- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.941
Geçer umarım en kısa zamandaAynı şekildeyiz ben de 2 gündür öyleyim umarım bu durum çok sürmez iş yerinde zor duruyorum eve kendimi bi atsamm
Bende oldu ama geçti sonra şimdi söyleyince hatırladımBenim ilk gebelik belirtim ayaklarımın hiç ısınmamasıydı. Hala daha eskiye göre çok üşüyorum
İnşallah sadece belirtidir hasta olmam o kadar da dikkat ederim. Dis etim bile ağrıyor o derece yaniBen durduk yere grip oldum o gün hamile olduğumu öğrendim. Bazılarına grip belirti olabiliyormuș. Belki sizinde öyle bir şeydir
Bugun öğlen çalıştığım yerde yemekhane var yemek için inmeye kalktım aman Allahım yolu nasıl geri döndüm bilemedim. Yemek yemeyide çok severim hayattan zevk alamıyorum şuanGeçer umarım en kısa zamandasende ise yarar mı bilmiyorum ama bana doktor şekerli ve yağlı yeme dedi o fazlasıyla arttırıyormus bulantiyi. Birde koku tetikliyor mümkün olduğu kadar az kokan şeyler yiyebilirsin ya da yemek yerken kapı pencere yanında olursan bulantı olduğunda derin nefes alıp bastirabilirsin. Ben ilk gebeliğimde bulantiyla uyanıyordum ilk is tuzlu çubuk kraker yiyordum mide asidin dengeliyor biraz sonra ne yiyebiliyorsam onu yiyordum.
Çok şükür canım inşallah sağlıkla ilerler gebeliğinMerhabalar, bugün biz de kalp atışını duyduk 6+4. Geçen hafta doktorum kese küçük dediği için biraz endiselenmistim. Bugün hersey yolunda dedi.
Canım o zaman seni de koku etkiliyor hafif sandviç yapsan kendine peynir domates salatalik yeşillik ne yiyebiliyorsam hatta ceviz bile koyabilirsin hem mide de çok gaz yapmaz hemde mideni yormaz.Bugun öğlen çalıştığım yerde yemekhane var yemek için inmeye kalktım aman Allahım yolu nasıl geri döndüm bilemedim. Yemek yemeyide çok severim hayattan zevk alamıyorum şuan
Bende çok dikkat ediyordum da 1 hafta çektim vallaBende oldu ama geçti sonra şimdi söyleyince hatırladım
İnşallah sadece belirtidir hasta olmam o kadar da dikkat ederim. Dis etim bile ağrıyor o derece yani4 haftalık böyleyse 7 8i hiç düşünemiyorum
Bende ya yemek yemeyi çok severim zevk alamıyorum. Düşünüyorum ne yapsam diye bazı şeyler aklıma gelince tiksiniyorum. Dün annemdeydim bazı şeylerden tiksindim hem koku hem tatBugun öğlen çalıştığım yerde yemekhane var yemek için inmeye kalktım aman Allahım yolu nasıl geri döndüm bilemedim. Yemek yemeyide çok severim hayattan zevk alamıyorum şuan
Öğürme yok bende sadece 2 kere sabah çıkardım. Bulanıyor midem kendi kendine 2 gündür ilaç içiyorum iyiyim de gerçiKızlar bulantilariniz nasıl oluyor benim öğürme derecesinde değil ama mesela şimdi yemek yedim yemekten sonra bı tiksinti geldi. Bulantı mi onu da bilemiyorum 5+6 yım bulantıların başlaması gerekmez mi
Bu kadar benzer miBende çok dikkat ediyordum da 1 hafta çektim vallaAynen diş etlerim sızlıyordu benimde
Benim de çıkarma isteği gelmiyor henüz ama özellikle sabahları açken midem bir tuhaf oluyor bulantı gibi ama tam da değil aslındaKızlar bulantilariniz nasıl oluyor benim öğürme derecesinde değil ama mesela şimdi yemek yedim yemekten sonra bı tiksinti geldi. Bulantı mi onu da bilemiyorum 5+6 yım bulantıların başlaması gerekmez mi
çok fena koku alıyorum sabah rimel sürerken rimelin kokusuna öğürdüm o derece oldukCanım o zaman seni de koku etkiliyor hafif sandviç yapsan kendine peynir domates salatalik yeşillik ne yiyebiliyorsam hatta ceviz bile koyabilirsin hem mide de çok gaz yapmaz hemde mideni yormaz.
Ayaklarım buz gibi ısınmıyor mesela dışarıda 2 çorapla geziyorum işte falan hala soğukBu kadar benzer miSeni takip ediiyorum izninle belli ki aynı ilerleyecek benden de öndesin ona göre olacaklara karşı hazırlıklı olim.
Aynı ben bulantı gibi de değil gibi de diyordum sonra arttıBenim de çıkarma isteği gelmiyor henüz ama özellikle sabahları açken midem bir tuhaf oluyor bulantı gibi ama tam da değil aslında2 gündür gün içinde de sık sık yemezsem oluyor, bazen de midem ekşiyor çok değişik
2 gün önceye kadar benim de sadece tiksinti gibiydi 2 gündür felaketlerdeyimKızlar bulantilariniz nasıl oluyor benim öğürme derecesinde değil ama mesela şimdi yemek yedim yemekten sonra bı tiksinti geldi. Bulantı mi onu da bilemiyorum 5+6 yım bulantıların başlaması gerekmez mi
Bende aynı durumdayımmm acıktıkça acıkıyorum ve bulanıyor midemmmmmmmAynı ben bulantı gibi de değil gibi de diyordum sonra arttıVe durmadan acıkıyorum acıkınca da bulanıyorum Geliyor gelmekte olan b
Benim de yemek yedikten sonra mide bulantım başlıyorKızlar bulantilariniz nasıl oluyor benim öğürme derecesinde değil ama mesela şimdi yemek yedim yemekten sonra bı tiksinti geldi. Bulantı mi onu da bilemiyorum 5+6 yım bulantıların başlaması gerekmez mi
Yok canım ya, alttan bakınca doktor da normal değil dedikuzu belki de 1 hafta daha beklemen gerekiyordu. doktorda demiş bak. erken giderek belki de boşu boşuna kendini üzdün
Yapmaaa yanarızAynı ben bulantı gibi de değil gibi de diyordum sonra arttıVe durmadan acıkıyorum acıkınca da bulanıyorum Geliyor gelmekte olan