2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Zor dönem koku hassasiyeti de eklenince... eşim bile burnuma kokuyordu 🤣3 ay sürdü benimki.Bulantı ilaçları işe yaramadı tuzlu kraker leblebi daha fena yapıyordu.Bende de ekşi yiyecekler bulantıyı azaltıyordu.Şu an pek bulantım yok inşallah bu kez olmaz.

Bulantı ilaçları işe yaramadı cümlesini okuyunca yıkıldım. :) Şuan hayatta kalmak için tek motivasyonum yarın kontrolde ilaç alacak olmam. Gerçekten iğrenç bir hayat şarkısının yürüyen haliyim. Hiçbirşey yiyemiyorum. koku hele çok çok fena durumda.

Bulantı ilaçları işe yaramadı cümlesini okuyunca yıkıldım. :) Şuan hayatta kalmak için tek motivasyonum yarın kontrolde ilaç alacak olmam. Gerçekten iğrenç bir hayat şarkısının yürüyen haliyim. Hiçbirşey yiyemiyorum. koku hele çok çok fena durumda.
Yarıyor yaaa😂 ben gece yatmadan 1 tane prilam içiyorum gün boyu gidiyor bana yeterli oluyor 1 adet😂

Çok iyi anlıyorum.Tek yiyebildiğim dondurma ve pirinç pilavı idi benim...Bir de kuruyemiş olarak kabuklu fıstık.Ilk zamanlar çok kg almıştım yemek yiyemediğim halde:)

ahahaa ben de fenalardayım😂

youtube'dan video izleyip duruyorum hiç canım yemek istemediği için nasıl beslenecek bu bebe😂 ama herkes aynıymış yaa bazılarına doktorları önceki yediklerinden depodan beslenir merak etme demiş🚀 inşallah öyledir valla🤢

dün eşime pilav yapmayı öğretirken kokudan başında duramadım😎

çubuk kraker, beyaz leblebi🚀 şu an en iyi arkadaşlarım😂🧡 tuzlu salatalık yazmışlardı onu da ekledim listeme ferah ferah iyi gidiyo🚀 bir de naneli sakız çiğneyen olmuş, o topa giremedim henüz😇

youtube'dan video izleyip duruyorum hiç canım yemek istemediği için nasıl beslenecek bu bebe😂 ama herkes aynıymış yaa bazılarına doktorları önceki yediklerinden depodan beslenir merak etme demiş🚀 inşallah öyledir valla🤢

çubuk kraker, beyaz leblebi🚀 şu an en iyi arkadaşlarım😂🧡 tuzlu salatalık yazmışlardı onu da ekledim listeme ferah ferah iyi gidiyo🚀 bir de naneli sakız çiğneyen olmuş, o topa giremedim henüz😇
İlk 3 ay depo yeterli geliyormuş doğru.Herkesin sağlıklı hamileliği olur inşallah.

Çok iyi anlıyorum.Tek yiyebildiğim dondurma ve pirinç pilavı idi benim...Bir de kuruyemiş olarak kabuklu fıstık.Ilk zamanlar çok kg almıştım yemek yiyemediğim halde:)
Kilo alabilmek iyi bence. Ben ilk hamileliğimde bulantı döneminde 6 kg vermiştim. şimdi de 1 haftada 1 kg gitti. :)

tuzlu salatalık bir kere yiyebildim ben de sonra çizdim üstünü :)

Dondurma fikri sıcak geldi onu deneyim bir de akşam. Gerçekten tek tesellim yarınki dr randevusu. Artık boğazım ağrımaya başladı öğürmekten.

Tatlim napiosun kac gundur yoksun..kotu bisey yok degil demi. Merak ettim seni..girip girip bakiyorm yazmamissin hic birsey merak ettim canm
Kuzum merhaba . Fena değil. Çarşamba leke oldu nokta kadar. Acile gittik 6+1 dim o gün . Hem alttan hem üstten bakıldı kese büyümüş ama içi boş gebelik olabilir haftaya bakalım tekrar dedi.Moralim bozuk pek yaklaşmıyorum buralara o sebeple. Kese düzgün büyüyor ama içi boştu bende gördüm . Hayırlısı canım ya. Sen nasılsın nasıl gidiyor

Aynı şekildeyiz ben de 2 gündür öyleyim umarım bu durum çok sürmez iş yerinde zor duruyorum eve kendimi bi atsamm

Merhaba kizlar nasılsıniz❤️ benim hcg 3 kat artıyordu doktor baktı sorun değil güzel artmış dedi hep aklımızda 2 kat artması gerektiği fikri olunca düşük ya da yüksek çıkınca korkuyor insan. Daha kaç haftalık bilmiyorum ama 4 diye düşünüyorum. Haftaya gel keseye bakacağız dedi inşallah sorun yoktur. Bide birsey soracağım tüm vücudum sızlıyor sizde de oldu mu? Ateş öksürük burun akıntısı vs başka birsey yok sadece sızlıyor ne yapacağımı da bilmiyorum güneşe de oturdum geçmedi soğuk aldığımda geçerdi hamilelikle ilgili sanirim bilemedim🤷‍♀️

Valla onun standardı yok canım ya.. Ben tuttum kendimi kalp atışı da duyayım sabret sabret sabret dedim 6+4 e kadar sabrettim geçen hafta gittim kese bebek gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. Dedim nasıl yaaaaaa bu hafta duyuluyor doktor yorma beniiiiii, o işler öyle olmuyor güzelim dedi 😂😂 tabi ben iki hafta bekler miyim, yarın yine randevum var ahha
kuzu belki de 1 hafta daha beklemen gerekiyordu. doktorda demiş bak. erken giderek belki de boşu boşuna kendini üzdün

Merhaba kizlar nasılsıniz❤️ benim hcg 3 kat artıyordu doktor baktı sorun değil güzel artmış dedi hep aklımızda 2 kat artması gerektiği fikri olunca düşük ya da yüksek çıkınca korkuyor insan. Daha kaç haftalık bilmiyorum ama 4 diye düşünüyorum. Haftaya gel keseye bakacağız dedi inşallah sorun yoktur. Bide birsey soracağım tüm vücudum sızlıyor sizde de oldu mu? Ateş öksürük burun akıntısı vs başka birsey yok sadece sızlıyor ne yapacağımı da bilmiyorum güneşe de oturdum geçmedi soğuk aldığımda geçerdi hamilelikle ilgili sanirim bilemedim🤷‍♀️
Benim ilk gebelik belirtim ayaklarımın hiç ısınmamasıydı. Hala daha eskiye göre çok üşüyorum🤭

Ben durduk yere grip oldum o gün hamile olduğumu öğrendim. Bazılarına grip belirti olabiliyormuș. Belki sizinde öyle bir şeydir🤭

X