- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.981
Normaldir inşallah yarın doktora gidicem bi sorayımBenim yumurtlamadan beri var canım hala her lavaboda oluyor beyaz akıntı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normaldir inşallah yarın doktora gidicem bi sorayımBenim yumurtlamadan beri var canım hala her lavaboda oluyor beyaz akıntı
Sorunca buraya da yazar mısın bizim içinNormaldir inşallah yarın doktora gidicem bi sorayım
Yazarım tabi kiSorunca buraya da yazar mısın bizim için
Belli olmaz o ya içimizi karartmayalım herşey yolundadır öyle Ümit ediyorumKuzum merhaba . Fena değil. Çarşamba leke oldu nokta kadar. Acile gittik 6+1 dim o gün . Hem alttan hem üstten bakıldı kese büyümüş ama içi boş gebelik olabilir haftaya bakalım tekrar dedi.Moralim bozuk pek yaklaşmıyorum buralara o sebeple. Kese düzgün büyüyor ama içi boştu bende gördüm . Hayırlısı canım ya. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Mesajınızı görünce yazmak istedim.Benimde yumurtlamam çok düzenliydi hamile kaldığımda doktor hep 10 gün küçük söylüyordu sonra başka sebeplerden doktor değiştirdim o tam gününe göre söyledi. Böyle durumlarda ultrason cihazı çok önemli başka bir hastaneye de git bence7+4 deyim geç döllenme ihtimali yok ovulasyon takip ettim maalesef.
Hastane yeni, ultrason cihazları da yenidir diye düşünüyorum. Yine de haftaya başka doktora giderim belkiMesajınızı görünce yazmak istedim.Benimde yumurtlamam çok düzenliydi hamile kaldığımda doktor hep 10 gün küçük söylüyordu sonra başka sebeplerden doktor değiştirdim o tam gününe göre söyledi. Böyle durumlarda ultrason cihazı çok önemli başka bir hastaneye de git bence
Bilemiyorum canım o gün çok üzüldüm gerçekten ama şuan tevekkül içindeyimm bir yandan bir hikayeye rastladım umut oldu. Doktorumda zaten haftaya cumaya çağırmıştı kesem ayın 7sinde 1 cm çarşamba da 2 cm di. Ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş olabilir dedi. Şuan tedirginim evet ama vardır bundada bir hayır umarım herşey yolundadır. Bak hikaye de bu linkte. Facebook'a Giriş YapBelli olmaz o ya içimizi karartmayalım herşey yolundadır öyle Ümit ediyorum
Var gibi duruyor. Benimde damlatır damlatmaz çıkmıştı hemen. Kaç gün geçti adetinizMerhaba herkese
idrar damlattigim anda 2.cizgi belirdi sizde Bi bakarmisiniz rica etsem.. ümit varmi...
Valla şimdilik yok sanırım Bende de tek kese gözüktü ya tektir heraldeBenim gibi ikiz bekleyen var mıdır acaba aranızda? Hala şoktan çıkamıyorum da
Adet gününden 3 gun geçti.. ilk defa 2.cizgi hemen çıktı.. inşallah vardır yarın yine 2. Farklı Bi test alacağım.. yine atarım..Var gibi duruyor. Benimde damlatır damlatmaz çıkmıştı hemen. Kaç gün geçti adetiniz
Hadi inşallah vardır. Buraya atın mutlakaAdet gününden 3 gun geçti.. ilk defa 2.cizgi hemen çıktı.. inşallah vardır yarın yine 2. Farklı Bi test alacağım.. yine atarım..
Beta degerleriniz nasildi?Benim gibi ikiz bekleyen var mıdır acaba aranızda? Hala şoktan çıkamıyorum da
Bende ya fenayım kefir içtimde rahatladım biraz doktora yazdım probiyotik al dedi ama bakıcam yarınKizlar ya inanilmaz bi kabizlik problemim var benim gibi olanlar var mi? Ikinma yapmak da cok cok zararliymis napcagimi sasirdim yahu .
Dubhalac ilac verdi bana. Bi olcek kullandim. Ben probiyotik vs her şeyi denedim valla yok yani olmuyor.Bende ya fenayım kefir içtimde rahatladım biraz doktora yazdım probiyotik al dedi ama bakıcam yarın
Aa niye oluyo acaba ya bilmiyorumki nasıl kurtulucaz ben çok zorlanıyorum ıkınmak falan istemiyorumDubhalac ilac verdi bana. Bi olcek kullandim. Ben probiyotik vs her şeyi denedim valla yok yani olmuyor.