2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaallah 🥰 kaçıncı haftada gördünüz keseyi?

Benimde yavaş ilerliyor gibi dün kan verdim tekrar bakalım bugün ne çıkacak inşaallah iki kat artış vardır.🤲🏻 İnsanın içi rahat etmiyor kese bebek görseydik inşaallah bir an önce
Teşekkür ederim 🥰😍 bugün 5+1 miş

Kızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum..
Üzülme canım belki cihazdandır haftaya duyacaksın bence ben inanıyorum 🤲🏻😘

Betaniz kaçtı kese gördüğünüzde
Sağ olun hepimizinki hayırlı olsun sağlıkla ilerlemek nasip olsun bakalım yarın belli olur artışa göre. Sizin kaçtı beta keseyi gördüğünüzde?
Bilmiyorum ki en son 1 Ekimde 887 idi. Ben 11 inde gittim 10 katına çıkmış olması gerekir 80.000 gibi bir şeydir 🤭

Benim de 3 kat arttı neden acaba
Valla bilmiyorum ki ikizlerde sanırım çok artıyormuş
off ben de hep kavga dövüşüm

anne oğlak çocuk ikizler tam bir çatışma n'apıcaz bilmiyorum😂 erken doğsa en azından boğa olur🙏🧡🧡
😂😂
Kızlar keseyi gördüm ben bugün 🥲
Hadi gözün aydın 🥰
Selam kızlar hala kanamam olmadı dün tekrar HCG yaptırdım 82 çıktı değer böyle bir şey yaşayan oldu mu? Doktorum geç döllenme olabilir dedi.
Yani geç döllenme olabilir. Sonuçta düzenli artıyor 🤗
Kızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum..
Aaaa çok üzüldüm yaaa. Ama belli olmaz kuzu ya 9.haftaya kadar normal diye biliyorum

Merbahalar bugun 4+3 gündeyim hamilelikte. Hamileliğin basından beri kahverengi hafif lekelenmem vardı. Bu sabah kahverengi lekelenmeyle birlikte kucuk parcalı biseyler geldi acaba, yasayanlar var mı boyle, daha önce bir düşüğüm var cok korkuyorum tekrar aynı şey olacak diye. Parcalı kanaması(kırmızı değil kahverengi) olup bebeği saglıklı olan var mı
Canım tekrar bi kan ver bence her şey yolunda mı anlarsın beta ya bakarsın

Alttan bakınca 3,62 mm ölçtü bebeği. Zaten hemen kürtaj demedi haftaya bir daha gel bir şey söylemeyelim şimdiden dedi ama ben normal değil dimi falan diye ısrar edince evet çok umutlanma dedi
Dur bakalım Allah büyüktür inşallah bir sorun yoktur haftaya duyarsın da güzel haberlerinle sevindirirsin 🙏🥰

Yorgan döşek çıkamadım evden ben çok kötüyüm hala hiç böyle olmamıştım. İşe de gidemiyorum kabus gibi. Bebek ne durumda bilmem kendimi göremiyorum telefonu yeni aldım elime
Çok geçmiş olsun , sen üşütmüşde olabilirsin. Mutlaka doktora gözük vitamin almaya calış bol bol :KK43:

Küçük bir kese göründü sadece karından baktı alttan hic muayene etmedi beni. 10 gün falan sonra kalp atışı için çağırdı 😊
Yaa benimki de alttan etti sordum bi sorun olur mu diye olmaz dedi anca öyle gözükür belki de gozukmez dedi cok sukur gözüktü 15 gun sonra gel dedi ama 10 gun sonraya başka doktora randevu aldim 😊 benim de ufak bir kese gözüktü sadece😊 gözünaydın senin de Rabbım tamamina erdirsin insallah hepimizinkini🤲🏻

Gizemm0 Gizemm0 nasılsın canım?
Benim dün sadece ağrı vardı.
Gece yatmadan önce geçti.
Şimdi sabah kalkınca kırmızıya yakın leke gördüm. 😔
Randevum yarın 12:00.
Doktor progestan iğne yaptır hemen, devam ederse gel dedi.
Çok korkuyorum. 🥺
Günaydın canım çok üzüldüm ya dinleniyor musun peki ben hep yatıyorum sende dikkat et lütfen ..
bende gece progestan fitil attım ama sızlama oluyor sürekli rahimde atmicam artık eğer devam ederse doktorla görüşecem bende

X