- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.881
İnşallah canımSenin icin bir mucize olmasını diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımSenin icin bir mucize olmasını diliyorum
Adet sancısı gibi mi peki sende de beni endişelendirdi yaBende de vajinal muayene sonrası oluyor öyle canım.
Teşekkür ederim bugün 5+1 mişHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaallah kaçıncı haftada gördünüz keseyi?
Benimde yavaş ilerliyor gibi dün kan verdim tekrar bakalım bugün ne çıkacak inşaallah iki kat artış vardır. İnsanın içi rahat etmiyor kese bebek görseydik inşaallah bir an önce
Üzülme canım belki cihazdandır haftaya duyacaksın bence ben inanıyorumKızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum..
Betaniz kaçtı kese gördüğünüzde
Bilmiyorum ki en son 1 Ekimde 887 idi. Ben 11 inde gittim 10 katına çıkmış olması gerekir 80.000 gibi bir şeydirSağ olun hepimizinki hayırlı olsun sağlıkla ilerlemek nasip olsun bakalım yarın belli olur artışa göre. Sizin kaçtı beta keseyi gördüğünüzde?
Valla bilmiyorum ki ikizlerde sanırım çok artıyormuşBenim de 3 kat arttı neden acaba
off ben de hep kavga dövüşüm
anne oğlak çocuk ikizler tam bir çatışma n'apıcaz bilmiyorum erken doğsa en azından boğa olur
Hadi gözün aydınKızlar keseyi gördüm ben bugün
Yani geç döllenme olabilir. Sonuçta düzenli artıyorSelam kızlar hala kanamam olmadı dün tekrar HCG yaptırdım 82 çıktı değer böyle bir şey yaşayan oldu mu? Doktorum geç döllenme olabilir dedi.
Aaaa çok üzüldüm yaaa. Ama belli olmaz kuzu ya 9.haftaya kadar normal diye biliyorumKızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum..
Canım tekrar bi kan ver bence her şey yolunda mı anlarsın beta ya bakarsınMerbahalar bugun 4+3 gündeyim hamilelikte. Hamileliğin basından beri kahverengi hafif lekelenmem vardı. Bu sabah kahverengi lekelenmeyle birlikte kucuk parcalı biseyler geldi acaba, yasayanlar var mı boyle, daha önce bir düşüğüm var cok korkuyorum tekrar aynı şey olacak diye. Parcalı kanaması(kırmızı değil kahverengi) olup bebeği saglıklı olan var mı
Teşekkür ederim allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin insallah bundan sonrası önemliGözün aydın canım darısı kalp atışına olsun inşallah sağlıcakla
Dur bakalım Allah büyüktür inşallah bir sorun yoktur haftaya duyarsın da güzel haberlerinle sevindirirsinAlttan bakınca 3,62 mm ölçtü bebeği. Zaten hemen kürtaj demedi haftaya bir daha gel bir şey söylemeyelim şimdiden dedi ama ben normal değil dimi falan diye ısrar edince evet çok umutlanma dedi
Nasıldı parcalı bi kanama mıydı? Doktorunuz ne dedi ? Herhangi bi ilac v kullanıyo musunuxEvet benim oldu şuan 5+4 olduk.
Bugun kan verdim 300-500 araso olması gerekiyor. Sonucunu bekliyorum ogleden sonra cıkacakCanım tekrar bi kan ver bence her şey yolunda mı anlarsın beta ya bakarsın
Canım sadece kese mi göründü ben de bugun gittim doktora 5+2 ymis benim de. Nasil bakti vajinal miTeşekkür ederim bugün 5+1 miş
Çok geçmiş olsun , sen üşütmüşde olabilirsin. Mutlaka doktora gözük vitamin almaya calış bol bolYorgan döşek çıkamadım evden ben çok kötüyüm hala hiç böyle olmamıştım. İşe de gidemiyorum kabus gibi. Bebek ne durumda bilmem kendimi göremiyorum telefonu yeni aldım elime
Küçük bir kese göründü sadece karından baktı alttan hic muayene etmedi beni. 10 gün falan sonra kalp atışı için çağırdıCanım sadece kese mi göründü ben de bugun gittim doktora 5+2 ymis benim de. Nasil bakti vajinal mi
Bence güzel sonuç alacaksın kendini üzme canım lekelenme olması genelde olan bişeyBugun kan verdim 300-500 araso olması gerekiyor. Sonucunu bekliyorum ogleden sonra cıkacak
Yaa benimki de alttan etti sordum bi sorun olur mu diye olmaz dedi anca öyle gözükür belki de gozukmez dedi cok sukur gözüktü 15 gun sonra gel dedi ama 10 gun sonraya başka doktora randevu aldim benim de ufak bir kese gözüktü sadece gözünaydın senin de Rabbım tamamina erdirsin insallah hepimizinkiniKüçük bir kese göründü sadece karından baktı alttan hic muayene etmedi beni. 10 gün falan sonra kalp atışı için çağırdı
Günaydın canım çok üzüldüm ya dinleniyor musun peki ben hep yatıyorum sende dikkat et lütfen ..Gizemm0 nasılsın canım?
Benim dün sadece ağrı vardı.
Gece yatmadan önce geçti.
Şimdi sabah kalkınca kırmızıya yakın leke gördüm.
Randevum yarın 12:00.
Doktor progestan iğne yaptır hemen, devam ederse gel dedi.
Çok korkuyorum.
Bende öyle yapıcam artık ya ağrı yapıyor bendeBen fitil olarak kullanamadım ağızdan alıyorum uyumadan önce
Aleyküm selam hoş geldiniz. Hayırlı olsunSelam aleyküm ben evde test yaptım çıktı daha kan vermedim pazartesi kan vercem inşallah hayırlısıyla varsa Haziran annesi oluyorum 26 Hazirana geliyor çok heyecanlıyım o yüzden hemen size katılmak istedim