2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244

Bulantı ilaçları işe yaramadı cümlesini okuyunca yıkıldım. :) Şuan hayatta kalmak için tek motivasyonum yarın kontrolde ilaç alacak olmam. Gerçekten iğrenç bir hayat şarkısının yürüyen haliyim. Hiçbirşey yiyemiyorum. koku hele çok çok fena durumda.

Yarıyor yaaa ben gece yatmadan 1 tane prilam içiyorum gün boyu gidiyor bana yeterli oluyor 1 adet

Çok iyi anlıyorum.Tek yiyebildiğim dondurma ve pirinç pilavı idi benim...Bir de kuruyemiş olarak kabuklu fıstık.Ilk zamanlar çok kg almıştım yemek yiyemediğim halde:)

ahahaa ben de fenalardayım

youtube'dan video izleyip duruyorum hiç canım yemek istemediği için nasıl beslenecek bu bebe ama herkes aynıymış yaa bazılarına doktorları önceki yediklerinden depodan beslenir merak etme demiş inşallah öyledir valla

dün eşime pilav yapmayı öğretirken kokudan başında duramadım

çubuk kraker, beyaz leblebi şu an en iyi arkadaşlarım tuzlu salatalık yazmışlardı onu da ekledim listeme ferah ferah iyi gidiyo bir de naneli sakız çiğneyen olmuş, o topa giremedim henüz

İlk 3 ay depo yeterli geliyormuş doğru.Herkesin sağlıklı hamileliği olur inşallah.

Çok iyi anlıyorum.Tek yiyebildiğim dondurma ve pirinç pilavı idi benim...Bir de kuruyemiş olarak kabuklu fıstık.Ilk zamanlar çok kg almıştım yemek yiyemediğim halde:)
Kilo alabilmek iyi bence. Ben ilk hamileliğimde bulantı döneminde 6 kg vermiştim. şimdi de 1 haftada 1 kg gitti. :)
tuzlu salatalık bir kere yiyebildim ben de sonra çizdim üstünü :)

Dondurma fikri sıcak geldi onu deneyim bir de akşam. Gerçekten tek tesellim yarınki dr randevusu. Artık boğazım ağrımaya başladı öğürmekten.

Tatlim napiosun kac gundur yoksun..kotu bisey yok degil demi. Merak ettim seni..girip girip bakiyorm yazmamissin hic birsey merak ettim canm
Kuzum merhaba . Fena değil. Çarşamba leke oldu nokta kadar. Acile gittik 6+1 dim o gün . Hem alttan hem üstten bakıldı kese büyümüş ama içi boş gebelik olabilir haftaya bakalım tekrar dedi.Moralim bozuk pek yaklaşmıyorum buralara o sebeple. Kese düzgün büyüyor ama içi boştu bende gördüm . Hayırlısı canım ya. Sen nasılsın nasıl gidiyor

Aynı şekildeyiz ben de 2 gündür öyleyim umarım bu durum çok sürmez iş yerinde zor duruyorum eve kendimi bi atsamm

Merhaba kizlar nasılsıniz benim hcg 3 kat artıyordu doktor baktı sorun değil güzel artmış dedi hep aklımızda 2 kat artması gerektiği fikri olunca düşük ya da yüksek çıkınca korkuyor insan. Daha kaç haftalık bilmiyorum ama 4 diye düşünüyorum. Haftaya gel keseye bakacağız dedi inşallah sorun yoktur. Bide birsey soracağım tüm vücudum sızlıyor sizde de oldu mu? Ateş öksürük burun akıntısı vs başka birsey yok sadece sızlıyor ne yapacağımı da bilmiyorum güneşe de oturdum geçmedi soğuk aldığımda geçerdi hamilelikle ilgili sanirim bilemedim

kuzu belki de 1 hafta daha beklemen gerekiyordu. doktorda demiş bak. erken giderek belki de boşu boşuna kendini üzdün

Benim ilk gebelik belirtim ayaklarımın hiç ısınmamasıydı. Hala daha eskiye göre çok üşüyorum

Ben durduk yere grip oldum o gün hamile olduğumu öğrendim. Bazılarına grip belirti olabiliyormuș. Belki sizinde öyle bir şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…