- 2 Ağustos 2013
- 34.141
- 101.607
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.961
Valla ben hapla kurtardım birazBende aynı durumdayımmm acıktıkça acıkıyorum ve bulanıyor midemmmmmmm
Yemek sonrası olmuyor benim Allahtan. Yemek sonrası için de şurup verdi bana ama onu kullanmıyorumBenim de yemek yedikten sonra mide bulantım başlıyor
Aynen mecbur dayancaz artıkYapmaaa yanarızYa inşallah daha kötü olmaz ne diyim, hepimiz sağlıklı olalım da dayanıcaz bi şekilde Acaba şu bulantı bilekliklerini mi denesem dedim ama işe yaramadığını söyleyen de çok
2 gün önce 2843’tü canım.beta kaçtı ?
Ben mide rahatsızlığı geçirdiğimde öyleydi kokar valla bilirim ama dediğim gibi temiz havada derin nefes alıp vermek kusmana engel olur. O zaman sadece beyaz peynirli tost yiyebiliyordum. Geçici ama canım umarım seninki de cabuk geçerçok fena koku alıyorum sabah rimel sürerken rimelin kokusuna öğürdüm o derece oldukrimel kokar mı insana ya
Kesin olur emin oldum artıkAyaklarım buz gibi ısınmıyor mesela dışarıda 2 çorapla geziyorum işte falan hala soğukAy bulantın olmasın zor o
Canım daha erken dur bakalım keseyi görmeye gittiğinde boyutu hakkında bilgi vermişmiydi7+4 deyim geç döllenme ihtimali yok ovulasyon takip ettim maalesef.
Bence viks zararlıdır yaKesin olur emin oldum artıkayağa viks sürülüyormus uyumadan önce onu duymuştum hem ısıtıyor hem hastalığı engelliyor ama gebelikte viks sürülür mu onu arastiramadim geçince de unuttum. Doktora gidince sor istersen benim daha 1 hafta var
Sormadım daha erken diye zaten sadece kan değerine baktı. Valla şaşırdım ne zararlı ne değil nemlendirici bile süresim gelmiyor yüzüme sampuanimi değiştirip organik birseyler bakıyorum böyle şeylere de pek inanmazdım oysaki yok artık o kadar degil dediğim şeyleri yaparken buluyorum kendimiBence viks zararlıdır yabende haftaya cuma ya da cumartesi gitcem bakalım
Bu sabah hafif kırmızı parcalı bi lekelenmem oldu. Hemen gidip kan verdim sonra doktoruma gittim. Doktorum da yurt dısında konferanstaymıs. Aynı hastanede baska bir hoca baktı, kan sonucunu beklicez dedi. Zaten ultrason bakmadı kucuk bisey gorunmez diye, aksi gibi bu saat oldu hala kan sonucu da cıkmadı. Saglık ocagında vermiştim yarına mı kaldı acabaİnşallah her şey yolundadır. Aklım sende
İlinizin adını ve sağlık ocağı tahlil sonuçları yazın google ye eğer barkod numarası vs çekmişseniz ordan aratabiliyorsunuz sonucuBu sabah hafif kırmızı parcalı bi lekelenmem oldu. Hemen gidip kan verdim sonra doktoruma gittim. Doktorum da yurt dısında konferanstaymıs. Aynı hastanede baska bir hoca baktı, kan sonucunu beklicez dedi. Zaten ultrason bakmadı kucuk bisey gorunmez diye, aksi gibi bu saat oldu hala kan sonucu da cıkmadı. Saglık ocagında vermiştim yarına mı kaldı acaba
Sen sistemden bakmaya devam et canım belki çıkar bugün. Dinlen kalkma. Progesteron alırsın lekelenme devam ederse eczanedenBu sabah hafif kırmızı parcalı bi lekelenmem oldu. Hemen gidip kan verdim sonra doktoruma gittim. Doktorum da yurt dısında konferanstaymıs. Aynı hastanede baska bir hoca baktı, kan sonucunu beklicez dedi. Zaten ultrason bakmadı kucuk bisey gorunmez diye, aksi gibi bu saat oldu hala kan sonucu da cıkmadı. Saglık ocagında vermiştim yarına mı kaldı acaba
Ay yok ben o kadar değilimSormadım daha erken diye zaten sadece kan değerine baktı. Valla şaşırdım ne zararlı ne değil nemlendirici bile süresim gelmiyor yüzüme sampuanimi değiştirip organik birseyler bakıyorum böyle şeylere de pek inanmazdım oysaki yok artık o kadar degil dediğim şeyleri yaparken buluyorum kendimi
İşte bulantı gibi de değil gibi de bilmiyorum ilerledikçe ne olacakÖğürme yok bende sadece 2 kere sabah çıkardım. Bulanıyor midem kendi kendine 2 gündür ilaç içiyorum iyiyim de gerçiTiksinme bolca var bende. Bulantısız geçirirsin belki sen daha iyi
Mide yanması oluyor bende deBenim de çıkarma isteği gelmiyor henüz ama özellikle sabahları açken midem bir tuhaf oluyor bulantı gibi ama tam da değil aslında2 gündür gün içinde de sık sık yemezsem oluyor, bazen de midem ekşiyor çok değişik
Yapma deme deme. Okulda yemekhanede nöbet falan tutuyorum yanarım2 gün önceye kadar benim de sadece tiksinti gibiydi 2 gündür felaketlerdeyim
Benimde öyle kusma derecesine gelmiyorum ama sanırım henüz gelmiyorumBenim de yemek yedikten sonra mide bulantım başlıyor
İlerledikçe bulantı olduğunu anlıyorsunİşte bulantı gibi de değil gibi de bilmiyorum ilerledikçe ne olacak
Mide yanması oluyor bende de
Yapma deme deme. Okulda yemekhanede nöbet falan tutuyorum yanarım
Benimde öyle kusma derecesine gelmiyorum ama sanırım henüz gelmiyorum
Evet bende de oluyor oKızlar beyaz su gibi akıntınız oluyomu ya bende 2 gündür var birden geliyo neden oluyo acaba
Ya birden akıyo ödüm kopuyo enfeksiyon olabilirmi acaba kahverengi leke durdu bu başladı şimdideEvet bende de oluyor o
Teşekkür ederim bakalım devam etmez umarımEvet canım.
Hamilelik öncesi de her vajinal muayenede ağrı oluyo bende.
Biraz kasıyorum kendimi galiba.
Ertesi güne geçiyo.
Tesekkür ederim evet oradan bakıyorum ben de zaten ama cıkmadı hala normal degerden yuksek oldugu belli y yazıypr ama değer yok onay bekliyor diyor, bu saat oldu cıkmadı, önceki testimi de sabah vermiştim ogleden sonra 2 gibi cıkmıstıİlinizin adını ve sağlık ocağı tahlil sonuçları yazın google ye eğer barkod numarası vs çekmişseniz ordan aratabiliyorsunuz sonucu
Benim yumurtlamadan beri var canım hala her lavaboda oluyor beyaz akıntıKızlar beyaz su gibi akıntınız oluyomu ya bende 2 gündür var birden geliyo neden oluyo acaba