2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aynı şekildeyiz ben de 2 gündür öyleyim umarım bu durum çok sürmez iş yerinde zor duruyorum eve kendimi bi atsamm
Geçer umarım en kısa zamanda sende ise yarar mı bilmiyorum ama bana doktor şekerli ve yağlı yeme dedi o fazlasıyla arttırıyormus bulantiyi. Birde koku tetikliyor mümkün olduğu kadar az kokan şeyler yiyebilirsin ya da yemek yerken kapı pencere yanında olursan bulantı olduğunda derin nefes alıp bastirabilirsin. Ben ilk gebeliğimde bulantiyla uyanıyordum ilk is tuzlu çubuk kraker yiyordum mide asidin dengeliyor biraz sonra ne yiyebiliyorsam onu yiyordum.

Benim ilk gebelik belirtim ayaklarımın hiç ısınmamasıydı. Hala daha eskiye göre çok üşüyorum
Bende oldu ama geçti sonra şimdi söyleyince hatırladım
Ben durduk yere grip oldum o gün hamile olduğumu öğrendim. Bazılarına grip belirti olabiliyormuș. Belki sizinde öyle bir şeydir
İnşallah sadece belirtidir hasta olmam o kadar da dikkat ederim. Dis etim bile ağrıyor o derece yani 4 haftalık böyleyse 7 8i hiç düşünemiyorum

Bugun öğlen çalıştığım yerde yemekhane var yemek için inmeye kalktım aman Allahım yolu nasıl geri döndüm bilemedim. Yemek yemeyide çok severim hayattan zevk alamıyorum şuan

Bugun öğlen çalıştığım yerde yemekhane var yemek için inmeye kalktım aman Allahım yolu nasıl geri döndüm bilemedim. Yemek yemeyide çok severim hayattan zevk alamıyorum şuan
Canım o zaman seni de koku etkiliyor hafif sandviç yapsan kendine peynir domates salatalik yeşillik ne yiyebiliyorsam hatta ceviz bile koyabilirsin hem mide de çok gaz yapmaz hemde mideni yormaz.

Bende oldu ama geçti sonra şimdi söyleyince hatırladım

İnşallah sadece belirtidir hasta olmam o kadar da dikkat ederim. Dis etim bile ağrıyor o derece yani 4 haftalık böyleyse 7 8i hiç düşünemiyorum
Bende çok dikkat ediyordum da 1 hafta çektim valla Aynen diş etlerim sızlıyordu benimde

Bende ya yemek yemeyi çok severim zevk alamıyorum. Düşünüyorum ne yapsam diye bazı şeyler aklıma gelince tiksiniyorum. Dün annemdeydim bazı şeylerden tiksindim hem koku hem tat Şimdi de kara kara düşünüyorum akşama ne yapayım

Kızlar bulantilariniz nasıl oluyor benim öğürme derecesinde değil ama mesela şimdi yemek yedim yemekten sonra bı tiksinti geldi. Bulantı mi onu da bilemiyorum 5+6 yım bulantıların başlaması gerekmez mi
Öğürme yok bende sadece 2 kere sabah çıkardım. Bulanıyor midem kendi kendine 2 gündür ilaç içiyorum iyiyim de gerçi Tiksinme bolca var bende. Bulantısız geçirirsin belki sen daha iyi

Kızlar bulantilariniz nasıl oluyor benim öğürme derecesinde değil ama mesela şimdi yemek yedim yemekten sonra bı tiksinti geldi. Bulantı mi onu da bilemiyorum 5+6 yım bulantıların başlaması gerekmez mi
Benim de çıkarma isteği gelmiyor henüz ama özellikle sabahları açken midem bir tuhaf oluyor bulantı gibi ama tam da değil aslında 2 gündür gün içinde de sık sık yemezsem oluyor, bazen de midem ekşiyor çok değişik

Canım o zaman seni de koku etkiliyor hafif sandviç yapsan kendine peynir domates salatalik yeşillik ne yiyebiliyorsam hatta ceviz bile koyabilirsin hem mide de çok gaz yapmaz hemde mideni yormaz.
çok fena koku alıyorum sabah rimel sürerken rimelin kokusuna öğürdüm o derece oldukrimel kokar mı insana ya

Bu kadar benzer miSeni takip ediiyorum izninle belli ki aynı ilerleyecek benden de öndesin ona göre olacaklara karşı hazırlıklı olim.
Ayaklarım buz gibi ısınmıyor mesela dışarıda 2 çorapla geziyorum işte falan hala soğuk Ay bulantın olmasın zor o

Aynı ben bulantı gibi de değil gibi de diyordum sonra arttı Ve durmadan acıkıyorum acıkınca da bulanıyorum Geliyor gelmekte olan

Aynı ben bulantı gibi de değil gibi de diyordum sonra arttı Ve durmadan acıkıyorum acıkınca da bulanıyorum Geliyor gelmekte olan
Yapmaaa yanarız Ya inşallah daha kötü olmaz ne diyim, hepimiz sağlıklı olalım da dayanıcaz bi şekilde Acaba şu bulantı bilekliklerini mi denesem dedim ama işe yaramadığını söyleyen de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…