2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bende aynı durumdayımmm acıktıkça acıkıyorum ve bulanıyor midemmmmmmm
Valla ben hapla kurtardım biraz
Benim de yemek yedikten sonra mide bulantım başlıyor
Yemek sonrası olmuyor benim Allahtan. Yemek sonrası için de şurup verdi bana ama onu kullanmıyorum
Yapmaaa yanarız Ya inşallah daha kötü olmaz ne diyim, hepimiz sağlıklı olalım da dayanıcaz bi şekilde Acaba şu bulantı bilekliklerini mi denesem dedim ama işe yaramadığını söyleyen de çok
Aynen mecbur dayancaz artık Bende alcam diyorum kaç gündür fırsat bulamadım

çok fena koku alıyorum sabah rimel sürerken rimelin kokusuna öğürdüm o derece oldukrimel kokar mı insana ya
Ben mide rahatsızlığı geçirdiğimde öyleydi kokar valla bilirim ama dediğim gibi temiz havada derin nefes alıp vermek kusmana engel olur. O zaman sadece beyaz peynirli tost yiyebiliyordum. Geçici ama canım umarım seninki de cabuk geçer

Ayaklarım buz gibi ısınmıyor mesela dışarıda 2 çorapla geziyorum işte falan hala soğuk Ay bulantın olmasın zor o
Kesin olur emin oldum artık ayağa viks sürülüyormus uyumadan önce onu duymuştum hem ısıtıyor hem hastalığı engelliyor ama gebelikte viks sürülür mu onu arastiramadim geçince de unuttum. Doktora gidince sor istersen benim daha 1 hafta var

Bence viks zararlıdır ya bende haftaya cuma ya da cumartesi gitcem bakalım

Bence viks zararlıdır ya bende haftaya cuma ya da cumartesi gitcem bakalım
Sormadım daha erken diye zaten sadece kan değerine baktı. Valla şaşırdım ne zararlı ne değil nemlendirici bile süresim gelmiyor yüzüme sampuanimi değiştirip organik birseyler bakıyorum böyle şeylere de pek inanmazdım oysaki yok artık o kadar degil dediğim şeyleri yaparken buluyorum kendimi

İnşallah her şey yolundadır. Aklım sende
Bu sabah hafif kırmızı parcalı bi lekelenmem oldu. Hemen gidip kan verdim sonra doktoruma gittim. Doktorum da yurt dısında konferanstaymıs. Aynı hastanede baska bir hoca baktı, kan sonucunu beklicez dedi. Zaten ultrason bakmadı kucuk bisey gorunmez diye, aksi gibi bu saat oldu hala kan sonucu da cıkmadı. Saglık ocagında vermiştim yarına mı kaldı acaba

İlinizin adını ve sağlık ocağı tahlil sonuçları yazın google ye eğer barkod numarası vs çekmişseniz ordan aratabiliyorsunuz sonucu

Sen sistemden bakmaya devam et canım belki çıkar bugün. Dinlen kalkma. Progesteron alırsın lekelenme devam ederse eczaneden

Ay yok ben o kadar değilim

Öğürme yok bende sadece 2 kere sabah çıkardım. Bulanıyor midem kendi kendine 2 gündür ilaç içiyorum iyiyim de gerçi Tiksinme bolca var bende. Bulantısız geçirirsin belki sen daha iyi
İşte bulantı gibi de değil gibi de bilmiyorum ilerledikçe ne olacak
Mide yanması oluyor bende de
2 gün önceye kadar benim de sadece tiksinti gibiydi 2 gündür felaketlerdeyim
Yapma deme deme. Okulda yemekhanede nöbet falan tutuyorum yanarım
Benim de yemek yedikten sonra mide bulantım başlıyor
Benimde öyle kusma derecesine gelmiyorum ama sanırım henüz gelmiyorum

İlinizin adını ve sağlık ocağı tahlil sonuçları yazın google ye eğer barkod numarası vs çekmişseniz ordan aratabiliyorsunuz sonucu
Tesekkür ederim evet oradan bakıyorum ben de zaten ama cıkmadı hala normal degerden yuksek oldugu belli y yazıypr ama değer yok onay bekliyor diyor, bu saat oldu cıkmadı, önceki testimi de sabah vermiştim ogleden sonra 2 gibi cıkmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…