersi gebelikte olmadı henüz. Kefir bana hemen etki ediyordu. Kayısı hoşafı falan içebilirsin

Aa niye oluyo acaba ya bilmiyorumki nasıl kurtulucaz ben çok zorlanıyorum ıkınmak falan istemiyorum
Ben ikindim mecburen. Umarim bebege zarar vermemisimdir. Ikinmasam çatlayacak gibiydim. Kan falan gelmedi. Dusuk olsa kan gelirdi degil mi? Hemen sonrasinda dubhalac surup ictim. Doktor vermisti.

Ben ikindim mecburen. Umarim bebege zarar vermemisimdir. Ikinmasam çatlayacak gibiydim. Kan falan gelmedi. Dusuk olsa kan gelirdi degil mi? Hemen sonrasinda dubhalac surup ictim. Doktor vermisti.
Yok canım geçen bende ıkındım mecbur kaldım artık yani naptıysam kâr etmedi sağlıklı da besleniyorum onunla alakalı değil anladım ama etkili bi ilaç bulucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…