- 24 Ekim 2012
- 3.216
- 2.202
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.021
Benim de 3 kata yakin artiyor, sizinde mi ikiz? Simdi bi heyecan bastı.Ay benimki de 3 e yakın artıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 3 kata yakin artiyor, sizinde mi ikiz? Simdi bi heyecan bastı.Ay benimki de 3 e yakın artıyordu
Eğer sabahki gebelik testimde çıkarsa koşarak kan tahlili vermeye gidecegimBenim de böyleydi ilk testim ertesi gün kan verdiğimde 126 çıkmıştı hayırlı olsun
Dur aman olmasınBende bulantı yok ama acayip kokular alma var daha tiksinti de yok bakalım hele
Ay yooookBenim de 3 kata yakin artiyor, sizinde mi ikiz? Simdi bi heyecan bastı.
Olmasın kesinlikleDur aman olmasın
Bendensin gelKızlar bende ne bulantı ne kusma ne öğürme hicbisiy yok yahu
Demek ki degerle ilgisi yok. Bosa heyecanlandikAy yooook
Sonradan görünenler de duydum bu arada ben5+5 de gittim kese ve yolk göründü Herhangi bir sürpriz yok sanırım
Hayırlısı olsun sağlıcaklaSonradan görünenler de duydum bu arada ben
Benimkinin biri tam görünmedi bu arada, geriden gelişiyor muhtemelen dedi doktor, tabi düşebilir de dedi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum o yüzden
5+5 de yoktu heralde yokturDemek ki degerle ilgisi yok. Bosa heyecanlandik
Somrasan bölünebilir mi5+5 de yoktu heralde yoktur
Hiç bilmiyorum kiSomrasan bölünebilir mi
Canim benim kalbini butun tut ve Allahima bol bol dua et. Allahin izniyle saklanmistir fistik ve haftaya kendini gosterir kalp sesinide duyarsin canim sen hic moralini bozma olurmu o seni hissediyor cunku.Kuzum merhaba . Fena değil. Çarşamba leke oldu nokta kadar. Acile gittik 6+1 dim o gün . Hem alttan hem üstten bakıldı kese büyümüş ama içi boş gebelik olabilir haftaya bakalım tekrar dedi.Moralim bozuk pek yaklaşmıyorum buralara o sebeple. Kese düzgün büyüyor ama içi boştu bende gördüm . Hayırlısı canım ya. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Benim gecen hafta bulantilarim vardi. Ama bu hafta sıp diye kesildi resmen. Korku sardi sanki banada acaba biseymi oldu bebise diye. Cnku ust uste grip geciriyorum. Kalbinin durmasindan korkuyrm. İnternette arastirdim biraz kalp durmasinda annede bir belirti olmaz yaziyor. Bu grip korkutuyor beni. Agir atlatiyorum ve cok yoruluyorm.Bende var, sabahları kalktığımda özellikle afedersiniz çıkartıyorum gün içinde de sürekli bulantı halindeyim
Hepimizin inşallahHayırlısı olsun sağlıcakla
Gecen haftalarda midem tuhafti bulantilar filan baslamisti ama bu gripten sonra sıp diye kesildi mide bulantilarim. Ve buda bende korku olusturdu acaba bebege biseymi oldu diye. İnternetten arastirdm kalbi duran fetusda anne hissedemezmis bundan korkuyorum. Ust uste grip gecirince yazik yavrum dayanamadi mi acaba diyorum korkuyorum.Canım portakal falan ye ilaç kullanamıyoruz malum yat dinlen terlemeye çalış geçmiş olsun bağışıklığın hamilelikte zayıfladı belki olabilir sıkıntı yapma geçer inşallah
4 kat çorap giydim hala üşüyorumBenim ilk gebelik belirtim ayaklarımın hiç ısınmamasıydı. Hala daha eskiye göre çok üşüyorum