2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Üşüttüm diye düşünüyorum bende duş alıp çıktım bir kaç gün sabah ondan oldu heralde . Ama sizlerde çok bulantı yok mu ?

Nasıldı parcalı bi kanama mıydı? Doktorunuz ne dedi ? Herhangi bi ilac v kullanıyo musunux
Evet pihtili koyu renkti hemen o sabah doktora gittim zaten kanama alanı görmedi yerleşme kanamasidir dedi. İlaç olarak folik asit ve progestan kullanıyorum sadece.

İğneyi vurulup geldim, dinleniyorum canım.
Muhakkak görüş doktorunla, fitili yapma bugün dedi bana. Yarın randevum zaten, bakalım ne diyecek.

İğneyi vurulup geldim, dinleniyorum canım.
Muhakkak görüş doktorunla, fitili yapma bugün dedi bana. Yarın randevum zaten, bakalım ne diyecek.
İnşallah sağ Salim alıcaksın kucağına canım dualarım seninle
Bol bol dinlen hiç birsey yapma sakın Allah büyük kaç oldu peki bebişin

Maşallah . İnşallah sonu da iyi olur aramıza hos geldiniz bu arada Haziran annesi olmak bir ayrıcalıktır

Kızlar siz covid aşısı oldunuz mu? Ya da hamileyken olmayı düşünüyor musunuz?
ben hamile kalmadan önce son dozumu 22 temmuzda oldum. iyi ki oldum hamileyken çok kafam karışırdı
Ben 2 doz oldum bitti. Son dozu yaptıktan 2 ay sonra gebe olduğumu öğrendim
seninle aynıyız ben de temmuz da oldum son dozumu

Kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı biraz geç gibi geldi ama yolk sacı gördük sorun yok 2 hafta sonra daha net olacak korkma dedi
keseyi gördükten 2 hafta sonra çağırıyorlar genelde kuzum geç değil korkma
Benimde ilk gebelik fitil olarak al dedi düşük doz 100 lu sanırım
ben sabah akşam alıyorum 200 mg vajinal yoldan. doktor ağzıdan alma vajinadan al daha etkili oluyor dedi. ağızdan alınca karaciğere gelmeden parçalanıyor bitiyormuş daha. ve sanırım ağızdan alınca yan etkisi daha çok görülüyormuş
Bende de ağrı yapıyor ya biliyom Kİ fitilden dolayı doktora gidince sorucam bide içsem acaba aynı olmaz mı ..
sende sor bence içsek aynı ise daha iyi olur ya alttan zor
kuzu doktorum vajinal yoldan daha etkili çözüm dedi. valla ben sabah akşam vajinadan alıyorum ve eşime yaptıyorum :) çok pimpirikliyim ben şimdi sokamam falan diyorum hjahahaha
Ben de öyleyim biri bişey sorsa sinirleniyorum kafam çok atık
bende daha sinir yüklenmesi olmadı ama dün akşam filenin sultanlarının belgeselini izliyordum birden duygu yoğunluğu yaşadım ve ağlamaya başladım şaka gibi :)
Anlaşılan o ki hepimizin ayarları kaçmış kızlar, allah eşlerimizin yardımcısı olsun
amin :)
Ay sorma hiç anlaşamadığım burç direkt ikizler Senelerdir millete yorum yaparım ikizler misin sen dengesizsin falan derdim Bebem ikizler olacak
al bende de o kadar. ikizler mi öğğğ diye gezerdim hep :)
Selam kızlar hala kanamam olmadı dün tekrar HCG yaptırdım 82 çıktı değer böyle bir şey yaşayan oldu mu? Doktorum geç döllenme olabilir dedi.
2 günde bir düzenli aynı hastanede yaptır canım. öyle daha belli olur
Doktorluk bir şey değil ki yavrum ya, alet son model, alttan üstten baktı yok işte maalesef. Çok da ordan oraya gidip yıpratmanın bir anlamı yok kendini. Yapılacak bir şey yok ki
içini ferah tut 8. ya da 9. haftada duyanlar da var. iyi düşünelim iyi olsun
Bende öyle yapıcam artık ya ağrı yapıyor bende
çok mu zorluyorsunuz acaba fitili atarken. ben pazartesi gününden beri kullanıyorum sabah akşam çok şükür ağrı hiç yok.

Canım pozitif düşünelim iyi olsun herşey. Belki sadece erken olduğu için duyamamışsınızdır. Geç döllenme falan olmuştur belki. bence bunu düşünmemeye çalış. akışına bırak. çok zor biliyorum ama en azından dene canım Senin ve bebeğin için dua edeceğim.

Evet pihtili koyu renkti hemen o sabah doktora gittim zaten kanama alanı görmedi yerleşme kanamasidir dedi. İlaç olarak folik asit ve progestan kullanıyorum sadece.
İnşallah benim bebeğime de bisey olmamıştır, sonuc hala cıkmadı sabahtan beri beklıyorum, eger değer normalse ben de progestana baslıcam galiba

İnşallah benim bebeğime de bisey olmamıştır, sonuc hala cıkmadı sabahtan beri beklıyorum, eger değer normalse ben de progestana baslıcam galiba
İnşallah hersey yolundadır, güzel haberlerini bekliyorum

Hayırlı olsun canım.Ben Sat a göre 6+3 üm.İkinci gebeliğim Evde 14 aylık bebeğim olduğu için kalp atışı kese vs hepsini bir kez gidince halledeyim dedim ve 6+5 e randevu aldım.

İlk bebeğimde 6+4 de duymuştum.Belki geç döllenme olmuştur sizde.

Geç döllenme ihtimali yok, ovulasyon takibi yapıp çatlamadan 10 gün sonra pozitif gördüm. Yine de bilemiyorum. Hayırlısı.

Zor dönem koku hassasiyeti de eklenince... eşim bile burnuma kokuyordu 3 ay sürdü benimki.Bulantı ilaçları işe yaramadı tuzlu kraker leblebi daha fena yapıyordu.Bende de ekşi yiyecekler bulantıyı azaltıyordu.Şu an pek bulantım yok inşallah bu kez olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…